Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با وجود اپگرید شدن اون شمیر و حتی اون شمشیر دو تایی به نظرم اون داسه بازم از همه بهتر بود:)

مهدی بالاخره کشتمش:دی یه قلق ساده داشت که گیرش اوردم:p
باهاتون موافقم.قویترین سلاح ninja gaiden2 داس هست.آدم بعدازگرفتن این داس احساس آرامش میکنه.:cheesygri:laughing:از بس ضربه هاش قوی وکشنده هست.پس از اون هم شمشیر level4 قویه.;)

این شماره این بازی واقعا" یک شاهکاره و تنها اشکالش آسونیه بیش از حدش بود چون
من بعد از توم کردن ninja gaiden black روی تمامه درجه های سختی که آخریش
master ninja بود واقعا" این شماره جدیدش برام بیشتر شبیه بچه بازی بود و اول که روی
درجه warrior شروع کردم مثل آب خوردن تو 8 ساعت تموم کردمش و شاید باورتون نشه
چون تقریبا" سر هیچ کدوم از باس هاش از آمبولانس استفاده نکردم به جز باس آخرین مرحلش و الان که درجه سختیه جدیدش باز شده دوباره دارم تموم میکنم که بازم فرق
خاصی نداره و همچنان آسونه ولی خب بهتر از هیچیه.:biggrin1:
در ضمن به دوستان بگم که بهترین سلاح این بازی بدون شک dragon sword هست البته
باقیه سلاح هاش واقعا" معرکه و کار باهاشون لذت بخشه و چون من خیلی زود همه اسلحه
هامو تا level 3 آپدیت کردم از همشون استفاده میکردم ولی بازم میگم dragon sword
یه چیز دیگست و بعد از dragon sword اول چنگکی که به دستو پاش میبست واقعا" معرکه
بود و خیلی به درد میخورد.
خلاصه NG یک شاهکار بی نظیره که تا 100 سال دیگه هم بازیی حریفش نمیشه.

من الان مرحله 6 هستم و در سالن آبی بزرگ گیر کرده ام. بعد از اینکه اون اژدها را کشتم حالا نمیدانم به کدام سمت بروم. اگه میشه زودتر راهنمایی کنید.

من الان مرحله 6 هستم و در سالن آبی بزرگ گیر کرده ام. بعد از اینکه اون اژدها را کشتم حالا نمیدانم به کدام سمت بروم. اگه میشه زودتر راهنمایی کنید.
منظورت همون مرحله ای هست که تو ابی؟
اونجا بعد از کشتنه غوله بايد بری بغله 2 تا ستون و بعد بپری بری بالا..البته هر ستونی نميشه...يه 2 تا ستونه مخصوصه که بينش يه سنگه

این شماره این بازی واقعا" یک شاهکاره و تنها اشکالش آسونیه بیش از حدش بود چون
من بعد از توم کردن ninja gaiden black روی تمامه درجه های سختی که آخریش
master ninja بود واقعا" این شماره جدیدش برام بیشتر شبیه بچه بازی بود و اول که روی
درجه warrior شروع کردم مثل آب خوردن تو 8 ساعت تموم کردمش و شاید باورتون نشه
چون تقریبا" سر هیچ کدوم از باس هاش از آمبولانس استفاده نکردم به جز باس آخرین مرحلش و الان که درجه سختیه جدیدش باز شده دوباره دارم تموم میکنم که بازم فرق
خاصی نداره و همچنان آسونه ولی خب بهتر از هیچیه.:biggrin1:
در ضمن به دوستان بگم که بهترین سلاح این بازی بدون شک dragon sword هست البته
باقیه سلاح هاش واقعا" معرکه و کار باهاشون لذت بخشه و چون من خیلی زود همه اسلحه
هامو تا level 3 آپدیت کردم از همشون استفاده میکردم ولی بازم میگم dragon sword
یه چیز دیگست و بعد از dragon sword اول چنگکی که به دستو پاش میبست واقعا" معرکه
بود و خیلی به درد میخورد.
خلاصه NG یک شاهکار بی نظیره که تا 100 سال دیگه هم بازیی حریفش نمیشه.
خیلی معذرت می خوام ها.من خودم تو درجه warrior و mentor مانند شما مثل آب خوردن تمومش کردم.و شروع کردم master رو بازی میکنم.واقعا که اشک آدمو درمیاره:((:((:mad::mad:
شما هم برین master رو بازی کنین وبعدا خودتون میفهمین کدوم یکی سخته.ng2 یا اینکه black? من خودم که black رو تو درجه master راحتتر از این بازی میکردم وکلا آسونتر از این بود.;);)

اون که خیلی اسونه:) من با یه نصفه جون کارش رو تموم کردم(هیچ جون اضافه ای هم نداشتم:دی)

به به !
اون چیت رو به منم بده:p
چطوری حالا رد کردی با نصف جون:biggrin1:
با داس (من lvl 3 کردمش) یا با اون جفت شمشیرا که اخرش میده :biggrin1::love:

من ضد حال خوردم بد!تازه داشتم باهاش حال ميكردما چپتر 5 بودم كه يهو اخطار داد كه ديسك كثيفه و پاكش
كن ديسكو در اوردم ديدم روش پر از خطهاي كوچيكه هيچ بازي من تا حالا اينطوري نشده بود ولي چون من
با اين خيلي حال كردم اينطوري شد خيلي حالمو گرفت:(:((:sick::(:((

فوق العادس بازیش من الان تازه چپتر13 هستم.انگار بازیش هر چی میره جلوتر قشنگتر و زیبا تر میشه.
یاد شینوبی سگا میفتم..اینم عین اونه فقط کاملا 3 بعدی شده...باس های غول پیکر مرحله های متنوع و ..

این باس چپتر 2 رو چطوری بکشم.دهنم سرویس شد
سلام
شما باید قبل از مبارزه با باس شمشیر Dragon Sword رو جای اون مجسمه پیرمرده که مثل فروشگاه هست رو Level 2 کنی باسش آسونه فقط دفاع کن بعد بزن با چند ضرب تمومش میکنی:love: موفق باشید:love:

خوب این خل ترین باس بازی هست که اصلا هیچ راهی نداره جز شانس:biggrin1:
یک راهش اینه Y رو نگه داری بعد ول کنی تا قدرتی بزنه ولی اکثرا این روش کار ساز نبوده و گیم اور تقدیم به شما میشه :biggrin1:
کلا راه خاصی نداره همش اینور و انور بپری ..........بلوک هم تاثیر زیادی نداره !
ولی lvl بالا بردن شمشیر هم بی تاثیر نیست
تقریبا تنها غولی هست تو بازی که میشه گفت قلق خاصی نداره

ه به !
اون چیت رو به منم بده:p
چطوری حالا رد کردی با نصف جون:biggrin1:
با داس (من lvl 3 کردمش) یا با اون جفت شمشیرا که اخرش میده :biggrin1::love:

کاری نداره!
اولش که از کنار بهش حمله میکنی با اون داسه که اصلا هیچ جونی ازت کم نمیشه چون از کنار نمیتونه بهت بزنه بعد پرواز میکنه هر چی اتیش میزنه هم باید بپری که اون اصلا بهت نمیخوره و در نتیجه جونی کم نمیشه یهو میاد اون وسط که اصلا ازاری نداره! یعنی میزنی به پاهاش و .... :دی

اگه منظورت genshein هست باید بگم آسون ترین باس تو کل بازی همین باس چپتر 2 هستش کافیه رو گاردو بگیری بزاری حمله کنه بعدش که حملش تموم شد نزدیکش باش
و تند تند y رو بزن سه سوت میمیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or