Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا کنه مثل شماره اولش انقدر سخت و رو مخ نباشه.البته منظورم از رو مخش بیشتر نبودن checkpoint و همینطور savepoint های دوردست!!
بعله این بازی هم مثل SF یه باگ خیلی بزرگ داره = سختی فراوان !!
هرکی NG بازی کرده میدونه چطور بازیی هست و مطمئننا برای اماتور ها نمیان سختی بازی رو کم کنن . نصف لذت NG به سخت بودنشه !

بعله این بازی هم مثل SF یه باگ خیلی بزرگ داره = سختی فراوان !!
هرکی NG بازی کرده میدونه چطور بازیی هست و مطمئننا برای اماتور ها نمیان سختی بازی رو کم کنن . نصف لذت NG به سخت بودنشه !

نيما جان...

سختی بازی جزو باگ محسوب نميشه (مطمئنم منظورت چيز ديگه بود از کلمه باگ استفاده کردی) ... بيشتر باعث ميشه ( همينطور که خودت گفتی ) تعداد کسايی که بازی ميکنن کم ميشه

واقعاً اگه قرار باشه کمی از سختی اين بازی کم بشه... واقعاً ارزش هيچی نداره! :biggrin1:

خدا کنه مثل شماره اولش انقدر سخت و رو مخ نباشه.البته منظورم از رو مخش بیشتر نبودن checkpoint و همینطور savepoint های دوردست!!

درضمن شماره 2 رو من روی 360 بازی کردم... بايد بگم که سخت تر از شماره اولش (NGS1) هست!!!

من هم با نظر تورج موافق هستم. تازه ما داریم درجه سختی 1 یا 2 رو بازی می کنیم ببینید اونهایی که رو آخرین درجه میرن چه اعصابی دارن:biggrin1: تو سایت خودمون هم 3-4 نفر رفتن:biggrin1: دمشون گرم. البته نسخه 360 رو میگم. در ضمن سختی با اسم NINJA GAIDEN عجین شده است:biggrin1:

نيما جان...

سختی بازی جزو باگ محسوب نميشه (مطمئنم منظورت چيز ديگه بود از کلمه باگ استفاده کردی) ... بيشتر باعث ميشه ( همينطور که خودت گفتی ) تعداد کسايی که بازی ميکنن کم ميشه
واقعاً اگه قرار باشه کمی از سختی اين بازی کم بشه... واقعاً ارزش هيچی نداره! :biggrin1:
درضمن شماره 2 رو من روی 360 بازی کردم... بايد بگم که سخت تر از شماره اولش (NGS1) هست!!!
تورج جان اون کلمه ی باگ معنی کنایی داشت به عزیزی که جملشو نقل و قول کردم ! :biggrin1:
به نظر منم ارزش داره Sigma 2 رو بگیریم برا PS3 !
فقط کم کردن شدت Violence تو بازی یکم ازار دهندس برا منی که NG2 رو با اون شدت B &G بازی کردم !

تورج جان اون کلمه ی باگ معنی کنایی داشت به عزیزی که جملشو نقل و قول کردم ! :biggrin1:
فقط کم کردن شدت Violence تو بازی یکم ازار دهندس برا منی که NG2 رو با اون شدت B &G بازی کردم !
بابا همه که عین تو هاردکور نیستن نیما جان :دی منم که n00bــم دوست دارم بازیو بتونم ببرم آخر!:دی

مرسی نيما جان...

راجع به Violence ... خود کارگردان سيگما گفته که خشونت زيادی بود توی شماره 2!!!

ولی من نظر تورو دارم... واقعاً اون خشونت توی شماره 2 ... يک تجربه بی نظير بود...

من gameplay سيگما 2 رو ديدم... خونش خيلی کمتر بود ولی خشونت رو باز هم داشت ...

يک چيزی مثل سيگما 1 هست ولی با خشونت کمی بيشتر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or