amir_clk500
کاربر سایت
برو تو تونل بعد Y رو بگیر موقعی که بهت رسید رها کناین chapter 9 این باس هست توی تونل باید چه جوری بفرستمش اون دنیا؟:confused:
هر دست کلی پول جمع میکنم بعد که میام بزنمش منو تا حدّ مرگ میزنهالبته اندکی میزنمش
؟؟باید با تیر کمون زد تئو چشش؟؟ولی اینجوری که یه روز طول میکشه..راه دیگه ایی نداره؟
آدم واقعا با این داس راحت تره.من به مرحله هفتم رسیدم. وقتی خواستم گرگه را بکشم واقعا ترسیدم چون فکر کردم الآن یکی یکی میایند پایین میریزند سرم:laughing: البته از ایتاگاکی این چیز ها بعید نیست.
سلاممن به مرحله هفتم رسیدم. وقتی خواستم گرگه را بکشم واقعا ترسیدم چون فکر کردم الآن یکی یکی میایند پایین میریزند سرم:laughing: البته از ایتاگاکی این چیز ها بعید نیست.
این داسی را که بدست آورده ام واقعا شاخهآدم واقعا با این داس راحت تره.
اول با تیرکمون به چشمش بزن(اگه توجه کنی قرمزه) بعد اون گوی تو شکمش روشن تر میشه رنگش و باید با تیرکمون بزنی تو اون گوی...اقا این غول اخر chapter 14 رو چه جوری بکشم با تیر کمون به کجاش تیر برنم هر چی تیر به اون گوی ابیه وسط شکمش تیر میزنم ازش خون کم نمیشه![]()
شماره 1 بازی اختصاصی واسه xbox اومد(زمان خودش) که اسمش ninja guiden black بود بعد چند سال بعدش ninja guiden sigma اومد که همون black هست فقط گویا یه سری مراحا اضافی داره و گرافیکش بهتر شده و یه شخصیت زن قابل بازی به بازی اضافه شده!ببخشید من میخواستم درمورد این بازی یک سری اطلاعات ازتون بگیرم اینکه شماره یک این بازی چرا چند تا اسم داره؟یعنی sigma و black چی هستن ، چه فرقی با هم دارند و چرا این بازی نسخه ی اولش واسه ps3 اومد ولی شماره ی 2ش نیومد آیا ماکروسافت امتیازشو خرید؟کلآ برام توضیح بدین چی به چیه، ممنون
ظاهزا پست امین رو نخوندی Ninja Gaiden Sigma که برای PS3 اومدپس ان ninja gaidenی که واسه ps3 اومد چیه؟