Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی می‌کند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

تاریخ انتشار: پاییز 2025

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

--آخرین ویدیو ها--

--عکس ها--

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg

17377874900216033805313218532866.jpg

آخرین ویرایش:
یک سری از حرکات از ووکانگ تقلید شدن، الهام گرفته نشدن بلکه کاملا تقلید شدن

یکی از اونها که مخصوص جینگوبنگ هست و تو هیچ بازی دیگه ای نیست:

View attachment 367827
خب اشکالی نداره
خیلی از بازیها تو بحث حرکات و کمبوها اینکارو میکنن - اینم بگم البته که خیلی از حرکاتم تا حدی دیگه جنریک شده. مثلا همین حرکت رو نصفه و نیمه تو خیلی از بازیها دیدیم

.

یک سری از حرکات از ووکانگ تقلید شدن، الهام گرفته نشدن بلکه کاملا تقلید شدن

یکی از اونها که مخصوص جینگوبنگ هست و تو هیچ بازی دیگه ای نیست:

View attachment 367827
این خیلی ادعای بزرگیه.
کار با staff و حرکات رزمی مختص به اون براساس دنیای واقعیه.
این حرکات چیزی نیست که برای اولین بار توی Black Myth دیده باشیم.
چندین ورژن مختلف از این نوع حرکات رو تو بازیهایی که خود شخصیت ووکانگ درش بوده دیدیم مثل League of legends , dota 2 , paragon و...

غیر این تو بازیهایی که این اسلحه وجود داشته هم میشه یک سری از این مووست ها رو دید.

خلاصه اینکه این اسلحه اسمش Monkey staff هست و مووستهای حرکات رزمیش تو دنیای واقعی هم وجود داره.
حالا نه دقیقا به همین شکل.
این شکل مبارزه به سبک میمون سالهاست که تو فیلمهای هنگ کنگی ، چینی ، انیمیشن ها و... مورد استفاده قرار میگیره و چیزی نیست که ندیده باشیم و اولین بار تو بلک میث ارائه شده باشه.

حالا میشه انیمیشن ها رو فریم به فریم مقایسه کرد و گفت که فلان بازی آیا کل انیمیشن مووست رو کپی پیست کرده یا نه (که اگه اینجا این کار رو کرده باشن خیلی احمقن واقعا و دزدیه).

ولی اینکه مووست رو بگیم کپی پیسته مثل این میمونه که بگیم طرف یه آپرگاد زده یا حرکت دیگه ای و از مورتال کمبت کپی پیست کرده!

این خیلی ادعای بزرگیه.
کار با staff و حرکات رزمی مختص به اون براساس دنیای واقعیه.
این حرکات چیزی نیست که برای اولین بار توی Black Myth دیده باشیم.
چندین ورژن مختلف از این نوع حرکات رو تو بازیهایی که خود شخصیت ووکانگ درش بوده دیدیم مثل League of legends , dota 2 , paragon و...

غیر این تو بازیهایی که این اسلحه وجود داشته هم میشه یک سری از این مووست ها رو دید.

خلاصه اینکه این اسلحه اسمش Monkey staff هست و مووستهای حرکات رزمیش تو دنیای واقعی هم وجود داره.
حالا نه دقیقا به همین شکل.
این شکل مبارزه به سبک میمون سالهاست که تو فیلمهای هنگ کنگی ، چینی ، انیمیشن ها و... مورد استفاده قرار میگیره و چیزی نیست که ندیده باشیم و اولین بار تو بلک میث ارائه شده باشه.

حالا میشه انیمیشن ها رو فریم به فریم مقایسه کرد و گفت که فلان بازی آیا کل انیمیشن مووست رو کپی پیست کرده یا نه (که اگه اینجا این کار رو کرده باشن خیلی احمقن واقعا و دزدیه).

ولی اینکه مووست رو بگیم کپی پیسته مثل این میمونه که بگیم طرف یه آپرگاد زده یا حرکت دیگه ای و از مورتال کمبت کپی پیست کرده!

من اگه نمیدونستم این نینجا گایدنه فکر میکردم ماد زدن : دی
درسته این حرکت توی چینی ها زیاده اما واقعا به همین شکل ؟ نحوه بالا رفتن ایستادن و پشتک زدن و ضربه به همین شکله ؟
یه لینک از یه ویدئویی چیزی میدی من این جرکات رو به همین شکل توی بازیهای دیگه ببینم از نا آگاهی دربیام:-t

من اگه نمیدونستم این نینجا گایدنه فکر میکردم ماد زدن : دی
درسته این حرکت توی چینی ها زیاده اما واقعا به همین شکل ؟ نحوه بالا رفتن ایستادن و پشتک زدن و ضربه به همین شکله ؟
یه لینک از یه ویدئویی چیزی میدی من این جرکات رو به همین شکل توی بازیهای دیگه ببینم از نا آگاهی دربیام:-t
واقعا انتظار داری همچین چیزی رو سرچ کنم و ویدئو پیدا کنم؟ :D

این موارد خیلی پیش میاد ، مووست بازیها رو ببینی همیشه یه سری حرکات مشابه پیدا میکنی.
اونجایی میشه بهشون گیر داد که انیمیشن ها یک به یک کپی باشه که از یه بازی تو این سطح همچین چیزی بعیده.
ولی اگه ثابت بشه حتی جای شکایت هم داره.

واقعا انتظار داری همچین چیزی رو سرچ کنم و ویدئو پیدا کنم؟ :D

این موارد خیلی پیش میاد ، مووست بازیها رو ببینی همیشه یه سری حرکات مشابه پیدا میکنی.
اونجایی میشه بهشون گیر داد که انیمیشن ها یک به یک کپی باشه که از یه بازی تو این سطح همچین چیزی بعیده.
ولی اگه ثابت بشه حتی جای شکایت هم داره.

فکر کردم تو یه بازی خاص با یه کرکتر خاص خودت دیدی حرکتشو :D

به ویدئو جدی دقت کن حالا به نظر خودت خییییلی شبیه نیست ؟

البته PG و TN خودشون سلطان این سبکن ولی این شباهت واقعا جالب بود

فکر کردم تو یه بازی خاص با یه کرکتر خاص خودت دیدی حرکتشو :D

به ویدئو جدی دقت کن حالا به نظر خودت خییییلی شبیه نیست ؟

البته PG و TN خودشون سلطان این سبکن ولی این شباهت واقعا جالب بود
با ووکانگ که زیاد بازی کردم.
هم LOL و هم Do2 و...
منظور بیس و شکل حرکاته که تو همه این بازیها ترکیبی از اونها رو میشه دید.

غیر این تو فیلمهای هنگ کنگی پره از این نوع حرکاته که اینها هم از اون فیلمهای رزمی ایده میگیرن.

از طرف دیگه مطمئن باش اگه همچین چیزی درست باشه رییس استودیو اونقدری سرش برای این موارد درد میکنه که بیاد دوباره جنجال به پا کنه:D

خداروشکر یه ووکانگی ساخته شد که هرچقدرم بازی جذاب و خوبی که بود برای من و ۲بار تمومش کردم ولی کار به جایی برسه که با اومدن اسمش تو هزارتا تاپیک مربوط و نامربوط ادم تگری بزنه!
حرکت و کمبویی که nبار تو‌ nتا بازی دیدیم حالا پایه گذارش شده ووکانگ! یکم دیگه بگذره کلا پایه گذار این سبک میشه ووکانگ:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or