Nier Replicant Ver.1.22474487139 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
134329
امروز به صورت ناگهانی اسکوئر انیکس و تهیه کننده سری Nier، به مناسبت ده سالگی سری Nier ریمستر عنوان کلاسیک سری، یعنی Nier Replicant را برای کنسول های PS4، Xbox One و PC معرفی کرده اند.
سازنده این پورت، استدیوی Toylogic معرفی شده و بازی برای عرضه در غرب نیز تایید شده است
همزمان با این معرفی، Nier Reincarnation نیز برای گوشی های موبایل معرفی شد

لینک تریلر معرفی بازی در یوتیوب: NieR Replicant ver.1.22474487139.../ニーア レプリカント ver.1.22474487139...: ティザートレーラー

والا برای همچین مشکلی، میخواد خیلی فن گرل باشید یا خیلی ویبو...
فن گرل رو نمیدونم ولی درصد بالایی ویبو بودن توی این پست حس میشه:D

:D:D:D:D:D

جزو معدود کسایی هستی که دستم داره پیشش رو میشه...

من صرفا پسری هستم که شخصیت اصلی انیمه، گیم یا هرچی اگ کاوایی و مو سفید باشه، دیوونش میشم‌... :-":-"

حالا ولی جدا چه بلایی سر گستالت میاد این وسط :D
نکنه اونم میدن بیرون تو استایل پوکمون :))
چقدر اون جوری فرشاد حرص بخوره... از این استایل انتشار بازی متنفر بود

بابا گستالت بود و نبودش فرقی نداره...
اصلا ریلیزش نکنن...
Replicant چیز دیگریست...

ولی گستالت همه چیش خوب بود جز این شخصیت Bulkییش... :D:D

بابا گستالت بود و نبودش فرقی نداره...
اصلا ریلیزش نکنن...
Replicant چیز دیگریست...

ولی گستالت همه چیش خوب بود جز این شخصیت Bulkییش... :D:D

شخصیت های باف و Bulky که خوبن :D
رابطه پدر فرزندی هم که به شدت قابل پسنده

البته پسر کاوایی و... هم خوبه بالاخره، خود استاد، Link از همین دسته است و بهش ارادت داریم :دی
در هر صورت امیدوارم دوتاش رو بازم بدن بیرون
وگرنه مظلوم میشه گستالت... و منم تمایل عظیمی به مظلومان دو عالم دارم :دی

شخصیت های باف و Bulky که خوبن :D
رابطه پدر فرزندی هم که به شدت قابل پسنده

البته پسر کاوایی و... هم خوبه بالاخره، خود استاد، Link از همین دسته است و بهش ارادت داریم :D
در هر صورت امیدوارم دوتاش رو بازم بدن بیرون
وگرنه مظلوم میشه گستالت... و منم تمایل عظیمی به مظلومان دو عالم دارم :D

البته از حق نگذریم رابطه پدر/فرزندی رو خیلیییی عالی درآورده بودن :D

گمون نمیکنم دوتارو باهم ریلیز کنن ایندفعه، چون هم یبار عرضه کردن گستالت رو تو غرب و هم اینکه خیلی وقته مطمعن شدن، ژاپنی بازا همون چیزی رو میخان که ژاپنی ها میپسندن و نیاز نیست برای غرب چیزی رو تغییر بدن...

برویم Autometa را باز بترکانیم :-":-"
بسی هوس نموده ایم...

:D:D:D:D:D

جزو معدود کسایی هستی که دستم داره پیشش رو میشه...

من صرفا پسری هستم که شخصیت اصلی انیمه، گیم یا هرچی اگ کاوایی و مو سفید باشه، دیوونش میشم‌... :-":-"
چه کنیم ابدیده روزگاریم:دی
ما که خودمان از جوامع رستگاران و دل پاکان فروم هستیم،
فقط یکی از شاگرد هاتون توی فروم پرسه میزد...خدا رو هزار مرتبه شکر فروم الان پاکه:دی

میبینم ادبیات اتون مشابه هست، متاسفانه فارسی نویسی با ویب بودن جور نمیاد یکم غلظت رو پایین بیارید، تا فردوسی و دوستان اون دنیا دعاتون میکنن:دی

والا از پسر بودن شما که خیلی وقته گذشته، الان دیگه وقت زن گرفتن رسیده:دی

در هرصورت، این داداشمون یک سر باشگاه میرفتن مثل اقامون مارکوس و رفقا...غیرتی میشه خطرناک میشه، برای همین پدر بودن داستان منطقی تره:دی

