Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاشکی اینقدر خشونتشو پاییین نمیوردن ولی به نظرم بازم خیلی خوبه مخصوصا مراحل momiji !
با ryu هم مراحل اضافه داره مث اینکه !من تازه متوجه شدم:biggrin1:

کسانی که بازی رو تست کردم میگن رو 720p و 60 اجرا میشه که در بعضی جاها به شدت افت میکنه. تنها ایرادش رو همین میدنن + نداشتن خشونت و خون.
درکل همه راضی هستن.

آخرین ویرایش:
اشتباه میکنی فریدون جان بازی روی 1080p اجرا میشه .میتونی بری نقد videogamer رو بخونی.
این دقیقا چیزی هست که اون دوستان گفته بودن که میشه گفت اولین نفری هست دموی بازی رو دانلود کرده بود و اتفاقا ویدئو هم ازش گذاشته بود; اینها رو گفته بود.
ممنون از توجه ت ممد جون.

خُ videogamer نسخه ی کامل بازی رو داره و Review نوشته عزیزم . فک کنم حرفش از یه تستر معتبر تر باشه :biggrin1:

در ضمن گفته بازی از NG 2 روی 360 ساده تره !
If you haven't been following the Ninja Gaiden series over the past few years you probably aren't prepared for how difficult Ninja Gaiden Sigma 2 is, even if it's definitely easier than the 360 original
و Boss های که تو نسخه ی اصلی 360 نبودن (اینو خودمون میدونستیم :biggrin1:)
Sigma 2 includes a number of bosses not included in the original 360 game!
در مورد گرافیک هم میگه مثل KZ2 ادمو چپه نمیکنه ولی حداقل رو 1080P که اجرا میشه :d
It doesn't have the same "WOW" factor of something like Killzone 2, but it's still a fine looking game when running at a pin-sharp 1080p resolution
در کل گفته همه چیزش عالی نیست ولی به بازی کردنش میارزه ! از Voice Acting هم تعریف کرده .
تنها اشکالش رو هم که به نظر همه تو ذوق میزنه این ذکر کرد :
Gore is toned down
و محاسنش :
Lots of extra content
Fluid combat
Awesome boss battles
در اخر هم بهش 9 از 10 داده .

آخرین ویرایش:
دوستان این عکسم در مورد کم شدن خوشنتش پیدا کردم:دی

ninja_essense.jpg

داستان این بازی همون داستان NG2 ایکس باکس هست یا داستان جدید داره؟
مرحله ها کامل تغییر کرده(نسبت به NG2) یا اینکه فقط بهش مرحله اضافه شده؟

این بازی خودش یه Remake از NG2 هست + مقداری زیادی کانتنت جدید + گرافیک بهتر + boss های جدید + مرحله های جدید + کرکتر های بیشتر و ... که ارزش خرید این نسخه رو زیاد میکنه ! البته من خودم میخوام بعدا این عنوان رو بخرم تا ارزون تر بشه :d

این بازی خودش یه Remake از NG2 هست + مقداری زیادی کانتنت جدید + گرافیک بهتر + boss های جدید + مرحله های جدید + کرکتر های بیشتر و ... که ارزش خرید این نسخه رو زیاد میکنه ! البته من خودم میخوام بعدا این عنوان رو بخرم تا ارزون تر بشه :d

پس با این حساب فکر نمیکنم برای کسایی که مثل من
NG2 رو بازی کردن بصرفه که 60-70 تومن بدن مگر اینکه اونقدر صبر کنیم که بیاد رو 20-30 تومن!

این همه چیز میز جدید!به نظرت نمی صرفه؟
گفتن که ماشاالله مرحله و boss و سلاح و ... جدید و بخش co-op و 3شخصیت جدید و ...
به نظرت اینا دلیل بر خریدن این نسخه نمیشه؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or