Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب وقتی تمام آچیومنت های بازی رو کستی گرفته یعنی Test Of Valor ها رو هم رفته. بعدش هم اونا که اصلا سخت نبود. من همش رو رفتم و بازی رو هم فقط یک بار تموم کردم
ایول خیلی زرنگی:biggrin1:
عزیزم شما رو درجه WAY OF NINJA برو اونوفت میبینی آسونه یا نه خود من با این همه ادعام واقعا اشکم رو در آورد:biggrin1:

ایول خیلی زرنگی:biggrin1:
عزیزم شما رو درجه WAY OF NINJA برو اونوفت میبینی آسونه یا نه خود من با این همه ادعام واقعا اشکم رو در آورد:biggrin1:
آهان شما از اون لحاظ میگفتی:biggrin1: در کل بازی یک بارش خوبه نه شونصد بارش:biggrin1:

آهان شما از اون لحاظ میگفتی:biggrin1: در کل بازی یک بارش خوبه نه شونصد بارش:biggrin1:
:biggrin1:ایول باحال گفتی
ولی خدایی این بازی ایی که هزار بارم تموم کنم بازم بهم حال میده.
خدایی فکر کنم الان بیشتر از 10 بار تمومش کردم خیلی خداست بازیش.

سلام
من به راحتي انواع اين سرباز ها رو مي كشم اون ته فاضلابي ها(صورتي ها)رو مي كشم.خفاش ها رو مي كشم.boss ها رو مي كشم(به راحتي تونستم اون قطاره رو نابود كنم فقط سر قبلي يكم مونده بودم كشيد)
ولي...
اين سگها زندگي برام نذاشتن از ايستگاه مترو مياي بيرون مي ريزن سرت 30 تا 30 تا(چپتر 4)اينا رو بايد چه جوري كشت؟راه خاصي داره؟

سلام
من به راحتي انواع اين سرباز ها رو مي كشم اون ته فاضلابي ها(صورتي ها)رو مي كشم.خفاش ها رو مي كشم.boss ها رو مي كشم(به راحتي تونستم اون قطاره رو نابود كنم فقط سر قبلي يكم مونده بودم كشيد)
ولي...
اين سگها زندگي برام نذاشتن از ايستگاه مترو مياي بيرون مي ريزن سرت 30 تا 30 تا(چپتر 4)اينا رو بايد چه جوري كشت؟راه خاصي داره؟
بهترین راهش اینه که بپری و بعد Y و بزنی یا اینکه بپری رو دیوار بعد Y بزنی

یکی هم بگه اون غول مرحله 2 چه مدلی میمیره رفته رو اعصابم
در مقابل ضرباتش اصلا دفاع نكن.جاخالي بده LT + جهت دادن به LS.
هر دفعه كه جاخالي مي دي بين ضرباتش يه لحظه مكث مي كنه سريع y رو بزن.
سلاحتو شمشير ور دار بهتره.
در ضمن وقتي از پله ها مي ري بالا كه بري تو اون اتاقه باهاش بجتگي؟قبلش يه سالنه درسته؟تو اون سالن دنبال يه جعبه بگرد يه چيزي گير مياري صفا.يه چند تا گوي ابيه.باعث افزايش خط سلامتيت مي شه و جونتو پر مي كنه.
در ضمن از همون اول ازش استفاده نكن.وقتي كه جونت كم شد و داشتي مي مردي بعد ازش استفاده كن.
راستي يه فيلم ازش تو youtube هست.من اونو ديدم تونستم ردش كنم.
اگه پيدا كردم تو همين پست مي ذارم.
راستي سريع باش.سرعت عملت بايد بالا باشه.
اينم فيلمش.
موفق باشي.
بهترین راهش اینه که بپری و بعد Y و بزنی یا اینکه بپری رو دیوار بعد Y بزنی
خيلي ممنون.حتما اين كارو مي كنم.

آخرین ویرایش:
غول های این بازی طوریه که اگر راه حل هاشو بدونی خیلی راحت شکستشون مید اما من توصیعه میکنم این راه حل یا شیوع رو خودت پیدا کنی که لذت بازی از دست نره..

رد کردم سر باس مرحله 3 موندم نمیزاره بزنم تو سرش هی از اون ادم ها جنگولک ها میفرسته میره رو مخ
بايد تير انداز ماهري باشي.وقتي داره بهت نزديك مي شه با تير و كمان بزن تو سرش.البته بذار قدرتش تا اخر پر شه.از نظر اتمام تير ها تم نگران نباش يه جنازه اونجا هست كه تير داره.راستي قدرت هاي اتشي هم خوب جواب مي ده.اصلا بهش نزديك نشو چون برق داره.
راستي موقعي كه اون چيز ها رو پرت مي كنه جاخالي بده دفاع نكن.
فليمشو برات پيدا مي كنم اينجا مي ذارم.
بيا اينم فيلمش.
موفق باشي.

من در مرحله سوم آنجایی که پله ها شکسته و باید از روی دیوار ها راه بری و بپری روی پله بعدی گیر کردم.پله اول را می پرم ولی دومی خیلی سخته هر دفعه می رم سخت تر میشه.میشه راهنماییم کنید.

من در مرحله سوم آنجایی که پله ها شکسته و باید از روی دیوار ها راه بری و بپری روی پله بعدی گیر کردم.پله اول را می پرم ولی دومی خیلی سخته هر دفعه می رم سخت تر میشه.میشه راهنماییم کنید.

دقیق نگفتی ولی فکر کنم انجایی هستی که از بالا اب میریزه رو دیوار اولی راه برو بعد بپر اونور!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or