Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1- اون کله اسکلته به چه درد می خوره ؟
2- اون جاهایی که مثل secret mission هست رو باید چی کار کرد هر چقدر می زنم می کشم فایده نداره !
3- از شمشیر همون گرگه بهتر هم هست ؟

1- یه بار گفتم این کله ها فقط جنبه پیدا کردن داره و به هیچ دردی نمیخوره
2- باید انقدر بزنی تا ادم ها تموم شنو صندوقچه ای ازاد شه
3- نه فقط اگه Dragon Swordتو Upgrade کنی فقط در مورد غول های بازی بهتر عمل میکنه
برو حالشو ببر :biggrin1::biggrin1:

سلام
من توی توی غول چپتر7 گیر کردم اون اخری بعد از سقوط هواپیما که هی تیر آتیشی میده بعد از اینکه میکشمش یعنی جونش تموم میشه منفجر میشه منم میمیرم اینجا باید چیکار کنم

1- یه بار گفتم این کله ها فقط جنبه پیدا کردن داره و به هیچ دردی نمیخوره
2- باید انقدر بزنی تا ادم ها تموم شنو صندوقچه ای ازاد شه
3- نه فقط اگه Dragon Swordتو Upgrade کنی فقط در مورد غول های بازی بهتر عمل میکنه
برو حالشو ببر :biggrin1::biggrin1:
ردکردم اژدهارو با سختی زیاد:biggrin1:
خصوصاکه تیرکمونم نداشتم:-"
رفتم برای مرحله بعدی به به:biggrin1:

يه توصيه خوب به دوستان بکنم که خيلی ميتونه بدردشون بخوره...
واسه در اوردن پول بيشتر بهتره سلاح لانچيکو زنجيريرو Up کنيد....اين سلاح سريعترين ضرباته ممکنرو به حريف وارد ميکنه..
از اونجايی که مبنای سيستم پولی اين بازی بر اساس Hit ( ضربه ) هست..هرچه Hit بالاتر بگيريد پوله کتو کلفتر ميگيريد..من تو يه صحنه بالای 170 Hit پشته سره هم به حريفهای محيط وارد کردم ..يه چيزی حدوده 25 الی 30 هزار cash بهم داد...
البته اگر در حين ضربه زدن ضربه ای از دشمنا بخوريد Hit شما 0 ميشه و پول خيلی کمی به شما داده ميشه....از اونجايی که اين سلاح فوقلعاده سريع هست واسه جمع کردن پول شديداً توصيه ميشه....من دارم رو حالت نرمال بازی ميکنم 140 هزار Point و 4 تا از سلاح هامم تا 3 Level پر هست...

سلام
من توی توی غول چپتر7 گیر کردم اون اخری بعد از سقوط هواپیما که هی تیر آتیشی میده بعد از اینکه میکشمش یعنی جونش تموم میشه منفجر میشه منم میمیرم اینجا باید چیکار کنم

بعد از انکه افتاد زمین سریع ازش فاصله بگیر
به همین راهتی ;);)

آخرین ویرایش:
سلام
بعد از انکه افتاد زمین سریع ازش فاسله بگیر
به همین راهتی ;);)
نه اينطوري نميشه دوست عزيز
بايد وقتي كه خواست منفجر بشه دفاع كنيم

لانچيکو زنجيري
منظورتون كدوم سلاحه؟

آخرین ویرایش:
سلام
بعد از انکه افتاد زمین سریع ازش فاصله بگیر
به همین راهتی ;);)
نه اينطوري نميشه دوست عزيز
بايد وقتي كه خواست منفجر بشه دفاع كنيم

من دقيقا همون کاری رو که گفتم کردمو جواب داده :p:p

آخرین ویرایش:
من امروز بالاخره بازی رو انجام دادم 1 چپتر رفتم جلوووووووووو خیلی بم فاز داد:دی تهه اکشن سریعه :دی

راستی کلا چند چپتره؟!
یه کم بری جلوتر دیگه نمیتونی ازش دل بکنی حالا خودت میبینی
ضمنا باس مرحله2یکم رومخه باید براش ئقت صرف کنی

اقا تو چپتر 11 (همون مرحله که هی از پله پایین میایم) بعد از کشتن همه دشمنها 3 تا در داریم که هر کدوم تویه یه بخشه هیچ کدوم هم باز نمیشه چیکا کنم:confused::-"

اون وقته داداش چرااینقدر به خودت سختی میدی؟:biggrin1:

:biggrin1::biggrin1:/:)/:)

اقا تو چپتر 11 (همون مرحله که هی از پله پایین میایم) بعد از کشتن همه دشمنها 3 تا در داریم که هر کدوم تویه یه بخشه هیچ کدوم هم باز نمیشه چیکا کنم:confused::-"

يکم بيشتر توضيح بده شايد بتونم کمکت کنم :-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or