ArashFisher
کاربر سایت
ازش فاصله بگیراین غول مرحله 2 رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این غول مرحله 2 رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این روشی که علی گفت میشه ولی بیشتر موقع ها جا خالی میده ولی اگه بتونی بهش بزنی کلی از جونش میری!
من خودم میپردیم رو دیوار و تو هوا Y رو میزدم و محکم با گرزم میزدم بهش تا مرد...
پ.ن:این باس مرحله 3 روش خاصی داره کشتنش؟1 بار بیشتر نجنگیدم باهاش که اونم نصف جونشو زدم ولی خو کشت منو
بعد بی خیال شدم!
![]()
سلام
دوستانی که بازی رو تموم کردن این غول آخرشو چه جوری کشتن .
من دیشب با کلی زورو زحمت رسیدم به آخرین غولش مرحله 14 همونی که کلش اسکلته چشاشم قرمزه یکیشم افتاده بیرون
من هر کاری میکنم نمیشه کشتش
اینم بگم جون پر کنم ندارم یعنی فقط با همون یه جون فل چه جوری بکشمش
اول با تير كمون بزن تو مخش بعد خون كه بالا اورد نيپو دايره بنفشه رو(بهتره)تو گويي كه داخل شكمش است و بعد از زدن تير تو مخش روشن شده بزن. چند بار(4 يا 5 بار)كه اين كارو كني ميميره كه بعدشم يه غوله ديگه است .ولي اگر جون نداري بهتره بازي نكني چون نميتوني بازي رو تموم كني.:biggrin1سلام
دوستانی که بازی رو تموم کردن این غول آخرشو چه جوری کشتن .
من دیشب با کلی زورو زحمت رسیدم به آخرین غولش مرحله 14 همونی که کلش اسکلته چشاشم قرمزه یکیشم افتاده بیرون
من هر کاری میکنم نمیشه کشتش
اینم بگم جون پر کنم ندارم یعنی فقط با همون یه جون فل چه جوری بکشمش
:laughingاره برو از سیو قبلی دوباره شروع کن و تا می تونی جون بگیر حتی اون 20 تایی هست که اگه بمیری دوباره بهت جون میده رو بگیر نصفشم استفاده کن چون یه غول دیگه بازم هستاول با تير كمون بزن تو مخش بعد خون كه بالا اورد نيپو دايره بنفشه رو(بهتره)تو گويي كه داخل شكمش است و بعد از زدن تير تو مخش روشن شده بزن. چند بار(4 يا 5 بار)كه اين كارو كني ميميره كه بعدشم يه غوله ديگه است .ولي اگر جون نداري بهتره بازي نكني چون نميتوني بازي رو تموم كني.:biggrin1:laughing
![]()
ماشالا !!! اون تفنگ رو بايد زير آب ازش استفاده مي كردين !!!من یه تفنگ گرفتم ولی گلولشو پیدا نکردم فقط در می اورد می چرخوند
اين اسكلت ها همون حكم گردنبندهاي بازي GOW رو دارند يعني اگه 10 تا و بيشتر جمع كنين اچيومنت ميگيرين.این سر اسکلت چی بود ؟ بهم گفتین به دردی نمی خوره ولی نمیشه که یعنی همینجوری انداختن تو بازی !
1- این سر اسکلت چی بود ؟ بهم گفتین به دردی نمی خوره ولی نمیشه که یعنی همینجوری انداختن تو بازی !
دوستان پستهارو تواسپویلربزاریناین باس چپتر7که تو2هم مارو.......بود رو باشمشیرم که تااخرین لول اپگریدکردم بزنم یا با اون داس خفنه؟

به نظر من ng2 سختره ولی بستگی به gamer داره...من نمي تونم master ninja رو تموم كنم ولي ninja gaiden 1 رو تو اين درجه چند بار به آساني تموم كرده بودم و تا آن جايي كه شنيدم ng2 از ng1 تقريبا آسونتره :confused::confused::confused: