Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این غول مرحله 2 رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازش فاصله بگیر
و بعد Y رو بگیر تا زمانی که تمام قدرت بدست بیاره بعد سر فرصت مناسب رهاش کن
من از همین روش کشتمش کاره خاصی هم لازم نیست انجام بدی
فقط دقت کن با پریدن ازش فرار نکن با تند تند زدن LT فرار کن

این غول مرحله 2 رو چجوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این روشی که علی گفت میشه ولی بیشتر موقع ها جا خالی میده ولی اگه بتونی بهش بزنی کلی از جونش میری:دی!
من خودم میپردیم رو دیوار و تو هوا Y رو میزدم و محکم با گرزم میزدم بهش تا مرد... :دی

پ.ن:این باس مرحله 3 روش خاصی داره کشتنش؟:دی 1 بار بیشتر نجنگیدم باهاش که اونم نصف جونشو زدم ولی خو کشت منو:دی بعد بی خیال شدم!

این روشی که علی گفت میشه ولی بیشتر موقع ها جا خالی میده ولی اگه بتونی بهش بزنی کلی از جونش میری:دی!
من خودم میپردیم رو دیوار و تو هوا Y رو میزدم و محکم با گرزم میزدم بهش تا مرد... :دی

پ.ن:این باس مرحله 3 روش خاصی داره کشتنش؟:دی 1 بار بیشتر نجنگیدم باهاش که اونم نصف جونشو زدم ولی خو کشت منو:دی بعد بی خیال شدم!
با تیرکمون بزن تو سرش البته نیپوهم خوبه ولی اینجا تیرکمون بهترعمل میکنه ضمنا یه نفرم اونجا افتاده
که پشتش پراز تیره وقتی میاد طرفت ازش فاصله بگ
یر

سلام
دوستانی که بازی رو تموم کردن این غول آخرشو چه جوری کشتن .
من دیشب با کلی زورو زحمت رسیدم به آخرین غولش مرحله 14 همونی که کلش اسکلته چشاشم قرمزه یکیشم افتاده بیرون
من هر کاری میکنم نمیشه کشتش
اینم بگم جون پر کنم ندارم یعنی فقط با همون یه جون فل چه جوری بکشمش

dadgar23

register_user.gif

x360.gif

سلام
من دیشب با کلی زورو زحمت رسیدم به آخرین غولش مرحله 14 همونی که کلش اسکلته چشاشم قرمزه یکیشم افتاده بیرون
شما اگه با يه جون رفتی سراغ اون غوله بهتره بی خياله بازی بشی و از Save های قبلی بازيرو شروع کنی و تا ميتونی خون و قدرتی جمع کنی...چون بعد از اون غوله يه غوله ديگم هست...

سلام
اول با تير كمون بزن تو مخش بعد خون كه بالا اورد نيپو دايره بنفشه رو(بهتره)تو گويي كه داخل شكمش است و بعد از زدن تير تو مخش روشن شده بزن. چند بار(4 يا 5 بار)كه اين كارو كني ميميره كه بعدشم يه غوله ديگه است .ولي اگر جون نداري بهتره بازي نكني چون نميتوني بازي رو تموم كني.:biggrin1:(:laughing:)

اول با تير كمون بزن تو مخش بعد خون كه بالا اورد نيپو دايره بنفشه رو(بهتره)تو گويي كه داخل شكمش است و بعد از زدن تير تو مخش روشن شده بزن. چند بار(4 يا 5 بار)كه اين كارو كني ميميره كه بعدشم يه غوله ديگه است .ولي اگر جون نداري بهتره بازي نكني چون نميتوني بازي رو تموم كني.:biggrin1:(:laughing:)
اره برو از سیو قبلی دوباره شروع کن و تا می تونی جون بگیر حتی اون 20 تایی هست که اگه بمیری دوباره بهت جون میده رو بگیر نصفشم استفاده کن چون یه غول دیگه بازم هست
خدا رو شکر من هم 1 ساعت پیش تموم کردم ولی این اخرش رو قبول می کنم که سخته ولی من 2 تا چیز رو نفهمیدم
1- این سر اسکلت چی بود ؟ بهم گفتین به دردی نمی خوره ولی نمیشه که یعنی همینجوری انداختن تو بازی !
2- من یه تفنگ گرفتم ولی گلولشو پیدا نکردم فقط در می اورد می چرخوند :cheesygri
در کل خیلی بازی توپی بود به خصوص اچیومنتاش ( راستی یه بار مردم اچیومنت داد :cheesygri راستی میگم از این 5 تایی ها بود )

آخرین ویرایش:
من یه تفنگ گرفتم ولی گلولشو پیدا نکردم فقط در می اورد می چرخوند
ماشالا !!! اون تفنگ رو بايد زير آب ازش استفاده مي كردين !!!
این سر اسکلت چی بود ؟ بهم گفتین به دردی نمی خوره ولی نمیشه که یعنی همینجوری انداختن تو بازی !
اين اسكلت ها همون حكم گردنبندهاي بازي GOW رو دارند يعني اگه 10 تا و بيشتر جمع كنين اچيومنت ميگيرين.

1- این سر اسکلت چی بود ؟ بهم گفتین به دردی نمی خوره ولی نمیشه که یعنی همینجوری انداختن تو بازی !

من یه سره راهب پیدا کردم که از سنگ بود یه جایی پیداکردم که سه تا راهب از سنگ بود یکیش سر نداشت اونو گذاشتم جاش یه صندوق جایزه بهم داد فکر کنم اینا هم همچین استفاده ای داشته باشن

من نمي تونم master ninja رو تموم كنم ولي ninja gaiden 1 رو تو اين درجه چند بار به آساني تموم كرده بودم و تا آن جايي كه شنيدم ng2 از ng1 تقريبا آسونتره :confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or