Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خُ تورج اگه کالکشن میخوای زنگ بزن به چنتا از فروشگاه های معروف ببین میارن یا نه !
در ضمن این جناب Sadra-hhh هم مثل اینکه از دوبی بازی میارن فک کنم اونجا بتونه برات گیر بیاره !

زدم نيما جون... معمولی رو نياوردن چه برسه collection .. حالا شنبه باز زنگ ميزنم

نه بابا این بنده خدا اونجا داره درس میخونه و اینجا آمار مغازه ها رو برای ما مینویسه همین.

پ.ن: نیما جان ایشون اون شخص نیست
ایشون قبلا تو تاپیک کالکشن GOW اعلام کردن کارشون اینه که از دوبی بازی میارن منم برا همین گفتم !
پ.ن : من اصلا منظورم شخص مورد نظر تو نبود برهان :biggrin1:!

زدم نيما جون... معمولی رو نياوردن چه برسه collection .. حالا شنبه باز زنگ ميزنم
ایشالا که میارن ! حالا برا چی اینقد طلبه ی کالکشن این هستی ؟:biggrin1:

ایشون قبلا تو تاپیک کالکشن GOW اعلام کردن کارشون اینه که از دوبی بازی میارن منم برا همین گفتم !
پ.ن : من اصلا منظورم شخص مورد نظر تو نبود برهان :biggrin1:!

ایشالا که میارن ! حالا برا چی اینقد طلبه ی کالکشن این هستی ؟:biggrin1:

ديگه فنی گفتن..:d دوست دارم داشته باشمش چون اين شمارش واقعا شاهکار بود...:biggrin1:

هيچ دليل ديگه اي نداره :d ازم نميتونيد حرف بکشيد ... اين طراحی شخصيت Rachel and ... به به:biggrin1:

خبری هم اينجا از collection نيست.....​

sh*t ... اینجا يکی از دوستان pm داد و گفت ميتونه بياره ولی قيمت کمی بالا بود ...ببينيم چی ميشه ...

کسی از بچه ها بازی رو گرفت اینجا بنويسه که چطوره ... مثل برهان جون که زحمت کشيدن برای نقدش ...

مرسی:love:

با سلام خدمت دوستان عزیز......علل خصوص برادران برهان و تورج عزیز :biggrin1:
من فکر کنم از اولین نفراتیم که بازی رو تهیه کردم .....(البته با قیمت خیلی خوب )
بازی شروع داستانش مانند Ninja Gaiden 2 هست البته اولش ........و لی رفته رفته بازی تفاوتهای خودش رو در موجودات دشمن ها و کات سنس ها نشون میده.....
البته همونطور که میدونید بازی امکان کواپ انلاین رو هم داره که خوشحال میشم دوستان اگه تمایل داشتن بنده رو اد کنن تا با هم بازی کنیم.........
لازم به ذکر که کسایی که نسخه ایکس باکس بازی رو (البته بدون سیگماش ) انجام دادن از نحوه خونریزی و تیکه پاره شدن موجودات و دشمنها خیلی خوششون نخواهد امد.......
اگه باز سوال یا موردی بود در خدمتم......
منتها طبق معمول همیشه دوستان داستان و نکات داستانی رو حتما تو اسپولیر بزارن........

پ.ن:دوستانی که منو به جا نیاوردن بنده همون اریا با نام کاربری west بودم ......که البته گور بابای هر چی.....:sick::sick:

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال دارم که من هم ps3 دارم و هم 360

میخواستم بدونم که این نینجا گایدن ps3 با نینجا گایدن360 خیلی با هم فرق داره :confused:( من نسخه 2
نینجا گایدن360 رو بازی کردم )

یعنی داستان و محیط بازی نسخه ps3 با نسخه نینجا گایدن 360 خیلی فرق داره:confused:

با تشکر

حالا اين نسخه كالكشن چي هست؟
هر دو قسمت بازي داخلشه؟
نه اقا. Remix ـه بازی Ninja Gaiden II هست که به اسم SIGMA II روی ps3 اجرا میشه.

3 شخصیت زن قابل بازی داره.
یک اسلحه جدید داره.
ماموریت های داره که میتونید تکی یا دونفره بازی کنید.
داستانش گسترده تر شده.
باس های جدید داره.

خشونت بازی بصورت قابل ملاحظه ی کم شده. مثلا بجای خون بخار ابی رنگ میزنه بیرون یا دست طرف که کنده میشه، جای اون روی بدنش سیاه رنگ و یه جوارائی انگاری پوچ ـه. از همه بدتر اینکه دیگه با لونر نمیشه مغر کسی رو ترکوند :دی.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان عزیز.........

