Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخيش ردش كردم.يه فيلمي ديدم روش كار دستم اومد.هر كي خواست بگه براش بذارم فيلمرو.
تازه اول شاهنامه ست!. بازی رو تموم کردی اون وقت یکم درجه سختی رو ببر بالا تا از هر غول 2 تا بریزه سرت :دی. اون موقعه باید استراتژی ( استراتجیک :دی) پیاده کنی :دی.

تازه اول شاهنامه ست!. بازی رو تموم کردی اون وقت یکم درجه سختی رو ببر بالا تا از هر غول 2 تا بریزه سرت . اون موقعه باید استراتژی ( استراتجیک ) پیاده کنی .
شرمنده:biggrin1:بازي برا دوستمه بايد بهش پس بدم:biggrin1:
ولي خدايي خيلي خوفه شايد رفتم خريدمش:biggrin1:به قول ign پي اس 3 دارا بايد برا نداشتن اين بازي گريه كنن.(الان دارن مي گن بذار sigma 2 بياد):biggrin1:
اقايون كسي مي دونه اين dragons clow and tigers fang(دو تا شمشيره)و اين eclipse scythe (اسلحه ي داسي)تو چه چپتري ازاد مي شن؟:biggrin1:
اقايونس يه سر هم به اينجا بزنند.(اگه تكراري بود شرمنده)

آخرین ویرایش:
اون قطاره رو راحت میشه با تیر کمان شکست داد ! :d دیگه هیچی نمیخواد ، سعی کن بزنی تو سرش .

فریدون یادش بخیر سر همون ولف بودم که دستگاه 3 چراغ داد ! :d بعد زا خرید دستگاه بعدی هم اولین بازی که تمومش کردم همین بود ! :d اصلا نمیشد دوریش رو تحمل کرد !

این ولف اعصاب منو داغون کرده بود 2 روز روش کار کردم آخر هم فهمیدم باید خرکی بری جلو و بکشیش!!!:دی
ولی خداییش این ولف اسون ترین باس توی بازی بود در کمتر از 1 دقیقه میشد خلاصش کرد!:biggrin1:
اون داسی هم که بعد از خلاص شدنش گیرت میاد مخصوص درو کردن هست:biggrin1: خیلی فاز میده این جونورا رو باهاش درو کنی:biggrin1:

امروز خواستم برم بكشمش حالم بد شد خوابم برد.(چه موقعيتي از دست رفت):biggrin1:
ولي ديروز يكم باهاش مي جنگيدم مي ديدم نينپوي اتشي هم خوب جواب مي ده.
(اصل زمان بازي كزدن تو اين خرداده.همه امتحانارو بلدي مي شيني بازي مي كني.:biggrin1:(البته جمعه هم امتحان تيزهوشان داريم:biggrin1:))
بازي 14 چپتره نه؟چند ساعت ديگه تموم مي شه؟(موقعيت من چپتر 3 در حال مبارزه با اون قطار برقيه)

امروز خواستم برم بكشمش حالم بد شد خوابم برد.(چه موقعيتي از دست رفت):biggrin1:
ولي ديروز يكم باهاش مي جنگيدم مي ديدم نينپوي اتشي هم خوب جواب مي ده.
(اصل زمان بازي كزدن تو اين خرداده.همه امتحانارو بلدي مي شيني بازي مي كني.:biggrin1:(البته جمعه هم امتحان تيزهوشان داريم:biggrin1:))
بازي 14 چپتره نه؟چند ساعت ديگه تموم مي شه؟(موقعيت من چپتر 3 در حال مبارزه با اون قطار برقيه)
درسته 14 چپتره!
اون هم بستگی به درجه سختی که بازی میکنی و مهارت خودت داره ولی روی درجه سختی اسون 10 ساعتی حدودا زمان میبره!

آخرین ویرایش:
اصولا هرچی باس توی این بازی هست همشون اسونن!فقط یکم قلق داره !البته بستگی داره هر دفعه اون طرف چه حرکتی انجام بده...!ولی اون ولف از همشون اسون تر و باحال تره!

اصولا معتقدم تو این بازی در دنیا رقیب ندارم.اون موقعی که NINJA GAIDEN 1 بود و هیچ کس نمیتونست رو درجه آخرش تموم کنه بنده تو 7 ساعت تمومش میکردم.
این NINJA GAIDEN 2 خیلی خیلی آسونتر از NG 1 هستش.اما بازم اگه کسی بخواد بدونه که بازیش چقدر خوبه تو NG 2 رو درجه سختی آخر بره TEST OF VALOR که تو هر CHAPTER هست رو بازی کنه اگه مرد هست بره اونو تموم کنه.

جعفر خان.(DarkFinalgod)بازی رو روی همه حالت تموم کرده و تمام اچیومنت های بازی رو صاف کرده.
فریدون جان هم روی همه حالت بازی رو به پایان رسونده و جز فنهای گنده این بازی هستش.

جعفر خان.(DarkFinalgod)بازی رو روی همه حالت تموم کرده و تمام اچیومنت های بازی رو صاف کرده.
فریدون جان هم روی همه حالت بازی رو به پایان رسونده و جز فنهای گنده این بازی هستش.
خودت چی؟:biggrin1:
درضمن بنده گفتم TEST OF VALOR رو تموم کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or