تازه اول شاهنامه ست!. بازی رو تموم کردی اون وقت یکم درجه سختی رو ببر بالا تا از هر غول 2 تا بریزه سرتاخيش ردش كردم.يه فيلمي ديدم روش كار دستم اومد.هر كي خواست بگه براش بذارم فيلمرو.
تازه اول شاهنامه ست!. بازی رو تموم کردی اون وقت یکم درجه سختی رو ببر بالا تا از هر غول 2 تا بریزه سرتاخيش ردش كردم.يه فيلمي ديدم روش كار دستم اومد.هر كي خواست بگه براش بذارم فيلمرو.
شرمنده:biggrin1:بازي برا دوستمه بايد بهش پس بدم:biggrin1:تازه اول شاهنامه ست!. بازی رو تموم کردی اون وقت یکم درجه سختی رو ببر بالا تا از هر غول 2 تا بریزه سرت . اون موقعه باید استراتژی ( استراتجیک ) پیاده کنی .
ولف رو میشه کمتر از 40 ثانیه روی هارد کشتاین ولف اعصاب منو داغون کرده بود 2 روز روش کار کردم آخر هم فهمیدم باید خرکی بری جلو و بکشیش!!!![]()
آره خیلی راحت با کمان میتونی بکشیش...ولی بزار قدرت کمان خوب پر شه بعد جومونگی بزنشاين ديگه چيه؟:biggrin1:قطاره رو مي گم.:biggrin1:
با اون قيافش:biggrin1:
بري جلو هم كه برق داره:biggrin1:
بايد با كمان كشتش؟:confused:
ولی خداییش این ولف اسون ترین باس توی بازی بود در کمتر از 1 دقیقه میشد خلاصش کرد!:biggrin1:این ولف اعصاب منو داغون کرده بود 2 روز روش کار کردم آخر هم فهمیدم باید خرکی بری جلو و بکشیش!!!![]()
البته جمعه هم امتحان تيزهوشان داريم:biggrin1
درسته 14 چپتره!امروز خواستم برم بكشمش حالم بد شد خوابم برد.(چه موقعيتي از دست رفت):biggrin1:
ولي ديروز يكم باهاش مي جنگيدم مي ديدم نينپوي اتشي هم خوب جواب مي ده.
(اصل زمان بازي كزدن تو اين خرداده.همه امتحانارو بلدي مي شيني بازي مي كني.:biggrin1البته جمعه هم امتحان تيزهوشان داريم:biggrin1
بازي 14 چپتره نه؟چند ساعت ديگه تموم مي شه؟(موقعيت من چپتر 3 در حال مبارزه با اون قطار برقيه)
خودت چی؟:biggrin1:جعفر خان.(DarkFinalgod)بازی رو روی همه حالت تموم کرده و تمام اچیومنت های بازی رو صاف کرده.
فریدون جان هم روی همه حالت بازی رو به پایان رسونده و جز فنهای گنده این بازی هستش.