Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا اینقدر براتون سخته :confused: چرا همه شاکی هستن :blink: رو همه درجه ها تموم کردم کمتر از 10 ساعت و فقط Master Ninja بود که جلوم یه روز دوام اورد :biggrin1: تازه بعدش یه درجه سختر اضافه میکنه که در موردش یک واژه رو بیشتر نمیتونم برای وصفش بکار ببرم
وا ویـــــــتا
فقط بازیکن حرفه ای رو هم می طلبه
دقیقا :cheesygri

واقعا اینقدر براتون سخته :confused: چرا همه شاکی هستن :blink: رو همه درجه ها تموم کردم کمتر از 10 ساعت و فقط Master Ninja بود که جلوم یه روز دوام اورد :biggrin1: تازه بعدش یه درجه سختر اضافه میکنه که در موردش یک واژه رو بیشتر نمیتونم برای وصفش بکار ببرم
وا ویـــــــتا

فكر نمي كني يه كم از خودت تعري:cool:ف كردي

منظور فریدون جان این نیست که من بازیم از بقیه بهتره .
منظور ایشون اینه که اگر واقعا دل به بازی بدید و اصلا هم خسته نشید از بازی میتونید این بازی رو هارد هم تموم کنید . که من با نظر ایشون صددرصد موافق هستم . البته همانطور که قبلا هم گفتم این بازی فقط بازیکن حرفه ای میطلبه ;) .

آخرین ویرایش:
البته همانطور که قبلا هم گفتم این بازی فقط بازیکن حرفه ای میطلبه ;) .

سلام....

اقا چه ربطی به بازیکن حرفه ای داره :confused: به نظر من این بازی از پایه میلنگه :laughing: خدایش حتی قابل مقایسه با GOW 1,2 هم نیست اونم توی Ps2 :eek: نمی دونم این بازی که نه داستان داره نه گرافیک داره نه غول درست درومون داه نه صدا داره نه ..... :sick: اخه شما به چیش گیر دادین من کم کم دارم می ترسم این next gen با اون گیری که روی گرافیکش دادن قاتل بازی هابشه :(( همه چیه بازی ها داره میشه گرافیک :eek: یا د قدیما بخیر :p اون hitman , soldriver , fallen , gta3, maxpayn1, NFS5 , tombrider 4 , comandos , cod , moh, monky island , ....

ninja gaiden black بازسازی ninja gaiden هست یا شماره بعدیش؟
ببخشید که این سوالو اینجا پرسیدم چون بخش xbox سایت رفته تو خواب تابستونی!!!!!
همون Ninja Gaiden اصلی هست با یه سری مرحله و دشمن جدید و از این جور چیزا.

به نظر من این بازی از پایه میلنگه
نظر شما ارزونی خودت :laughing:.
خدایش حتی قابل مقایسه با GOW 1,2 هم نیست اونم توی Ps2
اگر تونستی 3 تا دلیل درست وقابل قبول بیاری یه ps3 جایزه داره و گرنه لطف میکنی و :locked:.
نمی دونم این بازی که نه داستان داره نه گرافیک داره نه غول درست درومون داه نه صدا داره نه .....
شما توی این جند وقته چیزی محکم توسرت نخورده یا از بلندی پرت نشدی پائین :laughing:.
یا د قدیما بخیر اون hitman , soldriver , fallen , gta3, maxpayn1, NFS5 , tombrider 4 , comandos , cod , moh, monky island , ....
شما اگه دلت میخواد میتونی تو همون 10 سال پیش زندگی کنی.

داستان: این بازی حکایتی پر ماجرا از خانواده ای باستانی که نسل اندر نسل نینجاهای پاک نیت و جوانمرد بودن رو نقل میکنه. خاندان Hayabusa یکی از اصیل ترین نسلهای ژاپن بودند. داستان حول محور دو شمشیر که متعلق به دو خاندان بزرگ بودن میگرده. یکی The Dragon Blade که متعلق به خاندان Hayabusa ست و دیگری The Dark Dragon Blade ست که در خاندان ساموائی یعنی اجداد Duku بود. داستان بازی بقدری عظیم وگیرا و زیباست که بازیباز رو مجبور میکنه تا آخرین لحظه اون رو دنبال کنه. نا گفته نماند که داستان این بازی با 10ها سئوال بدون جواب تمام میشود که نویدی برای قسمت دوم ان است.

گرافیک: Ninja Gaiden تنها بازی نسل قبل است که در زمان خود نسل بعد گرافیک به حساب میامد. گرافیک این بازی معیاری جدید برای سنجش گرافیک بازی های دیگر بود. Ninja Gaiden تعریف جدیدی از گرافیک برای بازی های فتخیلی، اکشن، ماجراجوی
زمان خود بود.

