only fable
کاربر سایت
سلام به دوستان.بنده تا مرحله 7 رو تقریبا راحت رفتم ولی الان تو غول مرحله هفتم گیر کردم همونی که وقتی هواپیما سقوط میکنه میفته تو برف باهاش مواجه میشی وقتی میکشمش منفجر میشه خود نینجا هم میمیره.لطفا راهنمایی کنید.
وقتی داشت میترکید یه Ninpo بزن توسط Y و B. حلهسلام به دوستان.بنده تا مرحله 7 رو تقریبا راحت رفتم ولی الان تو غول مرحله هفتم گیر کردم همونی که وقتی هواپیما سقوط میکنه میفته تو برف باهاش مواجه میشی وقتی میکشمش منفجر میشه خود نینجا هم میمیره.لطفا راهنمایی کنید.
البته فریدون جان درست میگن ولی شما اگه LT رو هم بگیری وقتی غول منفجر شد چیزیت نمیشه:biggrin1:سلام به دوستان.بنده تا مرحله 7 رو تقریبا راحت رفتم ولی الان تو غول مرحله هفتم گیر کردم همونی که وقتی هواپیما سقوط میکنه میفته تو برف باهاش مواجه میشی وقتی میکشمش منفجر میشه خود نینجا هم میمیره.لطفا راهنمایی کنید.
خب وقتی تو همین بازی اون قسمتش گیر میکنه مشکل از دیسکش هست! مشکلی نیست بازیم که تموم کردی چیز مهمی هم از دست ندادی!سلا م من اخر بازی بعد از شکست غول اخر وقتی دمو تموم میشه ونوشته میاد دستگاهم هنگ میکنه البته بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط همین بازی تو همین قسمت چند بارم امتحان کردم دقیقا همین قسمت گیر میکنه یعنی از بازی یا دستگاه چون تو بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط توی این قسمت دستگاهخ هنگ میکنه ومن باید از جلو دستگه رو خاموش کنم لطفا جواب بدین
وقتی اون ایتم رو انتخاب کنی اگر یک بار بمیری دوباره با جون کامل زنده میشه و بازیو از همون جا ادامه میدی . بدی این ایتم هم اینه که فقط نمیتونی دو تا از اون رو همزمان داشته باشیسلام یه قسمت توی منو نوشته تالیسما یه کاغذ که دورش بسته با نخ یا تسبیح اون چی میشه فکر کنم تو قسمت نیپو ها باشه
اونجا شما میتونی بری کنار دیوار و بپری روی دیوار و Y رو بزنی و بعد بکشیش...با سلام
شرمنده اگه جوابم تو قسمتاي قبل بود!!! حالش نبود اين همه رو بگردم!!!
اون قسمتي كه يه نينجا با باباي طرف دعواشه كه بعد ميفته پايين و همه جا هم آتيش گرفته چه جوري بايد رد كرد؟؟؟
لامصب نه جونش كم ميشه هم يه دميج كه به ما ميده 10 برابره!!
مرسي اگه كمك كنين!!!
مرحله ی 2 هستی دیگه! اون همه دیواربا سلام
شرمنده اگه جوابم تو قسمتاي قبل بود!!! حالش نبود اين همه رو بگردم!!!
اون قسمتي كه يه نينجا با باباي طرف دعواشه كه بعد ميفته پايين و همه جا هم آتيش گرفته چه جوري بايد رد كرد؟؟؟
لامصب نه جونش كم ميشه هم يه دميج كه به ما ميده 10 برابره!!
مرسي اگه كمك كنين!!!
جوابت صفحه ی قبل ـهسلام
شرمنده اين تاپيك رو ميارم بالا
ولي من يه جايي به شدت گير كردم.اخر چپتر 2 همون جايي كه در بالاترين قسمت ويلا بايد با يكي بجنگي.تا اونجايي كه من فهميدم تو اين بازي هر غول براي كشته شدن تاكتيك خاصي داره.اين رو بايد چطوري كشت؟
مي دونم الان مي خوايد بگيد جوابت صفحه ي قبله ولي اون كارو كردم نشد.