توي چپتر 9 هموني كه توي اون درياچه هه توي شب هست يه جاييش ميره توي يه غاره كه غوله كرمي شكل مياد اونو چه جوري بزنمش؟
من تو این بازی یه مشکلی پیدا کردم تو جاهای شلوغ افت فریم به وجود میاد
کسی هست که واسش همچین اتفاقی افتاده باشه ! ؟

سلام آقا من 2 روز پیش تموم کردم راخت میگم بازی عالی هست ولی یک چیزی هست که بد جوری اعصاب من را خورد کرد اینکه از chapter12 به بعد واقعا سخت میشه مخصوصا اون شیطونه نمیدونم ولی فکر کنم شیطون بود منظورم همون غول آخر chapter 12 بود آخ بد جوری روی مخم راه رفت غول های قبلی سه سوت میترکیدن این یکی با یک جون رفتم فکر کنم 100 بازی رفتمش تا رد شد از این غول به بعد دیگه همش با 3 تا جون یدکی میرفتم ولی خداییش آخرش خیلی الکی غول تو غول شده بود مخصوصا اون غول آخری که دیگه آخر چرت بود الکی ما اون یکی مونده به آخری را کشتیم گفتیم دیگه تمومه ولی وقتی اون اتفاق مسخره افتاد رفتم داشتم روانی میشدم ولی خداییش هیچ کس نمیتونه این بازی را روی نرمال تموم کنه خیلی سخت هست اصلا امکان نداره چپتر 13 و 14 را عمرا بشه روی نرمال تموم کرد
[/COLOR]
من رو Level نرمال ، تمام سلاحام upgrade شده بود و در نهايت با 100 ، 120 هزار پول اضافی بازيرو تموم کردم....سلام آقا من 2 روز پیش تموم کردم راخت میگم بازی عالی هست ولی یک چیزی هست که بد جوری اعصاب من را خورد کرد اینکه از chapter12 به بعد واقعا سخت میشه مخصوصا اون شیطونه نمیدونم ولی فکر کنم شیطون بود منظورم همون غول آخر chapter 12 بود آخ بد جوری روی مخم راه رفت غول های قبلی سه سوت میترکیدن این یکی با یک جون رفتم فکر کنم 100 بازی رفتمش تا رد شد از این غول به بعد دیگه همش با 3 تا جون یدکی میرفتم ولی خداییش آخرش خیلی الکی غول تو غول شده بود مخصوصا اون غول آخری که دیگه آخر چرت بود الکی ما اون یکی مونده به آخری را کشتیم گفتیم دیگه تمومه ولی وقتی اون اتفاق مسخره افتاد رفتم داشتم روانی میشدم ولی خداییش هیچ کس نمیتونه این بازی را روی نرمال تموم کنه خیلی سخت هست اصلا امکان نداره چپتر 13 و 14 را عمرا بشه روی نرمال تموم کرد

من اشتباه کردم با هارد رفتم اعصابم ریخته به هم می خوام یکیو بزنم.آقا یه راه آسون واسه کشتن غول مرحله 3 هست؟؟؟؟؟![]()

این Ninpo که میگین کدومه؟
این رئیس مرحله اخر دهنه منو سرویس کرد!
نمیشه با شمشیری چیزی بهش زد؟!
بهترین راه کشتنش چیه؟(اصلا راهی غیر تیرکمون داره)