Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به دوستان.بنده تا مرحله 7 رو تقریبا راحت رفتم ولی الان تو غول مرحله هفتم گیر کردم همونی که وقتی هواپیما سقوط میکنه میفته تو برف باهاش مواجه میشی وقتی میکشمش منفجر میشه خود نینجا هم میمیره.لطفا راهنمایی کنید.

سلام به دوستان.بنده تا مرحله 7 رو تقریبا راحت رفتم ولی الان تو غول مرحله هفتم گیر کردم همونی که وقتی هواپیما سقوط میکنه میفته تو برف باهاش مواجه میشی وقتی میکشمش منفجر میشه خود نینجا هم میمیره.لطفا راهنمایی کنید.
وقتی داشت میترکید یه Ninpo بزن توسط Y و B. حله :دی؟

البته فریدون جان درست میگن ولی شما اگه LT رو هم بگیری وقتی غول منفجر شد چیزیت نمیشه:biggrin1:

با سلام.ممنون از راهنمایی شما.الان مرحله 11 هستم ولی نمیدونم چرا هرچی جلوتر میرم بازی راحتتر میشه.هرچی فکر میکنم میبینم ninja gaiden black از این خیلی سخت تر بود.

سلا م من اخر بازی بعد از شکست غول اخر وقتی دمو تموم میشه ونوشته میاد دستگاهم هنگ میکنه البته بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط همین بازی تو همین قسمت چند بارم امتحان کردم دقیقا همین قسمت گیر میکنه یعنی از بازی یا دستگاه چون تو بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط توی این قسمت دستگاهخ هنگ میکنه ومن باید از جلو دستگه رو خاموش کنم لطفا جواب بدین

سلا م من اخر بازی بعد از شکست غول اخر وقتی دمو تموم میشه ونوشته میاد دستگاهم هنگ میکنه البته بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط همین بازی تو همین قسمت چند بارم امتحان کردم دقیقا همین قسمت گیر میکنه یعنی از بازی یا دستگاه چون تو بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط توی این قسمت دستگاهخ هنگ میکنه ومن باید از جلو دستگه رو خاموش کنم لطفا جواب بدین
خب وقتی تو همین بازی اون قسمتش گیر میکنه مشکل از دیسکش هست! مشکلی نیست بازیم که تموم کردی چیز مهمی هم از دست ندادی!

سلام یه قسمت توی منو نوشته تالیسما یه کاغذ که دورش بسته با نخ یا تسبیح اون چی میشه فکر کنم تو قسمت نیپو ها باشه
وقتی اون ایتم رو انتخاب کنی اگر یک بار بمیری دوباره با جون کامل زنده میشه و بازیو از همون جا ادامه میدی . بدی این ایتم هم اینه که فقط نمیتونی دو تا از اون رو همزمان داشته باشی

با سلام
شرمنده اگه جوابم تو قسمتاي قبل بود!!! حالش نبود اين همه رو بگردم!!!
اون قسمتي كه يه نينجا با باباي طرف دعواشه كه بعد ميفته پايين و همه جا هم آتيش گرفته چه جوري بايد رد كرد؟؟؟
لامصب نه جونش كم ميشه هم يه دميج كه به ما ميده 10 برابره!!
مرسي اگه كمك كنين!!!

با سلام
اون قسمتي كه يه نينجا با باباي طرف دعواشه كه بعد ميفته پايين و همه جا هم آتيش گرفته چه جوري بايد رد كرد؟؟؟
مرسي اگه كمك كنين!!!
اونجا شما میتونی بری کنار دیوار و بپری روی دیوار و Y رو بزنی و بعد بکشیش...

اونجا شما میتونی بری کنار دیوار و بپری روی دیوار و Y رو بزنی و بعد بکشیش...
ميگم ديوارا آتيش گرفتنا!!!
ميپره؟؟
بعد كدوم سلاح رو بردارم؟؟ شمشير؟ يه 2تا ديگم دارم اسماشون رو نميدونم!!!
مرسي از كمكت!!!

با سلام
مرسي اگه كمك كنين!!!
مرحله ی 2 هستی دیگه! اون همه دیوار:دی
با سلاحی که اپگریدش کردی برو جلو...
در کل این طوری نیست بگی قلق خاصی داره باید باهاش ور بری تا بکشیش دیگه من اون طوری که گفتم کشتمش...

مرحله ی 2 هستی دیگه! اون همه دیوار:biggrin1:
با سلاحی که اپگریدش کردی برو جلو...
در کل این طوری نیست بگی قلق خاصی داره باید باهاش ور بری تا بکشیش دیگه من اون طوری که گفتم کشتمش...
مرسي از لطفت
برم ببينم چي ميشه!!!

سلام
شرمنده اين تاپيك رو ميارم بالا
ولي من يه جايي به شدت گير كردم.اخر چپتر 2 همون جايي كه در بالاترين قسمت ويلا بايد با يكي بجنگي.تا اونجايي كه من فهميدم تو اين بازي هر غول براي كشته شدن تاكتيك خاصي داره.اين رو بايد چطوري كشت؟
مي دونم الان مي خوايد بگيد جوابت صفحه ي قبله ولي اون كارو كردم نشد.

آخرین ویرایش:
سلام
شرمنده اين تاپيك رو ميارم بالا
ولي من يه جايي به شدت گير كردم.اخر چپتر 2 همون جايي كه در بالاترين قسمت ويلا بايد با يكي بجنگي.تا اونجايي كه من فهميدم تو اين بازي هر غول براي كشته شدن تاكتيك خاصي داره.اين رو بايد چطوري كشت؟
مي دونم الان مي خوايد بگيد جوابت صفحه ي قبله ولي اون كارو كردم نشد.
جوابت صفحه ی قبل ـه:دی!! بی شوخی کاری نداره بهترین کار اینه که بپری و بزنی بهش یا بری گوشه دیوار بپری روی دیوار و بعد Y بزنی و طرف رو ناکار کنی! چند بار بریش دستت میاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or