QuinT
کاربر سایت
یه کی بگه این بازی اطلا ارزش خرید رو داره ؟؟؟؟:confused::confused:![]()
صددرصد . شما بخر اصلا پشیمون نمیشی .
یه کی بگه این بازی اطلا ارزش خرید رو داره ؟؟؟؟:confused::confused:![]()
سلام
بچه ها این بازی برای pc پورت نشده؟
یا علی مدد
منم نمی دونم دست بند ها اگه چیزه دیگهای میخوای بگو:confused:مرسی
اقا این دستبند ها که توی Shop هست ... به چه دردی میخوره ؟؟؟ و کاراییش چیه ؟ کدوم بهتره ؟
کلا درباره Item ها و چیز هایی که در Shop هست و جادو ها یکی کامل توضیح بده !!
ممنون
البته یه راهنمایی واسه دوستان عزیز این بازی یکی از بهترین بازیهای هم اکنون هسس که واسه ps3 موجوده البته دوستان عزیزی که میخوان بازی رو بخرن به این نکته توجه کنند این بازی یکی از سخت ترین بازیهای تارریخ میباشد فردا نخرید نتونستید رد کنید خر منو بگیرید:cheesygri
البته از مرحله ي 10 به بعد)
.خب حالا اگه به Ninja Dog رسیدیم ... مشکلی پیش میاد ؟؟؟
من یادم نیست که شدم یا نه ؟
از کجا بفهمم ؟
الکی به ادم فهش میده و توهین می کنه اخه زنیکه اون مو قعی که ما بازی ها رو هارد می رفتیم کجا بودی
.
فقط اعصاب خورد کنه
زمان بازی که کوتاه همش 17 ساعت gameplay داره هیچ جاشم مشکل نیست جز جنگیدن پشت سر هم با قول ها یکی رو می کشی یکی دی گه میاد بدون امکان خرید در بعضی از مکان ها که واقعا لازمه مثل اخرش با 6تا غول باید پشت هم بجنگی
فقط وسطش یه سیو داره برای خریدم باید تمام مسیر برگردی که اونم فقط برای افزایش gameplay بازی :laughing: تازه وقتی تموم می کنی میاد سطح سختی hard ازاد می کنه من که اون یک بارم که بازی کردم برای هفت پشتم بس بود اگه 70تومن پولش نداده بودم حتما زیر پام خوردش می کردم
.
اصلا طرفش نمی رفتم
.
خوب این مشکل شماست. هر کسی که NGS رو روی PS3 بازی کرده ازش تعریف کرده. Game Spot هم بهش 9 داده و از گیم پلی بازی هم خیلی تعریف کرده.ن فقط اینو بگم این بازی ارزش PS3 رو اصلا نداره باید روی همون Xbox بیاد فقط :biggrin1: من اگه یارو مخم نزده بوداصلا طرفش نمی رفتم
.
اخرشم همینو فقط بگم ninga sigma بر گرد به خونت :biggrin1: یا خودت در حد واندازه PS3 کن![]()
برای خریدم باید تمام مسیر برگردی که اونم فقط برای افزایش gameplay بازی