Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یکی هم به ما کمک کنه من تو Chapter 9 تو اون تونله که پر از لکه های سبزه گیر کردم هر چی می رم جلو انگار که همش دارم دور خودم می چرخم.
آهان! فهمیدم!:cheesygri
اصلا نرو تو اتاقهای فرعیش. همینجور راهتو مستقیم ادامه بده.
پیشنهاد میکنم اصلا اون سوسکها رو نکش. چون ممکنه اونا هم باعث گیج شدنت بشن.
همین که یه مقدار بری جلو اون موقعست که ...:biggrin1:

من خودم طرفدار شدید devil may cry هستم ولی ninja gaiden یه چیز دیگست:love::love:
تنها ترین ایراد این شماره اینکه نسبت به گیمهای روز 360 گرافیکش یه مقدار پایینه.ولی درمورد بقیه موارد واقعا سنگ تموم گذاشته بخصوص گیم پلی وصدا.
من خودم این شماره رو 5 بار تموم کردم(البته 2 بارش تو master بوده) و الان باز هم دلم میخواد هی بازی کنم ولی devil may cry رو فقط یه بار بازی کردم.فرق بین این دوتا گیم تو اینه.;););)

گرافیکش به خاطر این یذره پایینه که فریم خوبی داشته باشه و شمشیر درست اینور اونور شه!
در یک کلام بازی رو سریع ساختن( سریع نساختن سریع ساختن!)
ولی dmc4 هی باید راح بری b بزنی a بزنی طلسم بشکونی
از وقتی شخصیت اصلیش عوض شد (نرو به دانته) انداختمش دور!

رو درجه سختی mentor مرحله 6 ام....بازی به طرز فجيعانه ای سخته..اصلاً قابل مقايسه با 2 تا Level قبلی نيست..
مراحل 1 2 3 به دليل نداشتن وسايل مناسب پوست آدم کنده ميشه...تو اون مراحل که بودم همش پيش خودم ميگفتم محال ممکنه بتونم اين قسمترو رد کنم ولی همت کرديم و تا مرحله 6 امديم فعلاً ..از مرحله 3 به بعد بازی به مراتب از مراحل قبليش اسونتر ميشه ولی بازم پدره آدم در مياد..تا اخر چه شود خدا داند..
چيزی که خيلی خيلی برام جالب بود اين بود که رو اين درجه وقتی بازی ميکنم هيجان بازی خيلی بالاتر از level های قبليه ولی اعصاب آدمم زياد خورد ميشه..
حالا من نميدونم اين Level من تا اخر برم آيا بازم Level باز ميکنه يا نه؟
لامصب اولين بازی هست که تا به حال 3 بار دارم تمومش ميکنم...
و در نهايت اين که يکی از بزرگترين ارزوهای من تو ضمينه گيم برگشتن ايتاگاکی به tecmo هست برای ساختن Ninja gaiden 3... ولی بايد اين ارزورو به گور برد

سلام دوستان من يه نكته به ذهنم رسيد حيفم اومد نگم من از اتاري تا حالا بازي مي كنم و از ديدن يه سريال يا فيلم تكراري يا انجام يه يازي كه تمومش كردم واقعا متنفرم حتي از بازي كردن يه مرحله از بازي كه اون مرحله رو تموم كردم واقعا زجر اوره البته قضيه بازي هاي انلاين جداست اما اين بازي براي اولين بار من رو مجبور كرد كه دوباره شروعش كنم علتشم جذابيت وهيجان غير قابل وصف بازي انگيزه خوبي براي شروع دوبارش است همچنين درجه سختي بي رحم بازي

خب توجه کن که کجا داری میری زیاد هم سخت نیست فقط مستقیم برو جلو:دی!
امین جان ممنون ، اون قسمتو رد کردم ولی یه جا دیگه گیر کردم تو Chapter 10 بعد از همون Cut scene که Elizabeth داره مجسمه رو میده به اون یارو هیچ راهی ندارم که برم.

