Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توي چپتر 9 هموني كه توي اون درياچه هه توي شب هست يه جاييش ميره توي يه غاره كه غوله كرمي شكل مياد اونو چه جوري بزنمش؟

برو وست تونل همون جايی که این کرمه هی ازش عبور میکنه
بعد وايسا تا بياد بعد که اومد بهش Ninpo بزن اگرم Ninpo نداری Y نگه دار وقتی اومد ولش کن تا حالی بهش داده باشی :biggrin1::biggrin1:

من تو این بازی یه مشکلی پیدا کردم تو جاهای شلوغ افت فریم به وجود میاد
کسی هست که واسش همچین اتفاقی افتاده باشه ! ؟

بله جناب :biggrin1::biggrin1:
واسه من اون جايی که راه پلس و بايد بری بالا ( فکر کنم Chapter 11 ) که خيلی ادم میآد فقط افت فريم داشت :(;)

سلام آقا من 2 روز پیش تموم کردم راخت میگم بازی عالی هست ولی یک چیزی هست که بد جوری اعصاب من را خورد کرد اینکه از chapter12 به بعد واقعا سخت میشه مخصوصا اون شیطونه نمیدونم ولی فکر کنم شیطون بود منظورم همون غول آخر chapter 12 بود آخ بد جوری روی مخم راه رفت غول های قبلی سه سوت میترکیدن این یکی با یک جون رفتم فکر کنم 100 بازی رفتمش تا رد شد از این غول به بعد دیگه همش با 3 تا جون یدکی میرفتم ولی خداییش آخرش خیلی الکی غول تو غول شده بود مخصوصا اون غول آخری که دیگه آخر چرت بود الکی ما اون یکی مونده به آخری را کشتیم گفتیم دیگه تمومه ولی وقتی اون اتفاق مسخره افتاد رفتم داشتم روانی میشدم ولی خداییش هیچ کس نمیتونه این بازی را روی نرمال تموم کنه خیلی سخت هست اصلا امکان نداره چپتر 13 و 14 را عمرا بشه روی نرمال تموم کرد
[/COLOR]

خیلی از بچه ها بازی رو روی نرمال تموم کردن از جمله خودم . این بازی روی درجه آسون خیلی سادس من خودم تا مرحله سوم با آسون رفتم ولی برگشتم و از اول روی نرمال رفتم . تنها جایی که گیر کردم باس سوم بود .

سلام آقا من 2 روز پیش تموم کردم راخت میگم بازی عالی هست ولی یک چیزی هست که بد جوری اعصاب من را خورد کرد اینکه از chapter12 به بعد واقعا سخت میشه مخصوصا اون شیطونه نمیدونم ولی فکر کنم شیطون بود منظورم همون غول آخر chapter 12 بود آخ بد جوری روی مخم راه رفت غول های قبلی سه سوت میترکیدن این یکی با یک جون رفتم فکر کنم 100 بازی رفتمش تا رد شد از این غول به بعد دیگه همش با 3 تا جون یدکی میرفتم ولی خداییش آخرش خیلی الکی غول تو غول شده بود مخصوصا اون غول آخری که دیگه آخر چرت بود الکی ما اون یکی مونده به آخری را کشتیم گفتیم دیگه تمومه ولی وقتی اون اتفاق مسخره افتاد رفتم داشتم روانی میشدم ولی خداییش هیچ کس نمیتونه این بازی را روی نرمال تموم کنه خیلی سخت هست اصلا امکان نداره چپتر 13 و 14 را عمرا بشه روی نرمال تموم کرد
من رو Level نرمال ، تمام سلاحام upgrade شده بود و در نهايت با 100 ، 120 هزار پول اضافی بازيرو تموم کردم....
اينجا کسانی هستند که بازيرو رو Level هارد هم تموم کردن..

من خودم بازی رو امروز تو level هارد یعنی همون path of the mentor تموم کردم.واقعا که خیلی سخت بود نسبت به ninja gaiden 1 .
الان هم شروع کردم master رومیرم.master دیگه واقعا رو مخه:mad::evil:کمترکسی میتونه تمومش کنه.

خدا صبرتون بده بابا آخه روی درجه هارد دیگه کاملا از واقعیت خارج میشه فکر کنم باید 100 ضربه به هر کدومشون بزنید تا نصف شن این به نظرم ضعف هست چون گوشت که فرقی نمیکنه چه مال آدم چه مال این جونورا

من اشتباه کردم با هارد رفتم اعصابم ریخته به هم می خوام یکیو بزنم.آقا یه راه آسون واسه کشتن غول مرحله 3 هست؟؟؟؟؟:(:((

يه سوال داشتم :-"
شما اولين باره که داريد Ninja Gaiden 2 رو بازی میکنيد :-":-"
يعنی تا حالا بازيو تموم کرديد

آخرین ویرایش:
این Ninpo که میگین کدومه؟:دی
این رئیس مرحله اخر دهنه منو سرویس کرد! :دی
نمیشه با شمشیری چیزی بهش زد؟!
بهترین راه کشتنش چیه؟(اصلا راهی غیر تیرکمون داره:دی)

این Ninpo که میگین کدومه؟:دی
این رئیس مرحله اخر دهنه منو سرویس کرد! :دی
نمیشه با شمشیری چیزی بهش زد؟!
بهترین راه کشتنش چیه؟(اصلا راهی غیر تیرکمون داره:دی)

خسته نباشی امین خان بعد از 14 مرحله میگی نیپو کدومه :laughing:
همون قدرتا که با زدن دکمه های y+ x بوجود میاد .
نه تنها راهش تیر کمونه . یکم همت کن ، تو میتونی ( اینو 1000بارتکرار کن):biggrin1:

آقا من تازه بازيو شروع كردم ولي يه مشكل با اين بازي دارم وقتي با دشمنها ميجنگم دسته

360 خاموش ميشه وبايد دوباره روشنش كني وچندين بار هم اين اتفاق ميفته جالب

اينجاست تو بازيهاي ديگه اين جوري نيست به نظر شما مشكل از چيه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or