Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی می‌کند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

17377874900216033805313218532866.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد ninja giden black 2 با هزار ذوق بازی رو گرفتم و خیلی سعی کردم بتونم ازش لذت ببرم ولی نتونستم لذت ببرم.حیف شد.بعضی موقع ها به دوستان حسودی میکنم که از هر بازی میتونن لذت ببرن.اون دوپامینه با این بازی برام ترشح نمیشه.در صورتی که تو بازیای این سبک مثلا dmc5 حتی اگه الان دوباره برمش لذت داره.
یک دلیلش این می تونه باشه که نسخه اصلی اونقدر بازی کردیم که دیگه فقط یک پیشرفت گرافیکی راضیمون نمی کنه من تقریبا همین یک ماه پیش نسخه سیگما یکدور دیگه هم رفتم و هنوز روی پی سی نصب دارم الان بلک نصب کردم و یک مرحله رفتم ولی دیدم دیگه کشش ندارم بازی کنم فعلا می زارمش بعد ریبرث برم سراغش.من برعکس دوستان برای نسخه 4 بیشتر هایپم.

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Sad
Reactions: blak and Rohshen
من NINJA GAIDEN 2 رو یک ساعت بازی کردم گرافیکش کاملا راضی کننده هست ولی دوربین و گیمپلی و... بدون تغییر هست و فکر نمیکنم دوباره موشن کپچر ضبط کرده باشن حتی صدا گذاری هم همون نسخه اورجینال هست . با این حال تجربه این بازی بشدت جزاب و سر گرم کننده هست طوری که وقتی مشغول به بازی میشم به زحمت میتونم ازش دست بکشم . شاید چون آخرین بار روی X360 بازی کردم زمان زیادی میگذره اینقدر برام جذابیت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or