حالا آف تاپیک نشه خواستی تاپیک خودش درموردش صحبت میکنیم ولی مستقیما نمیشه از داستانش زیاد سردرآورد باید یه بورد با کلی پین بزنی تو اتاق سرنخارو وصل کنی بهم تا به یه مضمونی برسی ولی وقتی متوجه شدی دیگه کار از کار گذشته و تسلیم عظمتش میشی :D
اتمسفرش که بی نهایت خفنه شکی درش نیست ولی همون اتمسفرش هم پیرو داستانش به اوج میرسه حداقل به نظر من 8->
تاپیک که تا الان اف تاپیکه فک نکنم از این افت تاپیک تر بشه مشکلی پیش بیاد:دی

والا داستان باز سکیرو خیلی بهتر بود...
متاسفانه/خوشبختانه، توی این مورد سلیقه اکیبا به من نزدیک فک کنم تهش یک مشت خزعبلات حس کنه داستان بازی هست:دی
کلا سیستم داستان سرایی میازاکی با مذاق بنده خوش نمیاد:دی

میگم حیفه همچین خبری بیاد و @Scαrface توی این تاپیک نیاد. تنها کسی که اینقدر به بازی علاقه داشت که اصلا آواتار اش رو تا سال ها عوض نکرد:D
سلاااااام :hearteyes:
هوووووووو انقده خوشحالم که نگو فقط حیف شد که شخصیت پدر رو انتخاب نکردن به نظرم خیلی بهتر میشد . من اون زمان که بازی کردم و برام شد بهترین بازی عمرم هر چی به بقیه میگفتم بابا این قشنگه بخدا داستان موزیک و شخصیت هاش از بازی های تاپ غربی بهتره هیچ کس گوش نمیداد چون امتیازاش تو دیوار بود ( بخاطر کامبت ضعیفش )
بعد کم کم با اومدن Automata بازی معروف شد و طرفدار پیدا کرد . خیلی خوبه هر کی بازی نکرده حتما بازی کنه موزیکاش خیلی خفنن مخصوصا موزیک Ending ـش .
جا داره منم از کسی که بازی رو بهم معرفی کرد و باعث شد بازیش کنم تشکر کنم . امیر @Ayuna خدای Jrpg و Kingdom Hearts :kissingheart::hearteyes:

سلاااااام :hearteyes:
هوووووووو انقده خوشحالم که نگو فقط حیف شد که شخصیت پدر رو انتخاب نکردن به نظرم خیلی بهتر میشد . من اون زمان که بازی کردم و برام شد بهترین بازی عمرم هر چی به بقیه میگفتم بابا این قشنگه بخدا داستان موزیک و شخصیت هاش از بازی های تاپ غربی بهتره هیچ کس گوش نمیداد چون امتیازاش تو دیوار بود ( بخاطر کامبت ضعیفش )
بعد کم کم با اومدن Automata بازی معروف شد و طرفدار پیدا کرد . خیلی خوبه هر کی بازی نکرده حتما بازی کنه موزیکاش خیلی خفنن مخصوصا موزیک Ending ـش .
جا داره منم از کسی که بازی رو بهم معرفی کرد و باعث شد بازیش کنم تشکر کنم . امیر @Ayuna خدای Jrpg و Kingdom Hearts :kissingheart::hearteyes:
اونم احتمالا بیاد... این معرفی ورژن شرقیه:دی

چه کنیم ابدیده روزگاریم:D
ما که خودمان از جوامع رستگاران و دل پاکان فروم هستیم،
فقط یکی از شاگرد هاتون توی فروم پرسه میزد...خدا رو هزار مرتبه شکر فروم الان پاکه:D

میبینم ادبیات اتون مشابه هست، متاسفانه فارسی نویسی با ویب بودن جور نمیاد یکم غلظت رو پایین بیارید، تا فردوسی و دوستان اون دنیا دعاتون میکنن:D

والا از پسر بودن شما که خیلی وقته گذشته، الان دیگه وقت زن گرفتن رسیده:D

در هرصورت، این داداشمون یک سر باشگاه میرفتن مثل اقامون مارکوس و رفقا...غیرتی میشه خطرناک میشه، برای همین پدر بودن داستان منطقی تره:D

خخخخخ‌...
فدا داداش... :D

شدیدا حال کردم باهات، دایسوکی بسی زیاد...

