Nier Replicant Ver.1.22474487139 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
134329
امروز به صورت ناگهانی اسکوئر انیکس و تهیه کننده سری Nier، به مناسبت ده سالگی سری Nier ریمستر عنوان کلاسیک سری، یعنی Nier Replicant را برای کنسول های PS4، Xbox One و PC معرفی کرده اند.
سازنده این پورت، استدیوی Toylogic معرفی شده و بازی برای عرضه در غرب نیز تایید شده است
همزمان با این معرفی، Nier Reincarnation نیز برای گوشی های موبایل معرفی شد

لینک تریلر معرفی بازی در یوتیوب: NieR Replicant ver.1.22474487139.../ニーア レプリカント ver.1.22474487139...: ティザートレーラー

134333

دیگر جزئیات مشخص شده در مورد این نسخه بازی:

• موسیقی های دوباره ضبط شده و آهنگ های جدید به رهبری Composer معروف، ککیچی اوکابه
  • تمامی دیالوگ های بازی به صورت کامل صداگذاری شده اند
  • کاراکتر جدید در بازی وجود دارند
  • صداگذاران 2B و 9S نقش های کوچکی در بازی دارند
  • خود تهیه کننده سری نیز نمی داند اگر این نسخه پایان جدیدی داشته باشد یا خیر

خبر خیلی خوبی بود!
من نسل قبل کلاً کاری با Nier نداشتم و از اون بازی‌هایی بود که بهم پول هم می‌دادن، حوصله نمی‌کردم برم سراغشون. :دی ولی Nier: Automata رو الکی همین‌طوری گفتم تجربه کنم و منهدم شدم! بازی واقعاً چیز تک و منحصربفردی بود و بدجوری به یوکو تارو ایمان آوردم.
بعدش هم می‌خواستم سراغ Nier برم که متأسفانه دم دست نبود و خوشبختانه بالاخره فهمیدن باید هم برای طرفدارهای بازی و هم افرادی مثل من که بازیش نکردن، ریمسترش کنن. :دی
برم یه دور دیگه موسیقی‌های Nier: Automata رو گوش کنم و به فنا برم از شدت زیبایی! :(

خبر خیلی خوبی بود!
من نسل قبل کلاً کاری با Nier نداشتم و از اون بازی‌هایی بود که بهم پول هم می‌دادن، حوصله نمی‌کردم برم سراغشون. :D ولی Nier: Automata رو الکی همین‌طوری گفتم تجربه کنم و منهدم شدم! بازی واقعاً چیز تک و منحصربفردی بود و بدجوری به یوکو تارو ایمان آوردم.
بعدش هم می‌خواستم سراغ Nier برم که متأسفانه دم دست نبود و خوشبختانه بالاخره فهمیدن باید هم برای طرفدارهای بازی و هم افرادی مثل من که بازیش نکردن، ریمسترش کنن. :D
برم یه دور دیگه موسیقی‌های Nier: Automata رو گوش کنم و به فنا برم از شدت زیبایی! :(
بیا اریا به این @Akiba هم بگو، شاید به حرف تو گوش کرد:/
هرچی بهش میگم بازی اش کنه و از جواهر های نسله توی گوشش نمیره که نمیره:-"پیرم کرده:|
----
خود خبر عالی بود، فقط گیمپلی مثل نسخه اصلی امیدوارم نباشه، یعنی خدا کنه:)):-s
گرافیک هم یک دستی روش بکشن حله:دی

هرچی بهش میگم بازی اش کنه و از جواهر های نسله توی گوشش نمیره که نمیره:-"پیرم کرده:|
----
خود خبر عالی بود، فقط گیمپلی مثل نسخه اصلی امیدوارم نباشه، یعنی خدا کنه:)):-s
گرافیک هم یک دستی روش بکشن حله:D
خودت میدونی من اساسی ترین مشکلم با طراحی کاراکترشه و وقتی با کاراکتر حال نکنم...واقعا سخته بخوام دنبال کنم چنین چیزی رو:-"

حالا این ریمستره رو میتونی مجابم کنی بازی کنم احتمالا:))

خودت میدونی من اساسی ترین مشکلم با طراحی کاراکترشه و وقتی با کاراکتر حال نکنم...واقعا سخته بخوام دنبال کنم چنین چیزی رو:-"

تو بازی کنی همون طراحی ایشم به دلت میشینه، بگذریم همین 2B جزو بهترین طراحی های تاریخ گیمینگه!

