بعله این بازی هم مثل SF یه باگ خیلی بزرگ داره = سختی فراوان !!خدا کنه مثل شماره اولش انقدر سخت و رو مخ نباشه.البته منظورم از رو مخش بیشتر نبودن checkpoint و همینطور savepoint های دوردست!!
بعله این بازی هم مثل SF یه باگ خیلی بزرگ داره = سختی فراوان !!
هرکی NG بازی کرده میدونه چطور بازیی هست و مطمئننا برای اماتور ها نمیان سختی بازی رو کم کنن . نصف لذت NG به سخت بودنشه !
خدا کنه مثل شماره اولش انقدر سخت و رو مخ نباشه.البته منظورم از رو مخش بیشتر نبودن checkpoint و همینطور savepoint های دوردست!!
تورج جان اون کلمه ی باگ معنی کنایی داشت به عزیزی که جملشو نقل و قول کردم ! :biggrin1:نيما جان...
سختی بازی جزو باگ محسوب نميشه (مطمئنم منظورت چيز ديگه بود از کلمه باگ استفاده کردی) ... بيشتر باعث ميشه ( همينطور که خودت گفتی ) تعداد کسايی که بازی ميکنن کم ميشه
واقعاً اگه قرار باشه کمی از سختی اين بازی کم بشه... واقعاً ارزش هيچی نداره! :biggrin1:
درضمن شماره 2 رو من روی 360 بازی کردم... بايد بگم که سخت تر از شماره اولش (NGS1) هست!!!
بابا همه که عین تو هاردکور نیستن نیما جانتورج جان اون کلمه ی باگ معنی کنایی داشت به عزیزی که جملشو نقل و قول کردم ! :biggrin1:
به نظر منم ارزش داره Sigma 2 رو بگیریم برا PS3 !
فقط کم کردن شدت Violence تو بازی یکم ازار دهندس برا منی که NG2 رو با اون شدت B &G بازی کردم !
تورج جان اون کلمه ی باگ معنی کنایی داشت به عزیزی که جملشو نقل و قول کردم ! :biggrin1:
به نظر منم ارزش داره Sigma 2 رو بگیریم برا PS3 !
فقط کم کردن شدت Violence تو بازی یکم ازار دهندس برا منی که NG2 رو با اون شدت B &G بازی کردم !
یعنی بازی از لحاظ خون تا حدودی بیشتر از ninja gaiden sigma 1 هست و کمتر از ninja gaiden 2 !یعنی چی خونش کم بود؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی با خون خیلی حال میده!!!!!