Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس یه سوال پیش میاد،اگه ناشر این بازی ماکروسافته پس چرا باید این بازی رو برای ps3 بسازه در صورتی که ps3 رقیب xboxـه با این کار به رقیبشون کمک میشه؟

پس یه سوال پیش میاد،اگه ناشر این بازی ماکروسافته پس چرا باید این بازی رو برای ps3 بسازه در صورتی که ps3 رقیب xboxـه با این کار به رقیبشون کمک میشه؟
ناشر بازی Ninja GAiden Sigma شرکت Eidos بوده
تازه این بازی یه بازی جدید تقریبا به حساب میاد در ضمن اصلا هم برای مایکروسافت مهم نبوده
چون نسل قبل رو باخته و اگه بخواد غصه این چیزا رو بخوره باید فاتحه این نسل رو هم بخونه
یه چیز دیگه ناشر بازی Ninja Gaiden Black هم Tecmo بوده نه مایکروسافت

مگه میشه ناشر یک بازی اول یک شرکت باشه(eidos) ولی بعد ماکروسافت بیاد نسخه ی بعدیشو که ninja giden 2 میشه رو بسازه؟یعنی امتیاز بازی رو خریده از eidos؟

باس چشمی چیه ؟ :-"

غول 4 چپتر 14
اعصاب خورد کن ترین باسش
همش میره بالا با مشت میزنه اه اه اه !:دی
اول به چشمش بزن بعد 3 ضربه به شکمش .............
البته ایشون میگه اونو کشته ! خوب اون مگه غول اخرش نیست؟!
منم رو همون گیر کردم .......ولی چون صبرو حوصله زیاد میخواد بیخی شدم

البته فقط در اورپا:دی. Tecmo به دلایلی PAL رو خودش منتشر نکرد و فقط J و UC رو زحمتش را کشید :دی.
من دقیق نمی دونستم ولی Eidos بود حالا کجاش رو یادم نمی اومد :biggrin1:
البته ایشون میگه اونو کشته ! خوب اون مگه غول اخرش نیست؟!
اگه با منی آره من تمومش کردم
اما اون باس آخر بازی نیست !!

آقایون ببخشید ها قصد دارید بگید بازیتون خوب هست خوب بگید خوبه نکه خالی بندی کنید الکی بزرگش میکنید عزیزم شما که میگی من همه باس ها را توی 1.30 ثانیه کشتم یکم فکر کن بعد پست بده همه را هم اینطور کرده باشی اون اسکلت آخری را نمیتونی پس الکی نپرون دوستانی هم که میگن بازی آسون هست دارن همین طوری میپرونن اناگار مثلا فرقی میکنه بازی ما با بازی ایشون جز Y,B هم چیزی دیگه ای برای زدن نیست combo هاش هم که اکثرا الکی هستند عملی نیست چون توی صحنه جنگ اون همه دکمه را کسی وقت نمیکنه بزنه و کلا اکثر به طور ترکیبی و اتفاقی دکمه ها را فشار میدن از این رو بازی جز بازی های سخت هست روی easy تازه اونهایی هم که میگن روی نرمال اسون هست لطف کنن فنی که استفاده می کنن را بگن ما تو این عمر گیمر بودنمون اینطوریش را ندیده بودیم هرکی میرسه آسون بود فلان بود بیسار بود بله منم میدونم اسونه ولی نه همش فقط 9 تا از چپتر هاش پس الکی بزرگش نکنید مثلا من بازی را توی 8 ساعت تموم کردم اون کسی که بازی را با همون درجه سختی توی 9 ساعت تموم کرده میگه چقدر آسون بود اینم از اون حرفاست که فقط از دهن ایرانی جماعت میشه شنید

به نظر من باساش خیلی آسون بودند ولی مراحلش که یه دفعه 2000 تا آدم میریختن دور و برمون از باساش سخت تر میشد و انگشتم درد میگرفت انقدر دکمه هارو فشار میدادم

بر خلاف دوستاني كه ميگن مراحل اخر بازي سخت بود به نظر من مراحل اول سخت بود. چون بعد از او سلاحي كه از او گرگ ادم نما ميگري گشتن دشمنا اسون ميشه
حتي باسها اما اون باسهاي كه پرواز ميكنند سخت تر هستند
فكر نكنيد ميگم بازي اسونه چون خيلي سخته پايان كردنشم كلي كار برد منظورم كمي اسونتر ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or