Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Ninja Gaiden
در ضمن اگر اشتباه نکنم شخصیت اصلی بازی بعنوان یک شخصیت بازشدنی در Dead or Alive 4 به همراه مستر چیف حضور داشت.
.

البته Ryu شخصیت اصلی بازی Ninja Gaiden از همون اول و به صورت بازشده در Dead or Alive 4 بودش اما مستر چیف یکی از شخصیت بازشدنی این بازی بود ;)

من بازی رو روی Xbox بازی کردم اصلا حال نداد.
وقتی خواستم بخرم نمی دوستم اینم مثل اونه یا نه.
می ترسیدم 70 تومن پول بدم و مثل ایکس باکس باشه.
وقتی خریدم و بازی کردم فهمیدم بازی چیه.
بازی روی کنسول به این جذابی ندیده بودم.به غیر از خدای جنگ.

اقا محمد خداییش فن بوی بازی هم حدی داره برادر :)
خوبه اصلا Sigma رو از روی BLACK بازی انحصاری XBOX واسه PS3 پورت کردن (البته به اضافه ی یه سری مراحل و سلاح ها و دشمنان جدید)
اوقت شما میگی : بازی رو رو XBOX بازی کردم اصلا حال نداد :eek::-" (البته خیلی بعیده شما این بازی رو رو XBOX بازی کرده باشه . احتمالا توهمی چیزی بوده :biggrin1:)
اخه اصل بازی که همونه و تغییر خاصی تو گیم پلیش به وجود نیومده. حالا شما چطور با نسخه ی XBOX ش حال نکردی اما رو PS3 فهمیدی این بازی چیه خدا میدونه !

آقا این بازی چند تا Chapter هست ؟
شما گفتین 16 تا !!!! من الان 17 ام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقدر دیگه مونده ؟
اقا Health کم میارم !!!! این روح ماهی ها هم خیلی مزخرف اند !!!

بله شما درست مي گين من نسخه ي 360 تشو گفتم ظاهرا چند مرحله بهش اضافه شده البته روي همون 16 هم كمي شك دارم(خيلي وقت پيش رفتم):biggrin1:

اقا شرمنده نمی دونستم این بازی انقدر طرفدار سینه چاک داره :laughing:

4- عدم استفاده از checkpoint :eek: حد اقل بعد از انتقال از یک مکان به مکان دیگر ویا پایان مر حله !!

همین قد بهت بگم که Ninja Gaiden واسه من یکی حکم ناموس رو داره :laughing::cool:

میشه این مورد 4 رو واضحتر بگی ؟
اخه تو BLACK که اینجوری نبود !:-"

قا محمد خداییش فن بوی بازی هم حدی داره برادر :)
خوبه اصلا Sigma رو از روی BLACK بازی انحصاری XBOX واسه PS3 پورت کردن (البته به اضافه ی یه سری مراحل و سلاح ها و دشمنان جدید)
اوقت شما میگی : بازی رو رو XBOX بازی کردم اصلا حال نداد :eek::-" (البته خیلی بعیده شما این بازی رو رو XBOX بازی کرده باشه . احتمالا توهمی چیزی بوده :biggrin1:)
اخه اصل بازی که همونه و تغییر خاصی تو گیم پلیش به وجود نیومده. حالا شما چطور با نسخه ی XBOX ش حال نکردی اما رو PS3 فهمیدی این بازی چیه خدا میدونه !
خب شايد ايشون Black رو بازي نكرده. همون Ninja Gaiden معمولي ايكس باكس رو تجربه كرده.

اقا محمد خداییش فن بوی بازی هم حدی داره برادر :)
والا نمی دونم.
من خودم XBOX ندارم.یه کلوپی کنار خونمون هست که XBOX داره.رفتم بازی رو بکنم دوربینش افتضاح بود.نوع دسته های ایکس باکس یه جوری بود اصلا نمی شد بازی کرد.
بگم که کنار بازی نوشته نینجا گایدن.من چیزی از بلاک نمی بینم.
اینم نظرشخصی من هست.

اقا من در مرحله 7 گیر کردم لطفا" یکی بگه بعد از این که تیکه دیگر لوح را از قصر برداشتم باید کجا برم و چیکار کنم لطفا" جواب بدید

بچه ها من یک چیزی رو تازه توی این بازی پیدا کردم که وقتی قدرتی میزنی دسته رو تند تند بالا وپایین بکنی قدرتی قویتر میشه البته شاید خیلیها اینو بلد باشن من برای اونهای گفتم که نمی دونن ولی من خیلی حال کردم بار اولم تازه فهمیدم اگه ویی بازی کنی چه حالی میده شرمنده سرتنو درد اوردم بای بای:cheesygri

من که میگم اصلا این بازی ازش بازیو نداره مرحله ها بیش از حد سخت و اعصاب خورد کن هستن و جالب اینجاست بعضی جاها که گیر میکنی معمایی هم هست دشمنا باز هم مزاحمن گرافیک بازیم زیاد بالا نیست کلا به نظرمن ارزش خریدنو نداره (حیف 70 تومن)و بازی ای نیست که که باهاش حال کنی بازی ایه که بیشتر اعصاب ادمو خورد میکنه

من که میگم اصلا این بازی ازش بازیو نداره مرحله ها بیش از حد سخت و اعصاب خورد کن هستن و جالب اینجاست بعضی جاها که گیر میکنی معمایی هم هست دشمنا باز هم مزاحمن گرافیک بازیم زیاد بالا نیست کلا به نظرمن ارزش خریدنو نداره (حیف 70 تومن)و بازی ای نیست که که باهاش حال کنی بازی ایه که بیشتر اعصاب ادمو خورد میکنه

خیلی بازی خوبی هست ، دلیل نمیشه که چون شما نتونستی بازی کنی و سخت بوده برات پس بازی بدی هست ، کلا آسون بودن بازی ضعف حساب میشه ولی سخت بودنش نه .

تازه اونطوری هم سخت نیست .... معما هاش خیلی جذاب و خوبه ...

انتطار داشتی خاله بازی باشه ؟!!! تازه گرافیکش هم به نظر من خیلی خوبه ...

خیلی بازی خوبی هست ، دلیل نمیشه که چون شما نتونستی بازی کنی و سخت بوده برات پس بازی بدی هست ،

انتطار داشتی خاله بازی باشه ؟!!! تازه گرافیکش هم به نظر من خیلی خوبه ...
نه بابا انتظار خاله بازی نداشتم من سخت ترین بازیارو تموم کردم این بازیم فک میکنم تا مرحله 6 رفتم کلا نسبت به بقیه بازیا میگم مثلا فک میکنی یکی از دلایلی که بازی گاد اف وار انقد معروف شده و فروش کرده چیه ؟گیم پلی فوق العادشه که فقط ادم حال میکنه و رو اعصاب انقد راه نمیره به هر حال اینکه یکی از دلایلی که بازیها بیش حد سخت میشن ضعف طراحی مراحله
به هر حال هر کی یه نظری داره و به نظر من یه بازی اشغال و اعصاب خورد کنه

توی چاپتر 7 اونجا که یکی دیگه از تیکه سنگ ها رو پیدا می کنیم که مجموعا میشه دوتا بعد دو تای دیگه کجا هستند باید کجا بریم ؟
از بس که ادم رو توی این راه ها می بره نمی دونم کجا.شما همین جوری ( شیر تو شیر ) برو جلو مثل من یه جوری پیدا می کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or