Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله بنده هم ضد حالي بود كه توي عمرم به اين شدت باهاش برخورد نكرده بودم!
شما اگه ايتم نداري دوباره از سيوت بايد شروع كني و سعي كني كه جون و اينهاتو سر غولهاي ديگه هدر ندي.:biggrin1:
فكر كنم جواب سوالتو گرفتي اگه بزني نه دوباره از سيو قبليت مياره!:laughing:
ممنون.اینقدر اعصابم خرد بود که ضدحال رو نوشتم زدحال:-"ولی امشب از خیرش گذشتم فردا دوباره میرم ببینم چی میشه.....جالبه من هر وقت تو این تاپیک سئوالی میکنم خودم زودتر به نتیجه میرم و وقتی چند ساعت دیگه خبر میگیرم یک دو چپتر جلو رفتم:biggrin1:...ظاهرا تیم ساخت بازی با گذاشتن این غول درست در لحظات شادی:-":biggrin1:میخواستن آخرین کار رو برای سخت شدن بازی انجام بدن...:sick:

اقا مهدی چه طور میتونم نیپو رو اپدیت کنم؟
ممنون میشم توضیحی بدید;)

فکر کنم اولین بار توی چپتر پنجم یه گوی بنفش میگیری که یه لول میتونی نیپو رو آپگرید کنی (بدلخواه) ولی بعدش توی شاپ میتونی از اون گویهای بنفش بخری (البته خیلی محدود) و نیپو آپگرید کنی.

فکر کنم اولین بار توی چپتر پنجم یه گوی بنفش میگیری که یه لول میتونی نیپو رو آپگرید کنی (بدلخواه) ولی بعدش توی شاپ میتونی از اون گویهای بنفش بخری (البته خیلی محدود) و نیپو آپگرید کنی
تو چپترهای قبل هم اون گوی رو میتونی پيدا کنی واسه level up کردن nipo...
اون گويهای ابی که تو shop میبينی واسه پر کردن خون هست...يعنی اگر 10 12 تا ( دقيق خاطرم نيست ) پيدا کنی ، اون کلمه های ژاپنی وقتی کلش پر بشه , آيتم خون شما علاوه بر پر شدن کامل خون مقداری بزرگتر هم میشه.

فکر کنم اولین بار توی چپتر پنجم یه گوی بنفش میگیری که یه لول میتونی نیپو رو آپگرید کنی (بدلخواه) ولی بعدش توی شاپ میتونی از اون گویهای بنفش بخری (البته خیلی محدود) و نیپو آپگرید کنی
اون گويهای ابی که تو shop میبينی واسه پر کردن خون هست...يعنی اگر 10 12 تا ( دقيق خاطرم نيست ) پيدا کنی ، اون کلمه های ژاپنی وقتی کلش پر بشه , آيتم خون شما علاوه بر پر شدن کامل خون مقداری بزرگتر هم میشه.

آخرین ویرایش:

اون آبیا رو نمیگم ، گویهای بنفش رنگی هستش که واسه اپگرید نیپو به تعداد خیلی محدود توی چپتر و شاپ وجود داره .

اون آبیا رو نمیگم ، گویهای بنفش رنگی هستش که واسه اپگرید نیپو به تعداد خیلی محدود توی چپتر و شاپ وجود داره .
من گوی بنفش نديدم تو shop..ولی به نظر میرسه تو هر مرحله که شما نتونی اون گويهارو پيدا کنی ، تو مرحله بعد ميتونی گويرو که نتونستی پيدا کنی ، از طريق shop بخری..

من گوی بنفش نديدم تو shop..ولی به نظر میرسه تو هر مرحله که شما نتونی اون گويهارو پيدا کنی ، تو مرحله بعد ميتونی گويرو که نتونستی پيدا کنی ، از طريق shop بخری..

توی شاپ هم بنفش بود و هم قرمز که یادم نیست اون قرمزه واسه چی بود !!!

آقا من حسابی گند زدم تو Upgrade کردن شمشیرا
الان 5 تا شمشیر دارم Chapter 6 هستم یکیش لولش Max هست 3 تاش LEvel 2 و یکیشم 1
می خوام همشون Max کنم اما اون طلا پوله چیه ! همون رو به اندازه کافی ندارم
و الان بزور دارم مرحله ها رو رد می کنم می خواستم بگم که راهی نیست که این پوله طلا حالا هر چی هست
بیشتر گیرم بیاد نمیشه برگشت به مرحله های قبلی ؟
مهدی جان شما یه کمک بکن !
اولین چپتر بهت UT)ULTIMATE TECHNIQUE یاد میده همونی که Y رو نگه میداری وقتی هم ماکزیمم میشه قرمز میشه حالا یه راه دیگه این هست که وقتی دشمناتو کشتی بری نزدیک یه ESSENCE سریع Y رو نگه داری تا ESSENCE (همون گوی زردا که وقتی میکشیشون ازشون میمونه)بهت برسه سریع شارژ کنه و قرمز بشه.اگه UT رو با ESSENCE انجام بدی همین راهی که گفتم تقریبا 2 برابر حالت معمولی بهت پول میده

اقا این قول بی شاخ ودم چپتر4 روچجوری له کنم؟
قلقش چیه؟
خیلی ناجور میاد میزنه
کسی نمیدونه؟بنظرمیاد چشم هم نداره
اقا مهدی دستم به دامنت

آخرین ویرایش:
كمك
درچپتر10 بعد از اينكه دموي دخترو نشون ميده (زير زمين)براي وارد شدن از درب قلعه چه كار بايد كرد:(

باید بری روی اون دایره روی زمین که کنار اون قلعه هستش و بپری و y رو بزنی تا شمشیر رو داخل اون کنه و بعد اون پرنده تو قفسه آزاد میشه و مابقی ماجرا ...

اقا این قول بی شاخ ودم چپتر4 روچجوری له کنم؟
قلقش چیه؟
خیلی ناجور میاد میزنه:biggrin1:
اگه منظورت اون غول گنده است كه كور است برو زير پاش با شمشير به پاش بزن هر جا پاش ميره تو هم برو زير پاش با شمشير بزنش سر اني دخلش مياد.:biggrin1::biggrin1::evil::evil:(ببخشيد ما اهل دخالت تو كاره اقا مهدي رو نداشتيم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or