Ninja Gaiden III | X360

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ای بیاد دارم بره اومدنش لحظه شماری میکنم درسته درجه های سختی بازی خفن هستش وقتی آدم میمیره یا اینقدر دکمه میزنی دستهات تاول میزنه عصبانی میشی میخوای دسته رو گاز بگیری ولی یه لذت خاصی توی این بازی هستش. هیچ وقت اولین بار که رفتم ، آخر 2 رو یادم نمیره جون بره مصرف کردن نداشتم از بدبختی پولم نداشتم و ... خدا شاهده کم مونده بود گریه کنم :d
ولی با همه اینا بازم بعد از تموم شدن رفتم سراغش . راستی دوستان بازی که به امید خدا تاخیر نخورده همون 23 مارچ ریلیز هستش دیگه ؟ Lead Platform بازی کدوم کنسول هستش ؟

605993_179360_front.jpg

Name: Ninja Gaiden 3

Quantity: 1 DVD (XGD3)
Language: English
Console Region: NTSC/U
Wave: 13
Stealth Patched: Yes
Release Date: 20/03/2012
Anti Piracy 2.5: Yes

من که امشب یه مرحله رو بازی کردم اولین چیزی که خیلی تو ذوقم زد قطع نشدن اعضای بدن بود یه عالمه خون ازشون می زنه بیرون ولی هیچ بازی هم به نظرم کمی آسونتر شده اندکی هم مبارزات کند شدن.نسخه های قبل به نظرم خیلی بهتر بودن ولی خوب هنوز اولشه امیدوارم بهتر بشه برم جلوتر(کنسولم هم جیتگ هست که تونستم بازیش کنم)

من که امشب یه مرحله رو بازی کردم اولین چیزی که خیلی تو ذوقم زد قطع نشدن اعضای بدن بود یه عالمه خون ازشون می زنه بیرون ولی هیچ بازی هم به نظرم کمی آسونتر شده اندکی هم مبارزات کند شدن.نسخه های قبل به نظرم خیلی بهتر بودن ولی خوب هنوز اولشه امیدوارم بهتر بشه برم جلوتر(کنسولم هم جیتگ هست که تونستم بازیش کنم)

دقیقا، من حالم گرفته شد وقتی دیدم اعضای بدن قطع نمیشن. انگار یه چیز بازی کمه! خیلی هم QTE اضافه کردن مخصوصا وسط combo ها یه هو میزنه X ...نمیدونم اصلا چه نیازی داره به QTE این بازی.

مزه اش رو بردند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or