سلام....
اگر تونستی 3 تا دلیل درست وقابل قبول بیاری یه ps3 جایزه داره و گرنه لطف میکنی و :locked:.
اقا شرمنده نمی دونستم این بازی انقدر طرفدار سینه چاک داره :laughing: اگرم کسی رو نارحت کردم شرمنده :neutral: بابت اون جمله اولمم معذرت می خوام اخه انقدر بهم توپید حیفم اومد چیزی نگم :blushing: .
حالا بریم سر قضیه ps3 مون و دلایل من :
1- دوربین بازی که بسیار ازار دهند است نگو که نیست :biggrin1: .
2- از نظر معما ها و miniGame که خیر سرش اصلا نداشت یک بزن بور جلو بود !!!
3- خدایش در طول بازی چقدر از تنوع سلاح و تیر استفاده کرین !!!؟ با وجود تنوع سلاح اکثرش بلا استفاده بود بجز 2-3 تا از سلاح ها !!
4- عدم استفاده از checkpoint

حد اقل بعد از انتقال از یک مکان به مکان دیگر ویا پایان مر حله !!
5- گفتید گرافیک عالی و زیبا :confused: اره شخصیت سازی بازی عالی بود ولی محیط مرده بود و ادم یاد محیط رزیدنت 3 میندازه و نور پر دازی فوق العاده ضعیف بود وسایه پردازی هم ضعیف بود !!!
6- در مورد صدا اره توی نبرد اهنگ تندی داشت ولی اصلا تناسبی با بازی نداشت در محیط های ارام هم همینطور من موندم ninja مال امریکاست یا ژاپن کدوم اهنگش حس شرقی بودن بازی رو به ادم القا می کرد :confused: !!! شاید باورتون نشه من در اوایل بازی اگاهی در مورد سازنده های بازی نداشتم وهمش فکر می کردم بازی رو یک تیم غربی رهبری کرده و ساخته !!!
7- در مورد غول ها هم چقدر در کشتن غول ها از محیط می شد استفاده کرد فقط باید برای کشتن غول ها نخورد وزد

در مورد تنوع به نظر شما جمع کردن غول ها در یک نقطه بازی کار درستی این چه تنوعی که همه رو باید یک جا کشت !!!!
8- در مورد داستا ن هم خوب شد من در جریان گزاشتید وگرنه نادان از دنیا میرفتم :biggrin1: کجای باز اینا بیان شد که ما نفهمیدیم و فکر کنم جو بازی من گرفته بود که هیچی نفهمیدم شاید هم ما نفهم مادر زادیم :laughing: داستانی که با بازی باز خودش ارتباط بر قرار نکنه به چه در دی می خوره !!!
9- من این جا اعلام می کنم هیچ پدر کشتگی و دشمنی با این با زی ندارم فقط حرفم اینه که این بازی نباید به ps3 پرت ( port نخونید پرت :biggrin1: ) می شد و باید از اول براساس پایه ps3 ساخته می شد اون وقت می شد ازش انتظار داشت شایدم سازندگان از نبود بازی خوب در این سبک در PS3 سو استفاده کردن و خواستن پولی به جیب بزنن

!!!
10- اگر نمی دونین بدونین همون بازی ها ی قدیمی هستند که ما باهشون بازی باز شدیم و توقعات ما رو از بازی ها بالا بردن و مارو طوری ساختن که هر بازی جلومون انداختن سری اونا رو نپذیریم و روی سرمون نذاریم و الکی ازشون تعریف نکنیم

.
11- ps3 هم ارزونی خودتون

ما که نه از حرف هات نار حت شدیم نه به دل می گیریم نه برام مهمه که نظرت در باره من چیه زمان همه چیز معلوم میکنه

!!!