Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی
اقا این دستبند ها که توی Shop هست ... به چه دردی میخوره ؟؟؟ و کاراییش چیه ؟ کدوم بهتره ؟
کلا درباره Item ها و چیز هایی که در Shop هست و جادو ها یکی کامل توضیح بده !!
ممنون
منم نمی دونم دست بند ها اگه چیزه دیگهای میخوای بگو:confused:

هر كدوم يه كار انجام ميده كه تو توضيحاتش نوشته
مثلا يكيش قدرت ضربه هاتو بيشتر مي كنه يكي دفاتو قويتر مي كنه به همين ترتيب
حيف يكم بازيش كنده البته شايد تو 3 سرعتشو بالاتر برده باشن

البته یه راهنمایی واسه دوستان عزیز این بازی یکی از بهترین بازیهای هم اکنون هسس که واسه ps3 موجوده البته دوستان عزیزی که میخوان بازی رو بخرن به این نکته توجه کنند این بازی یکی از سخت ترین بازیهای تارریخ میباشد فردا نخرید نتونستید رد کنید خر منو بگیرید:cheesygri

البته یه راهنمایی واسه دوستان عزیز این بازی یکی از بهترین بازیهای هم اکنون هسس که واسه ps3 موجوده البته دوستان عزیزی که میخوان بازی رو بخرن به این نکته توجه کنند این بازی یکی از سخت ترین بازیهای تارریخ میباشد فردا نخرید نتونستید رد کنید خر منو بگیرید:cheesygri

حق با اين دوستمونه واقعا سخته ديونه نشيد رو سخت بازي رو شروع كنيد بدبخت مي شيد مخصوصا غول هاي بازي يه سروگردن از شما سرترن
در ضمن اگه مرحله ي اول 3 بار پشت سر هم بسوزيد level بازي به ninga dog تغيير مي كنه كه اسون تر مي شه
اين بازي اعصاب بالا مي خواد چون دشمنان در ادامه خيلي راحت گارد شما رو مي شكنن و له مي شيد:biggrin1:(البته از مرحله ي 10 به بعد)
اگه اشتباه نكنم 16 مرحله هست كه با تلاش زياد قابل فتحه و غير قابل رد نيست

جناب Iwes و جناب Nojx360 درست میفرمایند . این بازی به شدت سخت هست و فقط بازیکن حرفه ای رو هم می طلبه که به نظر خود من همین سختی بازی خیلی جذابیت داره و ادم رو تا چند روز به طور کامل سرگرم میکنه . همانطور که جناب Nojx360 هم گفتن اگر شما در یک مرحله چند بار به طور متوالی ببازین خود بازی به طور اتوماتیک Level سختی اون رو اسان تر میکنه . من باز هم میگم که اگه هنوز این بازی رو بازی نکردید حتما برید بخرید .
موفق باشید ;) .

سلام....

خب حالا اگه به Ninja Dog رسیدیم ... مشکلی پیش میاد ؟؟؟
من یادم نیست که شدم یا نه ؟
از کجا بفهمم ؟

مشکلی که نداره تا زه همش بهت حال میده من فقط اگر اون زنه نمیو مد او ک...ش... نمی گفت حتما ninga dog تمومش می کردم :eek: الکی به ادم فهش میده و توهین می کنه اخه زنیکه اون مو قعی که ما بازی ها رو هارد می رفتیم کجا بودی :cool: .
توی سیو می تونی بفهمی روی اخرین سیوت برو info شو ببین جلوی سختیش چی نوشته .

اما من موندم این بازی کجاش سخته :mad: فقط اعصاب خورد کنه :evil: زمان بازی که کوتاه همش 17 ساعت gameplay داره هیچ جاشم مشکل نیست جز جنگیدن پشت سر هم با قول ها یکی رو می کشی یکی دی گه میاد بدون امکان خرید در بعضی از مکان ها که واقعا لازمه مثل اخرش با 6تا غول باید پشت هم بجنگی :eek: فقط وسطش یه سیو داره برای خریدم باید تمام مسیر برگردی که اونم فقط برای افزایش gameplay بازی :laughing: تازه وقتی تموم می کنی میاد سطح سختی hard ازاد می کنه من که اون یک بارم که بازی کردم برای هفت پشتم بس بود اگه 70تومن پولش نداده بودم حتما زیر پام خوردش می کردم :evil: .

