Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این chapter 9 این باس هست توی تونل باید چه جوری بفرستمش اون دنیا؟:confused:
هر دست کلی پول جمع میکنم بعد که میام بزنمش منو تا حدّ مرگ میزنه:(( البته اندکی میزنمش

آخرین ویرایش:
این chapter 9 این باس هست توی تونل باید چه جوری بفرستمش اون دنیا؟:confused:
هر دست کلی پول جمع میکنم بعد که میام بزنمش منو تا حدّ مرگ میزنه:(( البته اندکی میزنمش
برو تو تونل بعد Y رو بگیر موقعی که بهت رسید رها کن
یا با Ninpo بزنش

چشم نه اول ميزني سرش بعد يه مقدار خون ميريزه سرت كه بايد جا خالي بدي بعد با تير كمانت كه خوب انرژيش پر شد ميزني تو اون گوي آبي داخل شكمش

منم بعد کلی وقت حال کردم این بازی رو تموم کنم
و همین کارو هم کردم بازی خوبی بود اما من خیلی بیشتر از این ها ازش انتظار داشتم
یادمه وقتی یکی از دوستان خبر اینکه اتاگاکی گفته اگه سازندگان HS اینو بازی کنن گریه می کنن
گفتم یه شاهکار هست 100 % از همه نظر ولی اینطور نبود
3 تا عامل بد داشت یکیش دوربینش بود یکی داستان کلیشه ایش و یکی هم گراقیکش
البته گرافیکش خوب بود اما نه زیاد باید بیشتز از اینها روش کار می کردن
اصلا هم سخت نبود اگه من حال داشتم رو Normal هم تمومش می کردم

من به مرحله هفتم رسیدم. وقتی خواستم گرگه را بکشم واقعا ترسیدم چون فکر کردم الآن یکی یکی میایند پایین میریزند سرم:laughing: البته از ایتاگاکی این چیز ها بعید نیست.
این داسی را که بدست آورده ام واقعا شاخه:love: آدم واقعا با این داس راحت تره.
راستی من یتدم رفته بود توی مرحله 5 داس و زنجیر را بدست آورم ولی بعدش خیلی راحت توانستم بخرمش. پس اگه یه اسلحه را فراموش هم بکنید براحتی میتوانید بخریدش و لازم بشروع مجدد نیست.

Last edited by a moderator:
من به مرحله هفتم رسیدم. وقتی خواستم گرگه را بکشم واقعا ترسیدم چون فکر کردم الآن یکی یکی میایند پایین میریزند سرم:laughing: البته از ایتاگاکی این چیز ها بعید نیست.

حالا بازی کنید و گرگه رو بکشید، بقیه اش رو میبینید. :laughing:

این داسی را که بدست آورده ام واقعا شاخه:love: آدم واقعا با این داس راحت تره.
سلام
حالا این داسه که خودش شاخه ولی اگه توجه کنی خیلی سنگینه و نمیشه زیاد باهاش فن زد اما بعد چند مرحله خواهر ریو میاد و یه چیزی میده به ریو و ریو اونو میازه پشت شمشیر اولیش ( همون که خیلی ضعیفه ) بعد این شمشیر همون قدرت داس رو داره ولی حرکاتش خیلی زیادتر میشه توصیه می کنم بهت بعد از اینکه اونو بدست اوردی داس رو بیخیال شو

بازی واقعا از مرحله 7 به بعد سخت میشه.
دقت کردید همه میگویند این بازی سخته ولی فکر کنم دیگر بازیها آسون باشند. چون من دقت کردم تنها فرق این بازی با دیگر بازیها اینه که دشمنان مثل گلابی نمی ایستند و نگاهت کنند.
این آر.پی.جی زنها هم که قوز بالای قوز شدند.

اقا این غول اخر chapter 14 رو چه جوری بکشم با تیر کمون به کجاش تیر برنم هر چی تیر به اون گوی ابیه وسط شکمش تیر میزنم ازش خون کم نمیشه:((
اول با تیرکمون به چشمش بزن(اگه توجه کنی قرمزه) بعد اون گوی تو شکمش روشن تر میشه رنگش و باید با تیرکمون بزنی تو اون گوی...

ببخشید من میخواستم درمورد این بازی یک سری اطلاعات ازتون بگیرم اینکه شماره یک این بازی چرا چند تا اسم داره؟یعنی sigma و black چی هستن ، چه فرقی با هم دارند و چرا این بازی نسخه ی اولش واسه ps3 اومد ولی شماره ی 2ش نیومد آیا ماکروسافت امتیازشو خرید؟کلآ برام توضیح بدین چی به چیه، ممنون

ببخشید من میخواستم درمورد این بازی یک سری اطلاعات ازتون بگیرم اینکه شماره یک این بازی چرا چند تا اسم داره؟یعنی sigma و black چی هستن ، چه فرقی با هم دارند و چرا این بازی نسخه ی اولش واسه ps3 اومد ولی شماره ی 2ش نیومد آیا ماکروسافت امتیازشو خرید؟کلآ برام توضیح بدین چی به چیه، ممنون
شماره 1 بازی اختصاصی واسه xbox اومد(زمان خودش) که اسمش ninja guiden black بود بعد چند سال بعدش ninja guiden sigma اومد که همون black هست فقط گویا یه سری مراحا اضافی داره و گرافیکش بهتر شده و یه شخصیت زن قابل بازی به بازی اضافه شده!
شماره ی بعدیش یعنی ninja guiden 2 هم واسه 360 اومد چون ناشرش مایکروسافت هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or