Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پس با این حساب فکر نمیکنم برای کسایی که مثل من
NG2 رو بازی کردن بصرفه که 60-70 تومن بدن مگر اینکه اونقدر صبر کنیم که بیاد رو 20-30 تومن!
اگه می خوای 20-30 تومان بشه که باید 1 سال صبر کنی تاز شاید دسته دوش رو این قیمت گیر بیاری

خوب دوستان عزیز مژده بدن:biggrin1: کسایی که عشق این بازی هستند(با تو هستم تورج:biggrin1:) می تونید برید دموی 690 مگی رو که Playable هست از PSN دانلود کنی و حالش رو ببرید. موفق باشید

بازی هنو نیومده ؟ قرار بود 5 مهر رلیز بشه گفتم شاید 3-4 روز زودتر سر و کلش پیدا بشه اینطرفا :d
نه بابا:biggrin1: هنوز که نیومده. فعلا بریم دموش رو بازی کنیم تا بعد:biggrin1: برای این بازی دیگه وقتی نیست چون U2 و FIFA و همین طور Saw در پیش هست

برهان دمت گرم!!!نمی دونی من چقدر عاشق اینجور بازی هام تا دیدم نوشتی دمو اومده رفتم دانلود کردم!الانم دارم فیض میبرم :biggrin1:

توضیحی در مورد اون چیزایی که تو دمو دیدم و میبینید! :d
فقط حیف شد 4 تا سلاح lv3 شون رو دیدیم(وقتی آپگریدشون میکنیم دیگه تازگی ندارن :biggrin1: ) من عاشق اون سلاحه که به زنجیر وصله و سرش شبیه داس هست هستم :biggrin1:
اسمش kusari-gama هست!

به به با ryu دمو رو تموم کردم یک قسمت دیگه باز شده که میشه با ayane بازی کرد!!! خدا کنه با momiji هم بشه بازی کرد!!!سلاح جلبی داره!!!!

حیف نشد با MOMIJI بازی کنم و همچنین RACHEL !!!ولی به جاش قسمتی به نام TEAM MISSIONS باز شده که 3 مرحله داره و یا ریو و یا AYANE رو باید بردارید(

ayane هم احتمالا فقط یک سلاح داره ولی شوریکناش عالیه!!!

راستی وقتی هر ریو و ayane با هم قدرت میزنند !!همه چی رو نابود میکنند!
از این 3 مرحله فعلا یکی رو رفتم 2 تا دیگه رو هم برم ببینم چیزی باز میشه یا نه :d

آخرین ویرایش:
تو دوبی هنوز خبری نیست طبق ارخین تماسها ( نهایت جمله بندی :دی ).
حدود 100 تا دونه هر مغازه دار میاره; احتمالا بیشتر راه نداره. روز اول که بره کشونه ولی از روز 2-3 که مه بارهاشون برسه قیمت درست میشه گیر اورد.

ngsigma2031809-580px.jpg

در این نقد و توضیحات مختلفی رو درباره بخش های بازی داده خواهد شد و درش به کاستی های بازی و همچنین مزایای افزوده شده به آن اشاره می کنم. ضمن اینکه این نقد رو به دوست عزیزم تورج تقدیم میکنم. امیدوارم که مورد قبول همه دوستان واقع شود.

خوب همون طور که میدانید این عنوان نسخه بهبود یافته NG2 هست که بر روی Xbox360 در سال پش عرضه شد میباشد. اما با کمی تفاوت از جمله اضافه شدن Boss های جدید و جذاب به بازی، بخش Co'op و دشمنان متنوع تر به همراه Finisher های فوق العاده جذاب تر از NG2.

خوب شما پس از دانلود یک دموی 690 مگی از PSN وارد بازی می شوید. در ابتدا همان دریای خروشان و مواج اما این بار با بارانی شدیدتر از قبل مشاهده می کنید و سپس نام استدیو Team Ninja بر روی صفحه نقش می بندد. بعد از ورود به منوی بازی شما گزینه RYU مواجه می شوید. پس کلیک کردن بر روی اون وارد بازی می شوید. بازی دقیقا از مرحله اول NG2 شروع میشود. جایی که یک زن ناشناس به دنبال RYU می گردد و سراغ وی را از یک پیرمرد(که در طول بازی به شما سلاح، جان و .. می فروشد) میگیرد. سپس ناگهان تعدادی Ninja ناشناس به این زن جوان حمله می کنند و طی یک نبرد بالاخره او را به زنجیر می کشند و زمانی که می خواهد او را از آنجا منتقل کنند RYU سر میرسد و 3 Ninja که از قبیله Black Spider هستند را از پای در می آورد ولی تعداد آن ها رفته رفته زیاد می شود و RYU رو از آن دختر دور می کنند و سپس توسط یک از Ninja ها دزدیده میشود و در حالی که به سوی RYU می گوید من از تو انتظار بیشتری داشتم به همراه دختر فرار می کند. شما پس از مبارزه با همان پیر مرد صحبت می کنید و او به شما می گوید که آن دختر می خواست با شما در مورد Archfiend یا همان شیطان سخن بگوید. سپس شما با RYU راه خود را ادامه میدهید. و تا زمانی که به یک مجسمه بودای در حال حرکت میرسید. پس از مبارزه با این مجسمه دموی مربوط به RYU به اتمام میرسد. پس از اتمام بازی درجه سختی سوم بازی برای شما به همراه کرکتر مونث جدید بازی یعنی AYANE باز خواهد شد.