من فقط اینو بگم این بازی ارزش PS3 رو اصلا نداره باید روی همون Xbox بیاد فقط :biggrin1: من اگه یارو مخم نزده بود :-" اصلا طرفش نمی رفتم :mad: .

اخرشم همینو فقط بگم ninga sigma بر گرد به خونت :biggrin1: یا خودت در حد واندازه PS3 کن :love:

ن فقط اینو بگم این بازی ارزش PS3 رو اصلا نداره باید روی همون Xbox بیاد فقط :biggrin1: من اگه یارو مخم نزده بود :-" اصلا طرفش نمی رفتم :mad: .

اخرشم همینو فقط بگم ninga sigma بر گرد به خونت :biggrin1: یا خودت در حد واندازه PS3 کن :love:
خوب این مشکل شماست. هر کسی که NGS رو روی PS3 بازی کرده ازش تعریف کرده. Game Spot هم بهش 9 داده و از گیم پلی بازی هم خیلی تعریف کرده.
همین طور IGN بهش 9.3 و Game Spy هم 5 از 5 داده.

Ninja Gaiden چه نسخه ابتدایی چه Black ش روی Xbox شاهکار بودند.واقعا" حیف این بازی بود که روی کنسول با توان گرافیکی نسل قبل بیاید.نمیگم خود بازی ضعف داشت بلکه میگم اگر کار خودش را از X360 , PS3 آغاز می کرد نتیجه فوق العاده می شد.مثلا" بجای اینکه از اون بچه دایناسورها NGB بترسم بیشتر ازشون خنده ام می گیرد ، آخه گرافیک طراحی شون مثل Digimon ها میمونه و خیلی کودکانه است که علتش هم فکر کنم ضعف گرافیکی Xbox باشد.
امکان اینکه NGS را روی PS3 بازی کنم تا چند ماه ندارم ولی با دیدن تریلرهای GamePlay ش وافعا" مجذوب این بازی شدم.حالا سخت بودنش که چیزی نیست.فکر کنم ایتاگاکی و CAPCOM سر سخت تر کردن بازی هاشون رقابت راه انداخته باشند.در ضمن اگر اشتباه نکنم شخصیت اصلی بازی بعنوان یک شخصیت بازشدنی در Dead or Alive 4 به همراه مستر چیف حضور داشت.

برای خریدم باید تمام مسیر برگردی که اونم فقط برای افزایش gameplay بازی

مطمئنی فقط برای افزایش GamePlay است ؟ یعنی از نظر شما GamePlay مفید بازی یعنی اینکه پیش رفتن در مراحل و کشتن غولهای آخر هر مرحله ؟ حالا اگر غولهای مراحل بالاتر چند برابر قوی تر باشند براساس فرمول شما برای GamePlay اصلی بازی ، باید با همون Level اول بازی باهاشون مبارزه کنیم تا بشود GP مفید !؟ خب اینطوری که مبارزه ات بیشتر طول می کشد و بیشتر می میری و بصورت ناخودآگاه به افزایش GP مفید بازی کمک می کنی.
دقیقا" نمی دونم در این بازی از بین سیستم افزایش Level یا Upgrade کردن و یا خرید Item جدید ، کدامیک یا مجموع کدامیک رعایت می شوند ولی اگر منظور شما درست باشد برای درک GP مفید اصلا" نباید سراغ این قسمت ها برویم و باید با همون سطح ابتدای بازی شخصیت ، بازی را به اتمام برسانیم تا بفهمیم GP مفید چقدر است !!! من که حوصله تست کردن چنین روشی را ندارم و آصلا" هم دوست ندارم Onimusha 4 و امثال این بازی ها را با همون سطح ابتدایی شخصیتم تموم کنم.اگر شما حوصله اش رو دارید و کلافه نمی شوید لطفا" از طریق فرمول ابداعی تان GP مفید NGS را بعد از تموم کردنش ( البته اگر توانستید ) محاسبه نمایید تا ما هم از اطلاعات ارزشمندتان در این زمینه بی بهره نمانیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or