Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا اومدم جوابت رو بدم يه پست ديگه زدي!
شما بازي ميكني يا راهنمايي مينويسي؟
يه ذره خودت فكر كن بايد چيكاركني من يادمه دو تا سنگ ميشكست ميرفتي روش خودت رو بين دو ستون قرار ميدادي Aرو به صورت مكرر ميزدي!ميرفت بالا!
حال اين بازي هابه همينه كه كشف كني چيكار بايد بكني!

آخرین ویرایش:
سلام آقایون تو مرحله ی 6 اون غول اسکلتی رو چجوری رد کنم؟:hurted1:
جوجه‌ای بیش نیست اون که! گول هیکلشو نخور:دی
کلا Boss‌هایی که باهاشون روبرو میشی استراتژی بخصوصی ندارند. شما فقط باید به موقع دفاع کنی، جاخالی بدی و ضربه بزنی.

سلام
اقا یکی به داده ما برسه اعصاب نمونده واسه
نینجا گایدن چیتر دوازده یا یازده که دوتا غول باهم میان موقع مردن میترکن
نمیدونم چکا کنم منم باهاشون نترکم
یه دفه یکیشون تنها اومد نمیدونم چی شد شانسی رد کردم اینجا موندم توش
لطفا کمک کنید
ممنون

سلام
اقا یکی به داده ما برسه اعصاب نمونده واسه
نینجا گایدن چیتر دوازده یا یازده که دوتا غول باهم میان موقع مردن میترکن
نمیدونم چکا کنم منم باهاشون نترکم
یه دفه یکیشون تنها اومد نمیدونم چی شد شانسی رد کردم اینجا موندم توش
لطفا کمک کنید
ممنون

قبل از اینکه منفجر بشن یا دفاع کن یا یه نیمپو در کن!!!:smile: فکر کنم اسم نیمپوش "فینیکس"بود!

مرسی دوسته من
ردش کردم
ولی خدایی
اون دوستی گفت غول اسکلتیرو چه طور باید زد
من اصلا اونو جزوه غولا حسابش نمیارم
خدایی یکم به مخه مبارک فشار بیارین ابرو گیمرا رو به خطر نندازین

سلام , دوستان عزيز يه جا گير كردم !:

تو چپتر10 يه جا ميرسه كه ميره رو قسمت فيلم , و نشون ميده كه اون زنه (با اون وضعيت تهاجم فرهنگيش!:cheesygri)

اون شي كه از ما دزديده رو بالاي سرش گرفته و رييس اعظم هم نشسته رو سندليش ... و كلي از اين

حيوانات اسكل هم دارن چيغ و داد ميكنن ...

بعد كه تيكه فيلمه تموم ميشه من پشت يه دري هستم هيچ راهي براي ورود نيافتم ...

براي راهنمايي بيشتر ميگم : اونجايي كه هستم از آسمون تو چنتا قفس بزرك چنتا از اين شبه پرنده هاي بزگ هستم كه جلب توجه ميكنن ....

چه كنم ؟! ممنون.

سلام , دوستان عزيز يه جا گير كردم !:

تو چپتر10 يه جا ميرسه كه ميره رو قسمت فيلم , و نشون ميده كه اون زنه (با اون وضعيت تهاجم فرهنگيش!:cheesygri)

اون شي كه از ما دزديده رو بالاي سرش گرفته و رييس اعظم هم نشسته رو سندليش ... و كلي از اين

حيوانات اسكل هم دارن چيغ و داد ميكنن ...

بعد كه تيكه فيلمه تموم ميشه من پشت يه دري هستم هيچ راهي براي ورود نيافتم ...

براي راهنمايي بيشتر ميگم : اونجايي كه هستم از آسمون تو چنتا قفس بزرك چنتا از اين شبه پرنده هاي بزگ هستم كه جلب توجه ميكنن ....

چه كنم ؟! ممنون.

اسلحه DRAGON SWORD رو انتخاب کن.همون نزدیکیها یه دایره بزرگ هست.روی اون وایسا بپر هوا و روی هوا دکمه Y رو بزن.بعد از این کار یه اژدهای زرد از تو قفس آزاد میشه.اونو بکشی راه بازی میشه

اسلحه DRAGON SWORD رو انتخاب کن.همون نزدیکیها یه دایره بزرگ هست.روی اون وایسا بپر هوا و روی هوا دکمه Y رو بزن.بعد از این کار یه اژدهای زرد از تو قفس آزاد میشه.اونو بکشی راه بازی میشه

دقیقا بعد از همین تیکه که اژدها رو کشتم و اون در باز میشه که از یه راه پله طولانی میریم بالا و کلی دشمن میریزه سرمون شدیدا دچار افت فریم شدم اصلا احساس میکردم بازی رو دارم صحنه آهسته میرم
کسی این مورد واسش پیش اومده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or