Darkside Fury
کاربر سایت
پس یه سوال پیش میاد،اگه ناشر این بازی ماکروسافته پس چرا باید این بازی رو برای ps3 بسازه در صورتی که ps3 رقیب xboxـه با این کار به رقیبشون کمک میشه؟
ناشر بازی Ninja GAiden Sigma شرکت Eidos بودهپس یه سوال پیش میاد،اگه ناشر این بازی ماکروسافته پس چرا باید این بازی رو برای ps3 بسازه در صورتی که ps3 رقیب xboxـه با این کار به رقیبشون کمک میشه؟
اول شرکت Tecmo بودهمگه میشه ناشر یک بازی اول یک شرکت باشه(eidos) ولی بعد ماکروسافت بیاد نسخه ی بعدیشو که ninja giden 2 میشه رو بسازه؟یعنی امتیاز بازی رو خریده از eidos؟
..این قلق خاصی نداره؟؟من هیچی خون ندارم.باس چشمی چیه ؟آقا رو اون غول چشمیه همه خونامو از دست دادم دوباره که یه غول دیگه اومد..این قلق خاصی نداره؟؟من هیچی خون ندارم.

باس چشمی چیه ؟![]()
البته فقط در اورپاناشر بازی Ninja GAiden Sigma شرکت Eidos بوده
من دقیق نمی دونستم ولی Eidos بود حالا کجاش رو یادم نمی اومد :biggrin1:البته فقط در اورپا. Tecmo به دلایلی PAL رو خودش منتشر نکرد و فقط J و UC رو زحمتش را کشید
.
اگه با منی آره من تمومش کردمالبته ایشون میگه اونو کشته ! خوب اون مگه غول اخرش نیست؟!
من همه باس ها رو تو کمتز از 1 دقیقه و سی ثانیه کشتم :laughing:با یه روش فوق العاده غافلگیرانه و ساده تو کمتر از 2 دقیقه کشتمش!:cheesygri