رو درجه سختی mentor مرحله 6 ام....بازی به طرز فجيعانه ای سخته..اصلاً قابل مقايسه با 2 تا Level قبلی نيست..
مراحل 1 2 3 به دليل نداشتن وسايل مناسب پوست آدم کنده ميشه...تو اون مراحل که بودم همش پيش خودم ميگفتم محال ممکنه بتونم اين قسمترو رد کنم ولی همت کرديم و تا مرحله 6 امديم فعلاً ..از مرحله 3 به بعد بازی به مراتب از مراحل قبليش اسونتر ميشه ولی بازم پدره آدم در مياد..تا اخر چه شود خدا داند..
چيزی که خيلی خيلی برام جالب بود اين بود که رو اين درجه وقتی بازی ميکنم هيجان بازی خيلی بالاتر از level های قبليه ولی اعصاب آدمم زياد خورد ميشه..
حالا من نميدونم اين Level من تا اخر برم آيا بازم Level باز ميکنه يا نه؟
لامصب اولين بازی هست که تا به حال 3 بار دارم تمومش ميکنم...
و در نهايت اين که يکی از بزرگترين ارزوهای من تو ضمينه گيم برگشتن ايتاگاکی به tecmo هست برای ساختن Ninja gaiden 3... ولی بايد اين ارزورو به گور برد
حالا تازه اول راهی داداش.پس از اینکه mentor روتموم کردی تازه master روبرات باز میکنه که اونوقت میفهمی که سخت ترین گیم دنیا چیه.:biggrin1:
master دو برابر mentor سخته وآدمو واقعا به زانو درمیاره.ولی انصافا ورزش خوبی برای قوی کردن عضلات دسته.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

امین جان ممنون ، اون قسمتو رد کردم ولی یه جا دیگه گیر کردم تو Chapter 10 بعد از همون Cut scene که Elizabeth داره مجسمه رو میده به اون یارو هیچ راهی ندارم که برم.

متوجه نشدم کجا رو میگی میشه بیشتر توضیح بدی؟!

بازی معرکه ایه! ...سرعت بسیار بالا...کمبوهای متنوع...قطع شدن اندام بدن.... قطره های خون...مبارزه های هیجان انگیز....گرافیک جالب...
فوق العادست!

سلام
من تازه این بازی رو گرفتم و توی این بازی مبتدی به حساب می یام.
من توی Chapter2 توی جنگ با boss اون مرحله گیر کردم.
کشتن اون فن خاصی داره یا به مهارت بازیکن(که من تقریبا مبتدی هستم)بستگی داره؟

سلام
من تازه این بازی رو گرفتم و توی این بازی مبتدی به حساب می یام.
من توی Chapter2 توی جنگ با boss اون مرحله گیر کردم.
کشتن اون فن خاصی داره یا به مهارت بازیکن(که من تقریبا مبتدی هستم)بستگی داره؟
LT رو نگه دار و جا خالی بده. بعد بزنش.
تو که به قول خودت مبتدی هستی حتما قبلش تا میتونی خون بخر.

متوجه نشدم کجا رو میگی میشه بیشتر توضیح بدی؟!
chapter 10 بعد از اون cut scene که همه اون موجودا جمع شدن و elizabete میخواد اون مجسمه رو بده به اون مرده یه جایی هستم که یه پله هست سمته یه در که وسط این پله یه یه چیزه سبزه که وقتی RB میزنم میگه there is a rectengular indentation on the ruins perhaps its part of some machine
و هیچ جایی نیست که برم

این پچ های اضافه که واسه دانلود هست حلا من خیلی وقته دیگه لایو نرفتم نمیدونم اومده یا بعدن میاد.به هر حال اطلاع دارم ویژگیهاش اینه:
1.سختی فوق تصور{که گفتن اگه فکر میکنین از یه بازی سختر وجود نداره اینو بازی کنین}
2.نه مرحله جدید نه هدف جدید بلکه میریزن سرتون و فقط باید یه کاری کنین:کشتن دیوانه وار

دوستان من در چپتر 14 گیر کرده ام. افتخار میکردم که بدون کمک کسی تا اینجا آمده ام ولی غول آخر بازی فوق العاده سخته:mad: من صفحات قبلی را خواندم و نوشته شده که وقتی گوی داخل شکم روشن شد به آن تیر زد ولی گوی درون شکمش در حالت عادی هم روشن است و وقتی هم به چشمش تیر میزنم فقط کمی از جانش کاسته میشود. میدانم که باید بعد از تیر زدن به چشم به گوی تیر زد ولی هیچ فایده ای ندارد و هیچ جانی از باس کم نمیشود. اگر میشود کسی راهنمایی درست و حسابی بکند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or