Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی گنگ توضیح دادی منی که دیروز تو Chapter 5 بودم الان یادم نمیاد همچین جایی رو
دقیق تر توضیح بده
نمی دونم ولی فکر کنم فهمیدم کجا رو میگی همونجایی نیست که زیر پات یه ذره خورد شده ؟
اگه اونجاست باید با اون اسلحه اس که دو تا شمشیر داره با زدن Y خوردش کنی کاری نداره که !

اتفاقا من میگم که مثل آب خوردن باس هاشو می کشم هیچ کاری نداره هر باسی یه قلق داره اونو دستت بیاد راحت میشه کشتشون من اکثرشون رو هم تو همون بار اول کشتم
به غیر باس دومی !
علی جان همونجاست که چوبه یه خورده خوردشده با اون شمشیر دوتاییه باید بزنم؟؟

اتفاقا من میگم که مثل آب خوردن باس هاشو می کشم هیچ کاری نداره هر باسی یه قلق داره اونو دستت بیاد راحت میشه کشتشون من اکثرشون رو هم تو همون بار اول کشتم
به غیر باس دومی !
ای گفتی!:biggrin1:
این باس دومی به هیچ صراطی مستقیم نبود
من خودم واقعا نتونستم قلق منطقی برای این پیدا کنم !
رو هوا... زمین ...بلوک.... اصلا این بشر نفهم بود :arrowd:

کمک فوری

سلام بچه ها دوباره یجا گیر کردم الانم ایکس باکس روشن اگه میشه سری کمک کنید من چپتر 9 همونجا که میری تو یه تونل بعد یه قول شبیه به کرمه میاد هرچقدرم که تونل ادامه می دم تموم نمیشه باید چیکار کنم؟

ممنون

سلام بچه ها دوباره یجا گیر کردم الانم ایکس باکس روشن اگه میشه سری کمک کنید من چپتر 9 همونجا که میری تو یه تونل بعد یه قول شبیه به کرمه میاد هرچقدرم که تونل ادامه می دم تموم نمیشه باید چیکار کنم؟

ممنون

اینو بايد بکشيش نه اینکه از دستش فرار کنی
برو وست تونل همون جايی که این کرمه هی ازش عبور میکنه
بعد وايسا تا بياد بعد که اومد بهش Ninpo بزن اگرم Ninpo نداری Y نگه دار وقتی اومد ولش کن تا حالی بهش داده باشی :biggrin1::biggrin1:

اینو بايد بکشيش نه اینکه از دستش فرار کنی
برو وست تونل همون جايی که این کرمه هی ازش عبور میکنه
بعد وايسا تا بياد بعد که اومد بهش Ninpo بزن اگرم Ninpo نداری Y نگه دار وقتی اومد ولش کن تا حالی بهش داده باشی :biggrin1::biggrin1:

دمت گرم دادس رد کردم چپتر 9:biggrin1:

این اژدها روتوچپتر5 به غیراز تیرکمون چجوری میشه ازپا دراورد؟؟:confused:
تیرندارم
:(

تير ندارم چيه تير دارت میکنم :biggrin1::biggrin1:
جلوی همون زمينی که هستی يه مرده ای هست که روش پر تيره
برو حالشو ببر

تير ندارم چيه تير دارت میکنم :biggrin1::biggrin1:
جلوی همون زمينی که هستی يه مرده ای هست که روش پر تيره
برو حالشو ببر
والا تاجایی که من دیدم رو اون یه تخته سنگ جزیه جعبه چیزدیگه ای نبود حالابازم میرم اینبار دقت میکنم
مرسی:love:
همونی بود که توابه هاااا توهمون دریاچه که رازهمه طرف بسته شده

آخرین ویرایش:
بابا بی خیال شین کجاش سخته فقط مراحل 1 و 2 سخته که اونم بلد نبودیم الان بعد از مرحله 7 فقط یه شمشیر داده مامان ( همون شمشیر گرگه ) خیلی حال می کنم باهاش با 1 الی 2 ضرب می کشه راستی چند تا سوال
1- اون کله اسکلته به چه درد می خوره ؟
2- اون جاهایی که مثل secret mission هست رو باید چی کار کرد هر چقدر می زنم می کشم فایده نداره !
3- از شمشیر همون گرگه بهتر هم هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or