دوستان من یه سوال دارم که من هم ps3 دارم و هم 360

میخواستم بدونم که این نینجا گایدن ps3 با نینجا گایدن360 خیلی با هم فرق داره :confused:( من نسخه 2
نینجا گایدن360 رو بازی کردم )

یعنی داستان و محیط بازی نسخه ps3 با نسخه نینجا گایدن 360 خیلی فرق داره:confused:

با تشکر
دوست گرامی بازی از لحاظ کلی همون نینجا گیدن 2 ایکس باکس هست منتها توی نسخه سیگما 2 شما امکان کنترل سه شخصیت زن رو در کنار ریو دارید به اضافه اضافه شدن باس های جدید و تغییرات در سیستم اپگرید اسلحه ها و تنوع در اونها(منظورم اضافه شدن سلاح های جدیده)
البته متاسفانه سیستم تکه پاره کردن و خونریزیش مثل نسخه ایکس باکس نیست و خیلی توی این مورد ضعف داره .......
این مورد رو هم بگم که یه جورایی داستان بازی کاملتر از نسخه ایکس باکسش هست.....

نه اقا. Remix ـه بازی Ninja Gaiden II هست که به اسم SIGMA II روی ps3 اجرا میشه.

3 شخصیت زن قابل بازی داره.
یک اسلحه جدید داره.
ماموریت های داره که میتونید تکی یا دونفره بازی کنید.
داستانش گسترده تر شده.
باس های جدید داره.

خشونت بازی بصورت قابل ملاحظه ی کم شده. مثلا بجای خون بخار ابی رنگ میزنه بیرون یا دست طرف که کنده میشه، جای اون روی بدنش سیاه رنگ و یه جوارائی انگاری پوچ ـه. از همه بدتر اینکه دیگه با لونر نمیشه مغر کسی رو ترکوند :دی.
فری جون یه جورایی سختی بازی کمتر شده ولی ماشاالله دشمنا سمجتر و پر تعدادترن راستی نشون گیری با تیر کمون و زدن نیپو ها واقعا راحت شده و مشکلی در قفل کردن رو دشمنا ندارین
در ضمن فری جان اون یدونه اسلحه در واقع یه نوع شمشیره که واقعا قدرتمند و سریع و از همه مهمتر فینیشر های فوق العاده ای داره......:love: :love:

اين نسخه multi player,co-op داره boss fight های جديد هم اضافه کنيد و با تروفيهای جديد​
دقیقا همینطوره منتها باسهاش تو یه مرحله که قبلا توی گیدن 2 1 دونه بود میبینی 3 تا باس فایت اونم پشت هم باید انجام بدی
و البته یسریاش هم واقعا رو اعصابن......

درود
در ضمن فری جان اون یدونه اسلحه در واقع یه نوع شمشیره که واقعا قدرتمند و سریع و از همه مهمتر فینیشر های فوق العاده ای داره......:love: :love:
اریا جون شمشیر که هیچ، یه توپ هم اضافه شده که بری جلوتر حتما پیداش میکنی. قدرتش عالی.
این هم اطلاعات تکمیلی با جزئیات دقیق:

The most intense, challenging, action-packed ninja adventure is back, exclusively on the PS3. From Tokyo to New York, follow super ninja Ryu as he encounters vicious enemies and acquires an extensive assortment of ninja weaponry along the way. New Playable Characters: Ninja Gaiden's Rachel, Ayane from the Dead or Alive series and Momiji from Ninja Gaiden Dragon Sword appear as sexy new playable characters. Online Co-op: Two people can engage in online co-op play, with voice chat, in 10 different stages (in 4 difficulty settings) to complete special missions. Rankings from each mission are recorded and posted online, where gamers can choose their opponents based on players' mission stats. Visual Diversity: Over 30 unique characters, 17 stages with a variety of environments, and a storyline which unfolds in 70 impressive cut-scenes. New Enemies: A variety of new enemies and bosses have been incorporated into the stunning enhanced environments. Variable AI: Contributing to the increased difficulty level, the gameplay differs each time you appear in a level as enemies engage in a variety of different actions as they assess the current situation. Gameplay Innovation: A finishing blow system can be used in battle to quickly defeat an enemy in one dynamic action. Weapon Rewards: The weapons you acquire can be leveled up to strengthen their power and gain new battle techniques. Enhanced Graphics and Sound: Full HD 1080p output and 5.1ch surround sound allows players to experience the game in total high definition. [Tecmo]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or