Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من در چپتر 14 گیر کرده ام. افتخار میکردم که بدون کمک کسی تا اینجا آمده ام ولی غول آخر بازی فوق العاده سخته:mad: من صفحات قبلی را خواندم و نوشته شده که وقتی گوی داخل شکم روشن شد به آن تیر زد ولی گوی درون شکمش در حالت عادی هم روشن است و وقتی هم به چشمش تیر میزنم فقط کمی از جانش کاسته میشود. میدانم که باید بعد از تیر زدن به چشم به گوی تیر زد ولی هیچ فایده ای ندارد و هیچ جانی از باس کم نمیشود. اگر میشود کسی راهنمایی درست و حسابی بکند.
وقتی تیر میزنی تو سرش حدوده 10-20 ثانیه وقت داریکه به اون گوی تیربزنی. فکر کنم خیلی طولش میدی.

وقتی تیر میزنی تو سرش حدوده 10-20 ثانیه وقت داریکه به اون گوی تیربزنی. فکر کنم خیلی طولش میدی.

دقیقا و سعی کنید با LT نشونه نگیرید بلکه فقط B رو بزنید که خود ریو نشونه بگیره. در ضمن به هرجای سرش هم زدین اشکالی نداره، لازم نیست حتما به چشمش باشه.

chapter 10 بعد از اون cut scene که همه اون موجودا جمع شدن و elizabete میخواد اون مجسمه رو بده به اون مرده یه جایی هستم که یه پله هست سمته یه در که وسط این پله یه یه چیزه سبزه که وقتی RB میزنم میگه there is a rectengular indentation on the ruins perhaps its part of some machine
و هیچ جایی نیست که برم

پله ها رو رد کن برو جلوتر یه برامدگی دایره شکل زرد رنگ هست. برو روش بپر y بزن میره تو
بعد اون اژدها تو قفس آزاد میشه. وقتی اونو کشتی بهت یه لوح میده که بین پله ها جاش میزنی
بعد در باز میشه.

راستی این کومبوها رو چطور باید زد؟ مثلا نوشته X Y بعد فلش زده Y با یه علامت روش. اینارو چطور باید زد؟ مکث کرد یا تند تند زد؟ (اینو بگم که من تو گیم نت با تلویزیون معمولی بازی میکنم،بعد نمیتونم سر جام همه ی خطا رو بخونم.)
منم تایید میکنم که سخت ترین بازیه که تا حالا بازی کردم!

chapter 10 بعد از اون cut scene که همه اون موجودا جمع شدن و elizabete میخواد اون مجسمه رو بده به اون مرده یه جایی هستم که یه پله هست سمته یه در که وسط این پله یه یه چیزه سبزه که وقتی RB میزنم میگه there is a rectengular indentation on the ruins perhaps its part of some machine
و هیچ جایی نیست که برم
پله ها رو رد کن برو جلوتر یه برامدگی دایره شکل زرد رنگ هست. برو روش بپر y بزن میره تو
بعد اون اژدها تو قفس آزاد میشه. وقتی اونو کشتی بهت یه لوح میده که بین پله ها جاش میزنی
بعد در باز میشه.

فقط باید با اسلحه ای که از گرگ گرفتی(داس بلند) این کارو انجام بدی....

بدم که رفتی تو از ادمها فرار کن تا سه چراغه نشدی:angry::angry::angry:;)

برای زدن کومبو نباید زیاد سریع بزنی.
جهتی هم که تو کومبوها نشون میده همون جهت های آنالوگه دیگه.
مثلا یه کومبو شمشیر اژدها تو لول 4 اینه : X(down)YYYY
یعنی اول X و بعد جهت پایین آنالوگ و Y و بعد پشت بندش سه تا Y
بعضی وقتا یه جهت دایره ای و Y رو نشون میده که یعنی اول 360 درجه آنالوگ رو میچرخونی
بعد Y می زنی. البته اینم 3 حالت داره اگه Y ساده بزنی یا Y رو بگیری تا نصف قدرت یا Y رو تا آخر
قدرتش بگیری.

این کرم رو توچپتر9 چجوری باید زد؟همونجا که جنگله؟:confused:
سختترین بازی عمرم بود قول میدم نسخه بعدیش رو بازی نکنم:biggrin1:
ببین اصلا نمیخاد خودتو ازیت کنی وایسا یجا دفا کن وقتی اومد دفا رو مل کن بزنش اولین ضربت که بهش بخوره وایمیسته تند تند بزنش دو دفه این کارو بکنی خونش ته کشیده

بعد در باز میشه.
ارش جان ممنون از راهنمایی من دقیقا بعد از این که این پست رو دادم تونستم ردش کنم.;)

کجا نوشته نسخه بعدی وجود نداره؟
مگه میشه از پول بازی که اینهمه سر و صدا کرده بگذرن؟
جناب ايتاکاگی که شخصاً نقش بسيار زيادی تو ساخت بازی داشتن (در واقع ميشه گفت همه کاره Ninja gaiden همن ايتاکاگی هست) از team ninja جدا شده و رسماً هم اعلام کرده ديگه از Ninja gaiden 3 خبری نيست..البته من اميد وارم اين دوباره برگرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or