Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این مرحله 4 هست رویه هواپیما ، یک مار سه سری میاد که من دو تا سر کناری رو میزنم ولی این سر وسطی گنده رو باید چه کار کنم که بزنمش..؟

راهی داره بگید..
تا جایی که من یادم میاد کار خاصی انجام ندادم فقط با اون شمشیر دو تایی زدمش. همین. البته فکر کنم:biggrin1:

الان رویه هواپیما هستم.. سه تا کله میاد که از دو تایه کناری یک گلوله های اتشین میاد که اگر با شمشیر به اون گلوله ها بزنی جهتشون به سمت کله مارها عوض میشه و بعد اون دوتا کله از کار میوفتند:biggrin1: و فقط اون بزرگه که هم برق میده بیرون هم با کله میزنه رویه هواپیما باقی مونده.. :biggrin1:

حالا من رویه اون کله گندهه:biggrin1: ماندم.. نمیدونم با چی باید بزنمش هی برق میده بیرون..

حالا من رویه اون کله گندهه:biggrin1: ماندم.. نمیدونم با چی باید بزنمش هی برق میده بیرون..

اصلا یادم نمیاد:دی اخه چیز خاصی نداشت اگه داشت یادم میموند!!

میگم یچه ها این بازی که هنوز ریلیز نشد خوب اگه بازی کنم بن نمیشم ؟:confused:

ریلیز شده...

الان رویه هواپیما هستم.. سه تا کله میاد که از دو تایه کناری یک گلوله های اتشین میاد که اگر با شمشیر به اون گلوله ها بزنی جهتشون به سمت کله مارها عوض میشه و بعد اون دوتا کله از کار میوفتند:biggrin1: و فقط اون بزرگه که هم برق میده بیرون هم با کله میزنه رویه هواپیما باقی مونده.. :biggrin1:

امین بعده اینکه دوتا سره رو از کار انداختی :) برو فقط کنار اون سر گندهه وایسا با همون شمشیر 2 تایی که grabe هم میکنه بزنش - برو نزدیک نزدیکش تا وقتی برق میزنه بهت نخوره فقط وقتی داره با سر به زمین میزنه یه ذره جونت میره که اونم زیاد مهم نیست ! ولی کشتنش خیلی راحته ! من بدون اینکه اون 2 تا سر فرعی ها رو بزنم یه سره کله گندهه رو فقط زدم کارشو یه سره کردم :cheesygri
اصلا یادم نمیاد:دی اخه چیز خاصی نداشت اگه داشت یادم میموند!!
تو یکی اصلا حق نداری بیای تو این تاپیک !! :biggrin1: یاد تو میافتم کهیر میزنم با این مدیریتت :biggrin1:
من یه ذره با داستان NB حال نکردم فقط به خاطر تو :biggrin1:

من تو همین مرحله هواپیما گیر کردم اونجایی که مار 3سرو میزنم و بعد داخل هواپیما میشم اما جلو راه کاملا مسدود شده چیکار باید کرد؟

Last edited by a moderator:
من تو همین مرحله هواپیما گیر کردم اونجایی که مار 3سرو میزنم و بعد داخل هواپیما میشم اما جلو راه کاملا مسدود شده چیکار باید کرد؟
اونجا که میزنه game over دیگه؟!
اونجا باید همه ی جعبه های تو هواپیما رو بزنی بعد دمو میشه و...

دوستان عزیز لطفا اسپویلر رو رعایت بکنید!!

سلام
این بابای کن وقتی بزرگ میشه باید چه طور زدش؟
(مرحله 9):sick:

شما میری طرفش با هر اسلحه ای که تونستی میزنی بهش (اون که زنجیر داره بهتره) بعد سرش رو میاره پایین چند لحظه اون وقت با ninja blade ت (همون شمشیر اصلیش!) میزنی تو صورتش....

پ.ن:کاره منم که شده اسپویلر کردن پست های ملت!

:mad:. من دوساعت مرحله 6 رو بردم تا آخری رسیدم به اون پسره که هی خودشو لوس میکنه.. داشتم میبردمش که یک دفعه بازی هنک کرد.. حالا کی بره این همه راهو..:((

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or