Nier Replicant Ver.1.22474487139 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
134329
امروز به صورت ناگهانی اسکوئر انیکس و تهیه کننده سری Nier، به مناسبت ده سالگی سری Nier ریمستر عنوان کلاسیک سری، یعنی Nier Replicant را برای کنسول های PS4، Xbox One و PC معرفی کرده اند.
سازنده این پورت، استدیوی Toylogic معرفی شده و بازی برای عرضه در غرب نیز تایید شده است
همزمان با این معرفی، Nier Reincarnation نیز برای گوشی های موبایل معرفی شد

لینک تریلر معرفی بازی در یوتیوب: NieR Replicant ver.1.22474487139.../ニーア レプリカント ver.1.22474487139...: ティザートレーラー

اون nier: automata که گرفت بخاطر استودیوی سازندش بود... حالا اینا فکر کردن همون موفقیت رو میتونن تکرار کنن ولی باید بگم زرشک! nier همیشه یه ip متوسط بوده و خواهد موند مگه اینکه platinum games بسازتش.

NieR Re[in]carnation revealed some gameplay for the first time and officially confirmed it'll have gacha micro transactions

پیشاپیش خسته نباشید عرض میشه خدمت همه ی مغزهای متفکر اسکوئرانیکس که به Nier هم رحم نکردن

بازی موبایل ـه اگه نمیداشت باید تعجب میکردیم :D
دیدن سفره ای پهنه و آره :دی حالا اون به کنار چی فکر کردن پیش خودشون که تریلر گیم پلی بازی از اول تا آخرش دوییدن یه دختره ! :دی

آخرین ویرایش:
NieR Re[in]carnation revealed some gameplay for the first time and officially confirmed it'll have gacha micro transactions

پیشاپیش خسته نباشید عرض میشه خدمت همه ی مغزهای متفکر اسکوئرانیکس که به Nier هم رحم نکردن
بازی موبایل ـه اگه نمیداشت باید تعجب میکردیم :دی

بازی موبایله دیگه. انتظار دیگه ای داشتی ازش؟ :D

• Like
Reactions: m.d.makan
خودت میدونی من اساسی ترین مشکلم با طراحی کاراکترشه و وقتی با کاراکتر حال نکنم...واقعا سخته بخوام دنبال کنم چنین چیزی رو:-"

حالا این ریمستره رو میتونی مجابم کنی بازی کنم احتمالا:))
تنها جنبه کاملا مثبت و بی عیب و ایراد بازی طراحی کارکتر هاش بود برای من..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or