وقتی هنوز کسی بازی رو نکرده از کجا باید بدونیم؟:biggrin1: ولی احتمال هر چیزی رو از این بازی میتونی داشته باشی چون من تو مرحله اول با مجسمه بودا جنگیدماینی که میگن قبل اینکه با اون یارو برقیه بتل کنی باید با مجسمه ی آزادی بتل کنی درسته؟!![]()
آخه تو یکی از این سایت ها زده بود!یه اسکرین شات هم گذاشته بود!شده بود عین Shadow of Colossus (درست نوشتم؟!)وقتی هنوز کسی بازی رو نکرده از کجا باید بدونیم؟:biggrin1: ولی احتمال هر چیزی رو از این بازی میتونی داشته باشی چون من تو مرحله اول با مجسمه بودا جنگیدم
اگر منظورت الکسی هست که.. اره. اول باید برج ازادی رو شکست بدی بعد در مراحل جلوتر الکسی میاد. الکسی فوق العاده شیطان نیکو روئی است که ادم لذت دنیا و اخرت را میبردآخه تو یکی از این سایت ها زده بود!یه اسکرین شات هم گذاشته بود!شده بود عین Shadow of Colossus (درست نوشتم؟!)
.تازه خیلی حال داده بهش ، IGN که داده 8.4 که :laughing: . GT هم 8.7 داده و Eurogamer هم 8دوستان جهت اطلاع می گم game sghot امتیاز 8.5 رو داده.
.تازه خیلی حال داده بهش ، IGN که داده 8.4 که :laughing: . GT هم 8.7 داده و Eurogamer هم 8.
بعد من یه عکس از کاور بازی دیدم روش زده M مگر این خشونتش کم نشده ؟ چقدر دیر باید 3 روز پیش میومد:biggrin1: در کل فردا این و FIFA تو بازار پیدا میشن که میشه خریدبازی الان تو دوبی پخش شده شنبه تو ايران پيدا ميشه
بازی الان تو دوبی پخش شده شنبه تو ايران پيدا ميشه
نه بابا این بنده خدا اونجا داره درس میخونه و اینجا آمار مغازه ها رو برای ما مینویسه همین.خُ تورج اگه کالکشن میخوای زنگ بزن به چنتا از فروشگاه های معروف ببین میارن یا نه !
در ضمن این جناب Sadra-hhh هم مثل اینکه از دوبی بازی میارن فک کنم اونجا بتونه برات گیر بیاره !