eagle_storm
کاربر سایت
متاسفانه یا خوشبختانه اره همین طوریه! به نظر من که مشکلی نیست زیاد هم سخت نیست که بخوای اذیت بشی!اقا این بازی سیوش کلا این جوریه که کل مرحله باید تموم بشه؟
در اخر هم همون شمشیر مخصوصی که از باباش گرفته بود به لول 5 اپگرید میشه...
برهان جان به این راحتی ها نیست. برای گرفتن تمام اسلحه ها و نیروها باید بازی را روی Hard تمام و بیشتر آیتم های بازی را بگیری. اون MAX هم یعنی در این سطح تمام شده !سلام دوستان. آقا یک سوال من بازی رو تموم کردم. همه Sowrd ها رو آپگرید کردم و Max هست و Ninjustu هم همین طور ولی یکی از Ninjustu ها بسته هست و آچیومنت مربوط به آپگرید سلاح ها رو هم نداد میشه توضیح بدید. راستی چرا درصد بازی قبل از تموم کردن و بعد تموم کردن یکی هست و الان 85؟
سلام امیر. نشناختم:biggrin1: آقا من که آیتم ها Health و اونکی رو 10 تاش رو گرفتم.( از هر کدوم) Shinobi ها رو هم به جز 2 تا همه رو گرفتم. پس یک سوال فنی آقا برای رفتم رو Hard باید یه New Game بری و دوباره شروع کنی؟ نمیشه با اون تجهیزات رفت؟برهان جان به این راحتی ها نیست. برای گرفتن تمام اسلحه ها و نیروها باید بازی را روی Hard تمام و بیشتر آیتم های بازی را بگیری. اون MAX هم یعنی در این سطح تمام شده !
می شه رفت... اتفاقا به خاطر همین پیشنهاد می شه ابتدا norm را رفته و بعد Hard برید. تو می تونی با بهترین شمشیر ها بازی کنید.سلام امیر. نشناختم:biggrin1: آقا من که آیتم ها Health و اونکی رو 10 تاش رو گرفتم.( از هر کدوم) Shinobi ها رو هم به جز 2 تا همه رو گرفتم. پس یک سوال فنی آقا برای رفتم رو Hard باید یه New Game بری و دوباره شروع کنی؟ نمیشه با اون تجهیزات رفت؟
آره امیر این قضیه رو می دونستم. میشه بگی کجا باید درجه سختی رو عوض کنم چون من ندیدم تو Menu چیزی برای درجه سختی باشه. بعد از این که بازی رو Load کردم چی کار کنم تو همون لیستی هست که شمشیر و .... را آپ می کنی؟می شه رفت... اتفاقا به خاطر همین پیشنهاد می شه ابتدا norm را رفته و بعد Hard برید. تو می تونی با بهترین شمشیر ها بازی کنید.
نکته: شمشیر آخر بازی ( blade ) بسیار قوی هست و به همین علت هر 2 دقیقه از شما خون کم می کنه. برای اینکه از شما خون کم نشه وقتی نور بنفش دورتون اومد شمشیر را عوض کنید.
روی hard بازی را تمام و تمام آیتم ها را بگیرید تا تمام سلاح ها + آپگرید و تمام نیورها + آپگرید بگیرید...من تونستم سه تا از نیرو های Ninjustu رو گرفتم
چهارمیش رو چجوری باید بگیرم
در کل من خیلی با این بازی حال کردم
دیشب بازی رو تموم کردم
در مورد Boss ها که اصلا هیچ حرفی نباید زد. Boss ها فوق العاده بودند و عالی کار شده بودند ولی با حرفت در مورد زامبی ها موافقم.بازی خیلی خوبی هست.. اومدن GOW و NG2 رو با هم قاطی کردن بعد بردنش تو زمان 2015 یک چیز خیلی خوب ازش در اوردن..
ولی باز هم بازیش طوری هست که جای کار داره.. فکر کنم اگر نسخه 2 این بازی بیاد یک نسخه فوقالعاده بشه..
یکمی زامبی ها مشکل داره خصوصاً رنگ بندیش.. غول ها هم میتونستند بهتر درست کنند..
این بازی چند تا چپتر هست !؟
راستی Cheat نداره بزنیم !؟ آخه یکم سخته ! :biggrin1:
در مورد Boss ها که اصلا هیچ حرفی نباید زد. Boss ها فوق العاده بودند و عالی کار شده بودند ولی با حرفت در مورد زامبی ها موافقم.
فکر کنم نکات پراهمیت زیادی وجود داشت در بازی که بشه از رنگ بندی Boss های بازی گذشتالبته بیشتر رنگ بندی BOSS ها منظورم بود.. وقتی بازی داره تو شهر و زمان آینده بازی میشه باید از رنگهای سنگین استفاده کرد...
بعد نکته جالب که تو اکثر بازی های جدید هم میشه دید شیوع کشتن BOSS هست طوری که اگر روش صحیح کشتن غول ها رو بدونی خیلی راحتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی میتونی BOSS ها رو از پا بیندازی..!