Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هردوتاشو بازی کردم.ninja blade درسته بازی خوبیه ولی ninja gaiden2 یه چیزه دیگست.
هیچ گیمی تو این سبک به سطح اون نمیرسه اینو مطمئن باشین.;);)
همین ng2 هم ضعیف ترین نسخه ی این سری محسوب میشه
ګیم پلی تکراری و داستان آبکی و...
البته اونایی که تازه ninja gaiden بازی کردن همچین چیزایی میګن!
شما ng2 رو با Ninja Gaiden Black در زمان خودش مقایسه کنین میفهمین.

پس بیخودی منتظر ng 2 بودم؟ البته ninja gaiden black به نظر من زمان خودش عالی بود و از معدود بازی هائی بود که باهاش به ps2 دار ها پز میدادم و باید زیاد کار بشه تا نسخه جذاب تری تولید بشه.

همین ng2 هم ضعیف ترین نسخه ی این سری محسوب میشه
ګیم پلی تکراری و داستان آبکی و...
البته اونایی که تازه ninja gaiden بازی کردن همچین چیزایی میګن!
شما ng2 رو با Ninja Gaiden Black در زمان خودش مقایسه کنین میفهمین.
خدا خیرت بده یکی حرف ما رو تایید کرد

اقا این بازی برای رقابت با نینجا گایدن تولید نشده. هدف کاملا مشخصه. اگه هم این و هم گاد اف وار رو بازی کنید می بینید که دقیقا شبیه همند. حتی چیزهای ریز هم کپی برداری شده. ولی من از این بازی بیششتر از گاد اف وار خوشم اومد. اینم بگم که همین الان دو تاشم دارم بازی می کنم تا سوء تفاهم نشه با فن های گاد اف وار.

این بازی حتی اگر شاهکار هم باشد با این سیستم مزخرف save اش واقعا روی مخ راه میره:sick:
دوست عزیز توی این بازی مراحل نسبت به NG II کوتاه تر شده و من مراحل را در حدود 1 ساعت تمام می کردم. دیگه انتظار نداشته باشید این یک ساعت را توی 4 تا 15 دقیقه برید !

سلام
منم شروع کردم به بازی Mission 4 هستم...
بازی خوبیه ولی به نظر من عالی نیست،یا حداقل انتظارات منو کامل برآورده نکرد...
از لحاظ گرافیکی هم اصلاً توازن نداره،مثلاً بعضی از سطوح خیلی با کیفیتن در مقابل تکسچر مثلاً زمین افتضاح واقعیه...
مرحله ی دوم هم که خدا داده باگ،اونم از نوع گرافیکی...شاید فقط برای من اینطور بود...
مرحله ی دوم خیلی وقت ها تصویر مات میشد و اصلاً دشمنان رو نمی تونستم ببینم!
راجع به داستانش انصافاً من یکی یکم سورپریز شدم...تصورم یه داستان کلیشه ای ژاپنی بود تقریباً شبیه به NG2 ولی بعد از اتفاقات آخر مرحله ی یک دیدم که واقعاً برای داستان وقت گذاشتن...
راجع به Quick Event ها هم باید بگم خوشم اومد ولی این که اگه اشتباه کنی بازی مثل Grid Race Driver به عقب بر میگرده توی ذوقم زد...
مهمترین نکته ی NB اینه که هر اشکالی داشته باشه ولی بسیار سرگرم کننده اس...
به هر حال فکر کنم متوسط امتیاز این بازی توی سایت های مختلف حدود 8,... بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or