والا بنظر میاد توی ریمستره ورژن داداش و خواهریه و شاید دیگه سراغ ورژن پدر و دختری نرن:دی

نمی‌دونستم بازی نکرده! :|
البته کلاً سلیقه‌ش مشکلات اساسی داره و مثلاً نشسته Nioh رو بازی کرده و کلی هم لذت برده، ولی هرچی میگم برو سراغ Bloodborne نمیره. :|

95zr_shame.jpg

البته کلاً سلیقه‌ش مشکلات اساسی داره و مثلاً نشسته Nioh رو بازی کرده و کلی هم لذت برده، ولی هرچی میگم برو سراغ Bloodborne نمیره. :|

جدا من هنوز نمی فهمم چجوری امیر Nioh رو پلات کرده ولی نمیره طرف سولزبورن :|
It doesn't make sense :دی

95zr_shame.jpg
Nioh رو بازی نکرده، کشته و بازی رو تمام و کمال شهید کرده...یعنی نگاه کن خود من هنوزم برای DLC اولی ضعیفم بعد امیر زده تمام میشن های این و دو تا DLC بعدی رو برده:))
وقتی شروع اش کرد گفتم الانه بیخیالش شه ولی الان زده پلات اش کرد هاج و واج هستم!:D

95zr_shame.jpg
Nioh دقیقا از دل ژاپن در اومده و دقیقا همون زمانی که من عاشقش بودم:-" ( و همون کاراکترها...و چه خوب بود که تو تیم دلخواهم بودیم حتی:)) )
تنها مشکلم(اساسی ترین مشکلم:-" ) با سبک گیم پلیش بود:-"

ولی بلادبورن... نیست، واقعا شرایطش با Nioh خیلی فرق داره برام:-" تو بیا بگو چرا بلادبورن؟ به کدامین بخشش جذب بشم؟ :-"

جدا من هنوز نمی فهمم چجوری امیر Nioh رو پلات کرده ولی نمیره طرف سولزبورن :|
It doesn't make sense :D
لول...خبرش به تو هم رسیده:)) و تو هم اندر کف این قضیه موندی:))
ولی حالا بالاتر توضیح دادم:-"

دعا کنید قرنطینه طولانی بشه و من 3~4 روز دیگه مجبور نباشم برگردم سر زندگی عادی، اون موقع که بی بازی شدم هرچیزی امکان داره:))

Nioh دقیقا از دل ژاپن در اومده و دقیقا همون زمانی که من عاشقش بودم:-" ( و همون کاراکترها...و چه خوب بود که تو تیم دلخواهم بودیم حتی:)) )
تنها مشکلم(اساسی ترین مشکلم:-" ) با سبک گیم پلیش بود:-"

ولی بلادبورن... نیست، واقعا شرایطش با Nioh خیلی فرق داره برام:-" تو بیا بگو چرا بلادبورن؟ به کدامین بخشش جذب بشم؟ :-"

لول...خبرش به تو هم رسیده:)) و تو هم اندر کف این قضیه موندی:))
ولی حالا بالاتر توضیح دادم:-"

دعا کنید قرنطینه طولانی بشه و من 3~4 روز دیگه مجبور نباشم برگردم سر زندگی عادی، اون موقع که بی بازی شدم هرچیزی امکان داره:))

اینم میذاریم کنار اون موضوع که سیستم دریفت فوق العاده مزخرف CTR رو به MK ترجیح میدی و مهری دیگه بر غیر قابل هدایت بودنت می کوبیم :>

سیستم دریفت فوق العاده و حرفه ای CTR رو میگی دیگه؟ :-"
در کنار... اون اصلا دریفت بود تو MK ؟ :p

اوپس... :D ممنون یادم انداختی الان درستش کردم و گذاشتمش سرجاش ;))

آخرین ویرایش:
اینم میذاریم کنار اون موضوع که سیستم دریفت مزخرف CTR رو به MK ترجیح میدی و مهری دیگه بر غیر قابل هدایت بودنت می کوبیم :>

ولی در مورد غیر قابل هدایت بودن ...من که خودم همیشه میگم اینو:-" بقیه در تلاشن:دی
ولی فکر کنم شاید دلیلش اینه که من تو راه درستم...دیگه راهی برای هدایت نیست:-"

ولی در مورد غیر قابل هدایت بودن ...من که خودم همیشه میگم اینو:-" بقیه در تلاشن:D
ولی فکر کنم شاید دلیلش اینه که من تو راه درستم...دیگه راهی برای هدایت نیست:-"
من MK8 رو نزدم وقتی CTR واقعا خیلی دریفت اش مزخرفه...کل پیست توی در ودیوار بودم:دی

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or