رئیس: در کمتر بازی دیده شده که اینقدر تنوع و تعداد رئیس ها وجود داشته باشه. تعداد انها بقدی زیاد است که بازیباز لحظه ای ارام نمیگذارد.

صدا: موسیقی این بازی سراسر حماسی و تند است جوری که هیجان گیم پلی را چند برابر میکند. صدا گذاری بینقص برای شخصیتها که با جسه و روحیات و نقش آنها در بازی هماهنگ است.

درضمن کسی از شما نظر نخواسته که در این تاپیک پست اسپم دادید. کسی هم مگنوم رو شقیقه شما نگذاشته که این بازی رو بازی کنید.

پ.ن. مدیران گرامی لطفا این پست رو قبل از اینکه پاک کنید یا بهم کارت و اخطار و ... بدید، پست دوستمون رو بخونید.

من با گفته دوست خوبم فریدون یا سعید ( نمی دونم ) کاملا موافقم.
من بازی رو روی Xbox بازی کردم اصلا حال نداد.
وقتی خواستم بخرم نمی دوستم اینم مثل اونه یا نه.
می ترسیدم 70 تومن پول بدم و مثل ایکس باکس باشه.
وقتی خریدم و بازی کردم فهمیدم بازی چیه.
بازی روی کنسول به این جذابی ندیده بودم.به غیر از خدای جنگ.
ولی اخرش حالمون داشت گرفته می شد.5 تا غول اخرش اومد.اینو می کشته می افتاد تو اتش فشان اسکلتش می اومد بالا و ..

سلام....

اگر تونستی 3 تا دلیل درست وقابل قبول بیاری یه ps3 جایزه داره و گرنه لطف میکنی و :locked:.

اقا شرمنده نمی دونستم این بازی انقدر طرفدار سینه چاک داره :laughing: اگرم کسی رو نارحت کردم شرمنده :neutral: بابت اون جمله اولمم معذرت می خوام اخه انقدر بهم توپید حیفم اومد چیزی نگم :blushing: .

حالا بریم سر قضیه ps3 مون و دلایل من :

1- دوربین بازی که بسیار ازار دهند است نگو که نیست :biggrin1: .
2- از نظر معما ها و miniGame که خیر سرش اصلا نداشت یک بزن بور جلو بود !!!
3- خدایش در طول بازی چقدر از تنوع سلاح و تیر استفاده کرین !!!؟ با وجود تنوع سلاح اکثرش بلا استفاده بود بجز 2-3 تا از سلاح ها !!
4- عدم استفاده از checkpoint :eek: حد اقل بعد از انتقال از یک مکان به مکان دیگر ویا پایان مر حله !!
5- گفتید گرافیک عالی و زیبا :confused: اره شخصیت سازی بازی عالی بود ولی محیط مرده بود و ادم یاد محیط رزیدنت 3 میندازه و نور پر دازی فوق العاده ضعیف بود وسایه پردازی هم ضعیف بود !!!
6- در مورد صدا اره توی نبرد اهنگ تندی داشت ولی اصلا تناسبی با بازی نداشت در محیط های ارام هم همینطور من موندم ninja مال امریکاست یا ژاپن کدوم اهنگش حس شرقی بودن بازی رو به ادم القا می کرد :confused: !!! شاید باورتون نشه من در اوایل بازی اگاهی در مورد سازنده های بازی نداشتم وهمش فکر می کردم بازی رو یک تیم غربی رهبری کرده و ساخته !!!
7- در مورد غول ها هم چقدر در کشتن غول ها از محیط می شد استفاده کرد فقط باید برای کشتن غول ها نخورد وزد :mad: در مورد تنوع به نظر شما جمع کردن غول ها در یک نقطه بازی کار درستی این چه تنوعی که همه رو باید یک جا کشت !!!!
8- در مورد داستا ن هم خوب شد من در جریان گزاشتید وگرنه نادان از دنیا میرفتم :biggrin1: کجای باز اینا بیان شد که ما نفهمیدیم و فکر کنم جو بازی من گرفته بود که هیچی نفهمیدم شاید هم ما نفهم مادر زادیم :laughing: داستانی که با بازی باز خودش ارتباط بر قرار نکنه به چه در دی می خوره !!!
9- من این جا اعلام می کنم هیچ پدر کشتگی و دشمنی با این با زی ندارم فقط حرفم اینه که این بازی نباید به ps3 پرت ( port نخونید پرت :biggrin1: ) می شد و باید از اول براساس پایه ps3 ساخته می شد اون وقت می شد ازش انتظار داشت شایدم سازندگان از نبود بازی خوب در این سبک در PS3 سو استفاده کردن و خواستن پولی به جیب بزنن :evil: !!!
10- اگر نمی دونین بدونین همون بازی ها ی قدیمی هستند که ما باهشون بازی باز شدیم و توقعات ما رو از بازی ها بالا بردن و مارو طوری ساختن که هر بازی جلومون انداختن سری اونا رو نپذیریم و روی سرمون نذاریم و الکی ازشون تعریف نکنیم :love: .
11- ps3 هم ارزونی خودتون :-" ما که نه از حرف هات نار حت شدیم نه به دل می گیریم نه برام مهمه که نظرت در باره من چیه زمان همه چیز معلوم میکنه :cool: !!!