خوب همون طور که میبینید به بازی در این قسمت هیچ چیز جدیدی به جز همان Boss اضافه نشده و همه چیز مثل NG2 هست. از لحاظ گرافیکی بازی پیشرفت داشته و بازی تا حدودی روشن تر هم شده. اولین چیزی که شاید شما رو ناراحت کنی این است که دیگه خبری از اون خون های خوشگل نیست:biggrin1: به جاش شما با مقداری کمی خون و جادوهای بنفش رنگ پس از کشتن دشمنان مواجه می شوید. گیم پلی بازی هم فوق العاده جذاب و مانند سری های قبلی بازی می باشد.
ninja_gaiden_sigma_2_wallpaper_by_raam96.jpg

خوب داستان AYANE از اون جایی شروع میشه که هیچ کس تاحالا ندیده:biggrin1: شما در شهری قرار دارید که در نسخه قبل در شرف آبگرفتگی بود(متاسفانه اسمش رو به خاطر ندرام) شما در ابتدای بازی در دمو شاهد مکالمه AYANE با پدر RYU هستید که به او می گوید تو باید به خاطر مردم و RYU چشم رو پیدا کنی(فکر کنم منظور همون قطعه ای بود که RYU روش شمشیر کار میزاشت)(نظر خود من در مورد این دمو این هست که پدر RYU بعد از مبارزه با Boss دوم بازی در NG2 و سقوط در آتش زخمی شده و حالا این جا که در بستر بیماری به سر میبرد با این کرکتر جدید حرف میزدند). سپس بعد از یک دمو که حرکات جدید کارکتر به شما معرفی می شود و بازی رو ادامه میدهید و چیزی خاصی وجود نداره جز اینکه محل قرارگیری کوچه ها در این مرحله دقیقا مثل همان NG2 هست و تنها در شب قرار دارد و زیباتر شده است. دشمنان هم در این مرحله متنوع تر و سخت تر هستند.(از اون گرگها هم که من دوست دارم تو این مرحله میبینیم:biggrin1:) این مرحله Boss ندارد و شما بعد از اتمام مرحله بخش Co'op بازی رو آزاد خواهید کرد که تا آخر امشب به صورت دقیق جزییات کار رو برای شما خواهم نوشت.
موفق باشید

برهان دستت درد نکنه همچنین تورج عزیز

اون زنه که دزدیده شد اسمش SONIA هست!من اول فکر میکردم اون راشل هست که تو این بازی قیافش کلا تغییر کرده ولی وقتی عکس ها اون اومد فهمیدم یکی دیگست :biggrin1:

راستی این سایت اصلی بازی هست که در مورد کاراکتر ها(4کاراکتر اصلی - 4 شخصیت قرعی که سونیا تو اون قسمته و 5-6 دشمن!!! توضیح داده ) :

http://ninjagaidengame.com/ninjaGaiden/index.html

بخش CO-OP خیلی سخت بود مخصوصا قسمت WARRIORS که باس هم داشت اشکم در اومد و با آخرین قطره ی خونمون تونستیم بکشیمش! (از بس مرده بودیم دیگه نیم میلی متری جون پر میکرد و شانسی تونستیم بکشیمیش :biggrin1: )

تروفی هاش اشک آدم رو در میاره؟ :biggrin1: مثلا برای یک NOOB مثل من درجه ی سختی تروفی گرفتنش چقدره؟ :biggrin1:میتونم پلانتیومش رو بگیرم؟

تروفی های قضیه منتشر شد. هیچ فرقی با NG II نداره. همون هاست.
عکسها سایزش خیلی بالاست سایز صفحه کلا بهم ریخته. لطفا ویرایش کنید.
تروفی ها 1 ماه هست اومده. در ضمن شما از کجا میدونی اون Hidden ها چی هست که میگی عین NG2؟ شاید یک سریش مربوط به بخش Co'op بازی باشه.

عکس ها هم برای من مشکلی نداره. اگه دوستان دیگه هم مشکل دارن بگن تا ویرایش کنم. در ضمن نقد کامل رو هم می تونید اینجا ببینید.

تروفی هاش اشک آدم رو در میاره؟ :biggrin1: مثلا برای یک NOOB مثل من درجه ی سختی تروفی گرفتنش چقدره؟ :biggrin1:میتونم پلانتیومش رو بگیرم؟

نه عمرا بتونی بگیری:biggrin1: خیلی سخت هست:biggrin1:

تروفی ها 1 ماه هست اومده. در ضمن شما از کجا میدونی اون Hidden ها چی هست که میگی عین NG2؟ شاید یک سریش مربوط به بخش Co'op بازی باشه.
تروفی های مخفی (LOL) مربوط به Mission ها و کشتن باسها هستن. این چیزی که من دیدم حداقل 90% برای NGII ست.

امروز بازی تو تو فروشگاه ها قرار ميگيره تا ایران برسه 2/3 روزی طول داره

هرکسی که گرفت اینجا اعلام کنه... اگه collection edition بازی رو کسی گرفت يا ميدونه کجا دارن به من يک ندا بده ...:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or