Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینی که میگن قبل اینکه با اون یارو برقیه بتل کنی باید با مجسمه ی آزادی بتل کنی درسته؟!:eek:
وقتی هنوز کسی بازی رو نکرده از کجا باید بدونیم؟:biggrin1: ولی احتمال هر چیزی رو از این بازی میتونی داشته باشی چون من تو مرحله اول با مجسمه بودا جنگیدم

وقتی هنوز کسی بازی رو نکرده از کجا باید بدونیم؟:biggrin1: ولی احتمال هر چیزی رو از این بازی میتونی داشته باشی چون من تو مرحله اول با مجسمه بودا جنگیدم
آخه تو یکی از این سایت ها زده بود!یه اسکرین شات هم گذاشته بود!شده بود عین Shadow of Colossus (درست نوشتم؟!)

آخه تو یکی از این سایت ها زده بود!یه اسکرین شات هم گذاشته بود!شده بود عین Shadow of Colossus (درست نوشتم؟!)
اگر منظورت الکسی هست که.. اره. اول باید برج ازادی رو شکست بدی بعد در مراحل جلوتر الکسی میاد. الکسی فوق العاده شیطان نیکو روئی است که ادم لذت دنیا و اخرت را میبرد :دی.
نه ربطی به SotC نداره. دقیقا نمونش باس اوله GoW 2 ـه. البته دوربین اون کجا و این کجا :-".

ویرایش، شاتها اضافه شد از 10 دقیقه اول بازی:

آخرین ویرایش:
تازه خیلی حال داده بهش ، IGN که داده 8.4 که :laughing: . GT هم 8.7 داده و Eurogamer هم 8 ;).

من احتمال می دم بیشتر از 8 خورده ای جا نداشته باشه :-" بعد من یه عکس از کاور بازی دیدم روش زده M مگر این خشونتش کم نشده ؟

فروشگاه فتحی بازی رو میاره اما با قیمت فضایی :biggrin1:

خُ تورج اگه کالکشن میخوای زنگ بزن به چنتا از فروشگاه های معروف ببین میارن یا نه !
در ضمن این جناب Sadra-hhh هم مثل اینکه از دوبی بازی میارن فک کنم اونجا بتونه برات گیر بیاره !

خُ تورج اگه کالکشن میخوای زنگ بزن به چنتا از فروشگاه های معروف ببین میارن یا نه !
در ضمن این جناب Sadra-hhh هم مثل اینکه از دوبی بازی میارن فک کنم اونجا بتونه برات گیر بیاره !
نه بابا این بنده خدا اونجا داره درس میخونه و اینجا آمار مغازه ها رو برای ما مینویسه همین.

پ.ن: نیما جان ایشون اون شخص نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or