در مورد دوربین باید بگم کا با نسخه ایکس باکس 345 درجه فرق می کنه.اصلا تو ایکس باکس نمی شه بازی کرد.
در مورد تنوع سلاح : من 5 تا شمشیر گرفتم با اخریش فکر کنم شده باشه 6 تا سلاح.
سه الی 4 تا هم سلاح کمکی.تازه می تونستی اینارو تقویت کنی.
در مورد چک پوینت حق با شماست.
وقتی با یه تلویزیون درست و حسابی بازی کنید می فهمید گرافیکش چیه و نور پردازی.
در مورد غول ها هم باید بگم می شد از محیط استفاده کرد می پریدی روی دیوار از بالا می زدیش.

آقا این بازی چند تا Chapter هست ؟
شما گفتین 16 تا !!!! من الان 17 ام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقدر دیگه مونده ؟
اقا Health کم میارم !!!! این روح ماهی ها هم خیلی مزخرف اند !!!

فقط اينو بگم که اين بازي تقريبا از بين همه بازي هايي که تا الان براي Ps3 اومده ، بيشترين امتياز رو از گيم اسپات (9 از 10) گرفته......
آبليويون 9.5 گرفت.
البته اگر منظورتون انحصاري هاست درسته

راستي من يه سوال در مورد اين بازي داشتم. شما ميگين اين بازي سخته يعني چقدر سخته؟ آسون ترين حالتش نسبت به مثلآ GoW يا DMC ميشه چه درجه سختي؟ عين هارد اونا ميمونه يا نرمالشون يا... ؟
بعد اين بازي به طور متوسط براي اولين بار چقدر تموم كردنش طول ميكشه؟

سلام...

فقط اینو بگم که این بازی تقریبا از بین همه بازی هایی که تا الان برای Ps3 اومده ، بیشترین امتیاز رو از گیم اسپات (9 از 10) گرفته...... :-"

خوبه می گی گیم اسپات :biggrin1: این سایت که دیگه معلوم نیست چه جوری امتیاز میده :confused: تازه این بازی بیشتر شهرتش مال xbox وتوی خلا نبود بازی توی این سبک برای ps3 :( یه طرف دارایی هم توی ps3 پیدا کرد :-" !!!!

.
وقتی با یه تلویزیون درست و حسابی بازی کنید می فهمید گرافیکش چیه و نور پردازی.
در مورد غول ها هم باید بگم می شد از محیط استفاده کرد می پریدی روی دیوار از بالا می زدیش.

وقتی برای نمایش عبور نور از شکاف از plan استفاده میکنن :eek: ویا اجسام محیطی سایه دینامیکی ندارن ووقتی روی یک سطح مثلا در طبقه دوم راه میری سایت روی تمام سطوح زیریت میفته :eek: و ..... این میشه نور پردازی عالی :confused: مگر تلویزیون شما یجور دیگه نشون بده :biggrin1: در مورد استفاده از محیط منظورم این نیست که بپری روی دیوار وضربه بزنی اینکه همون بزن و نخور شد منظور من کشتن قول به کمک اجسام و روش های خاص بود :biggrin1:.

راستي من يه سوال در مورد اين بازي داشتم. شما ميگين اين بازي سخته يعني چقدر سخته؟ آسون ترين حالتش نسبت به مثلآ GoW يا DMC ميشه چه درجه سختي؟ عين هارد اونا ميمونه يا نرمالشون يا... ؟
بعد اين بازي به طور متوسط براي اولين بار چقدر تموم كردنش طول ميكشه؟

سختیش به صورت طبیعی در حد نرمال همون DMC3 هستش شاید یکم بالاتر و فقط وقتی تموم میکنی چندین سطح جدید ازاد می کنه نر مال رفتی هاردش ازاد میشه هاردش رفتی یه سطح بالاتر ازاد میشه وهمین طور برو بالا فکر کنم تا سه سه سطح بره بالا :eek: مطمعن نیستم :biggrin1: زمان بازی هم بین 10 تا 20 ساعت من خودم 15 ساعته تمومش کردم بعضی از دوستان 10 ساعته :eek: !!!

سلام
بلاخره بازی رو تموم کردم
Was Nice.....
12 ساعت طول کشید . . .. . 19 Chapter بود نه 16
یه پیشنهاد برای کسایی که به مرحله آخر میرسن : در Chapter 19 شما حتما health ندارید ... شما می تونید حدودا 20-30 بار خودتان رو درون آتش انداخته و در نهایت با خیال راحت Boss اخر رو بکشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or