Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
یه سوال
مرحله ی هشتم پدر کن که به یه مجسمه ی بزرگ تبدیل شده رو برای بار دوم چطور بکشم؟ زمانی که باید از شمیشیرش بری بالا و دکمه A رو بزنی...از کدوم ور شمشیر برم؟

سلام
یه سوال
مرحله ی هشتم پدر کن که به یه مجسمه ی بزرگ تبدیل شده رو برای بار دوم چطور بکشم؟ زمانی که باید از شمیشیرش بری بالا و دکمه A رو بزنی...از کدوم ور شمشیر برم؟
وقتی که جونش رو بردی بعد شمیرش رو میزنه تو زمین که خودتم میدونی باید ازش بالای بری ! از سمت راستش میری دیگه بعد که رفتی بالا میگه فلان دکمه رو بزن و ...

سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
چطوری میشه وسط یه مرحله بازی رو سیو کرد؟
چون من هر کار میکنم نمیتونم سیو کنم و مثل اینکه بازی هم سیستم اتو سیو نداره و من هر دفه که بازی رو شروع میکنم حتما باید یه مرحله رو رد کنم بعد خاموش کنم.
اگه بگید وسط بازی چطور میشه سیو کرد ممنون میشم.

سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
چطوری میشه وسط یه مرحله بازی رو سیو کرد؟
چون من هر کار میکنم نمیتونم سیو کنم و مثل اینکه بازی هم سیستم اتو سیو نداره و من هر دفه که بازی رو شروع میکنم حتما باید یه مرحله رو رد کنم بعد خاموش کنم.
اگه بگید وسط بازی چطور میشه سیو کرد ممنون میشم.
دوست من این بازی وسط مرحله سیو نمیشه حتما باید مرحله رو تا اخر بری بعد سیو کنی!

ارزش داره...برای تفریح خوبه...فقط یه چیز!!!
من موندم این زامبیا که اولا بازی هستن گندیدن خیلی هم زشتن!دهن ندارن!حرف میزنن...! you must die

فردین خیلی هم مسخره نبودش ها. ولی در کل به نظر من خوب بود نه یشتر و نه کمتر:biggrin1: باسه نینجوتسو هم مرسی:biggrin1:
واسه تفریح خوبه . اما در مقایسه با بازی های دارای سبک رسما چیزی واسه گفتن نداره. تقلید خیلی ناشیانه از عناوین بزرگ و در بعضی مواقع تکراری شدن بیش از حد بازی.

این مرحله 4 هست رویه هواپیما ، یک مار سه سری میاد که من دو تا سر کناری رو میزنم ولی این سر وسطی گنده رو باید چه کار کنم که بزنمش..؟

راهی داره بگید..

این مرحله 4 هست رویه هواپیما ، یک مار سه سری میاد که من دو تا سر کناری رو میزنم ولی این سر وسطی گنده رو باید چه کار کنم که بزنمش..؟

راهی داره بگید..
اولین بار که با ماره میجنگی روی بال هست بعد اونجا که راحت میکشیش بعد دوباره میری تو هواپیما و اونجا باید همه ی اون جعبه ها رو بترکونی بعد دمو میشه و میری روی هواپیما اونجا هم کاری نداره! دقیقا نمیدونم کجاش رو میگی که باید سر سوم رو بزنی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or