حالا ولی جدا چه بلایی سر گستالت میاد این وسط :D
نکنه اونم میدن بیرون تو استایل پوکمون :))
چقدر اون جوری فرشاد حرص بخوره... از این استایل انتشار بازی متنفر بود

خیالت راحت با بازی جدیدشون به اندازه کافی ریدن تو اعصابم

نشستن کل تیم اصلی آتاماتا رو برداشتن گذاشتن سر بازی موبایلش . . . یه مشت احمق تو اسکوئر دارن مدیریت میکنن

بعد موفقیت وحشتناک آتاماتا بهترین کارا یکی ریمیک نیر بود نه ریمستر چون گیم پلی نیر اولی رو هیچ جوره نمیشه تحمل کرد مخصوصا اینکه اکثر کسایی که میرن سمتش الان طرفدارای جدید هستن که آتاماتا رو بازی کردن و گیم پلی اون تو ذهنشونه حتی اگه اولین تجربه کلی هم باشه با استاندارد PS3 هم تو ذهنت بری سمتش داغونه یکی هم اینکه بعد ریمیک بازی جدید بدن به تارو

اینا گرفتن تارو رو برداشتن گذاشتن سر SINoALICE بعد آتاماتا که یه بازی موبایله گفتم خب دیگه بعد این بازی درست و حسابی میدن بهش بعد دیدم این دفعه کل تیم اصلی رو برداشتن گذاشتن سر بازی موبایل :|

اینم که خب با اینکه ریمیک نیست ولی پیش خرید که چه بگم چادر میزنم تو صفحه استیم تا صفحش بیاد بعد خیره میشم بهش تا منتشر بشه :D

و اینکه خاک تو سرشون که ددی نیر رو ول کردن مرتیکه incest رو آوردن

راستی امشب ساعت 7:30 استریم 10 سالگی نیره (اینا معرفیاشونو قبل استریم میزارن خیلی باحالن) ببینیم چی نشون میدن و از تغییرات نیر میگن یا نه و حیف استریم تو نیکونیکوئه یعنی 99 درصد ژاپنین و عاشق بازی موبایل وگرنه استریم تو یوتیوب و گلوبالی بود ملت خوب از خجالتشون در میومدن

ولی بلادبورن... نیست، واقعا شرایطش با Nioh خیلی فرق داره برام:-" تو بیا بگو چرا بلادبورن؟ به کدامین بخشش جذب بشم؟ :-"
واقعاً منم نمیفهمم تو به چی بلابورن جذب نمیشی؟ از نظر من که همون طراحی گوتیکش و الهام گیریش از آثار لاوکرفت بزرگترین نقطه قوت بازی به حساب میاد (با اینکه خودم بازی نکردم ولی خیلی دوست دارم یه روزی تجربه اش کنم)

• Like
Reactions: Milad_HW
واقعاً منم نمیفهمم تو به چی بلابورن جذب نمیشی؟ از نظر من که همون طراحی گوتیکش و الهام گیریش از آثار لاوکرفت بزرگترین نقطه قوت بازی به حساب میاد (با اینکه خودم بازی نکردم ولی خیلی دوست دارم یه روزی تجربه اش کنم)
دقیقا خودت گفتی:-" ، گوتیکش okهه(و LOS رو بسی دوست داشتم) ولی اون بخش الهام گیریش... البته من دقیقا نمیدونم لاوکرافت چیچیه ها، ولی این جانواران بیریخت... نه واقعا جذبم که نمیکنند هیچ، مورد دافعه حساب میشن:D

روی دارک سولز و امثال این بشر کار کنید موفق ترید:-"

maxresdefault.jpg

---
کلا همین حال و هوا و فضا که میگی، دلیلیه که من NiOh رو دوست داشتم و حالا که وقت مفت گیر اومد با گیم پلیش هم کنار اومدم و رفتم سراغش:D و اگر $$$ موجود بود همین الان پای Nioh 2 بودم:))

اما بلادبورن این موارد رو برام نداره، همش دافعه ست برام! و تا وقتی بازی های دیگه دارم که بیشتر به گروه خونیم میان، منطقیش اینه برم سراغ بازی هایی که میدونم خوشم میاد:-" فضا ، سبک گیم پلی، نحوه روایت داستان ... همه اینا چیزایین که بر اساس چیزایی که شنیدم یا دیدم، برام جذاب نیست:دی

ممکنه بازی کنم و عاشقش هم بشم ... ولی برای شروع غیر از تعریف ملت و مفتی دادنش روی پلاس، هیچ انگیزه ای نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or