خوب وقتی تمام آچیومنت های بازی رو کستی گرفته یعنی Test Of Valor ها رو هم رفته. بعدش هم اونا که اصلا سخت نبود. من همش رو رفتم و بازی رو هم فقط یک بار تموم کردمدرضمن بنده گفتم TEST OF VALOR رو تموم کنین
ایول خیلی زرنگی:biggrin1:خوب وقتی تمام آچیومنت های بازی رو کستی گرفته یعنی Test Of Valor ها رو هم رفته. بعدش هم اونا که اصلا سخت نبود. من همش رو رفتم و بازی رو هم فقط یک بار تموم کردم
آهان شما از اون لحاظ میگفتی:biggrin1: در کل بازی یک بارش خوبه نه شونصد بارش:biggrin1:ایول خیلی زرنگی:biggrin1:
عزیزم شما رو درجه WAY OF NINJA برو اونوفت میبینی آسونه یا نه خود من با این همه ادعام واقعا اشکم رو در آورد:biggrin1:
:biggrin1:ایول باحال گفتیآهان شما از اون لحاظ میگفتی:biggrin1: در کل بازی یک بارش خوبه نه شونصد بارش:biggrin1:
بهترین راهش اینه که بپری و بعد Y و بزنی یا اینکه بپری رو دیوار بعد Y بزنیسلام
من به راحتي انواع اين سرباز ها رو مي كشم اون ته فاضلابي ها(صورتي ها)رو مي كشم.خفاش ها رو مي كشم.boss ها رو مي كشم(به راحتي تونستم اون قطاره رو نابود كنم فقط سر قبلي يكم مونده بودم كشيد)
ولي...
اين سگها زندگي برام نذاشتن از ايستگاه مترو مياي بيرون مي ريزن سرت 30 تا 30 تا(چپتر 4)اينا رو بايد چه جوري كشت؟راه خاصي داره؟
در مقابل ضرباتش اصلا دفاع نكن.جاخالي بده LT + جهت دادن به LS.یکی هم بگه اون غول مرحله 2 چه مدلی میمیره رفته رو اعصابم
خيلي ممنون.حتما اين كارو مي كنم.بهترین راهش اینه که بپری و بعد Y و بزنی یا اینکه بپری رو دیوار بعد Y بزنی
بايد تير انداز ماهري باشي.وقتي داره بهت نزديك مي شه با تير و كمان بزن تو سرش.البته بذار قدرتش تا اخر پر شه.از نظر اتمام تير ها تم نگران نباش يه جنازه اونجا هست كه تير داره.راستي قدرت هاي اتشي هم خوب جواب مي ده.اصلا بهش نزديك نشو چون برق داره.رد کردم سر باس مرحله 3 موندم نمیزاره بزنم تو سرش هی از اون ادم ها جنگولک ها میفرسته میره رو مخ
من در مرحله سوم آنجایی که پله ها شکسته و باید از روی دیوار ها راه بری و بپری روی پله بعدی گیر کردم.پله اول را می پرم ولی دومی خیلی سخته هر دفعه می رم سخت تر میشه.میشه راهنماییم کنید.