آخرین ویرایش:

:d
یه گیم پلی هم نشون میدادن دیگه عالی میشد 

گیم پلی رو دست هم بهش نزنند من مشکلی ندارم! :d مهم اینه یه بار دیگه به چنین دنیایی میریم! یه سری شهرها و این چیزا هم نشون دادن تنوع خوبی داره همچنان! :dمعرفی این بازی و گیم پلی FF برای من کافی بود تا به یکی از بهترین کنفرانس هام تبدیل بشه :bighug:
واقعا باید قدرت Level 5 رو بدونیم گوهری واسه خودش:d
فقط موندم چرا تریلر ژاپنی نداشت حتی تو سایت ژاپنی هم تریلر انگلیس گذاشتنیه گیم پلی هم نشون میدادن دیگه عالی میشد
حالا باید صبر کنیم تا تاریخ بازی مشخص بشه![]()
من تریلر ژاپنی میخوام خو!
یعنی چی نداریم
حتی به سال اومدن بازی هم اشاره ای نکرده! یعنی در بهترین حالت... 2017؟ 
:جون خودشون اینو دیگه ژاپنی بدن! :d من تحمل دیدن چیزی به این شدت ژاپنیی ولی به زبون انگلیسی ندارم!in the way of a Director’s Cut version of the announcement trailer which features more than a minute of new footage showcasing even more of the great animation, characters, and story for Revenant Kingdom. We’ll share that trailer with you later today.

من به تو افتخار میکنم که چنین بچه هایی میخواستی تحویل جامعه بدی! 
نمیدونم ولی واسه من و شمای گیمر که میدونیم معنیش رو نباید ضایع باشه ولی حتما اصغر اقا میوه فروش محل بشنوه اسم بازیو میخنده !بچه ها اسم بازی یخورده ضایع نیست؟:d![]()
عاشق شماره اولش بودم اون فضا و محیط های زیبای بازی اون شخصیت های دوست داشتی اون گرافیک زیبا و یونیک , گیم پلی فانش , موسیقی فوق شاهکارش , یکی از بهترین تجربه هام بود داشتم ثانیه شماری میکردم براش 
از دیشب تا حالا دارم برا معرفیش میرقصم :dعاشق شماره اولش بودم اون فضا و محیط های زیبای بازی اون شخصیت های دوست داشتی اون گرافیک زیبا و یونیک , گیم پلی فانش , موسیقی فوق شاهکارش , یکی از بهترین تجربه هام بود داشتم ثانیه شماری میکردم براش
الانم دارم به ترک kokoro no kakera گوش میدم :d:bighug:
Hisashi ـه آخر تریلر کاملش مینویسه اسمش رو .واقعا موزیکش شاهکار بود امیدوارم اینم اهنگسازش استاد Joe Hisaishi باشه![]()
![]()
) دیگه کات سین های بازی رو جیبلی نمیسازه ولی من فقط امیدوارم کات سین های انیمه ایی داشته باشه حالا هر کی میخواد بسازه 
- looking at the progress so far NNK2 is "a huge improvement" over NNK1
- Taking more challenges than before
- NNK2 has "Deeper stories" and "dramatic sequences" that werent in the first game
احتمالا معنیش رو نمیدونید! ولی خوب برای ژاپنی بازها هیچ چیز عجیبی توی اسم بازی نیست!بچه ها اسم بازی یخورده ضایع نیست؟:d![]()
کیا،اون تایید شده! :dواقعا موزیکش شاهکار بود امیدوارم اینم اهنگسازش استاد Joe Hisaishi باشه![]()
![]()
خیلی قشنگ بود!
ولی بسی از Studio Ghibli تعریف کرد و گفت به خاطر اینا باعث شد ما چنین بازیی بسازیم و فلان و بیسار!!! کلا اینجوری که اینا تعریف کردن،امیدوارم به معنیه این باشه که هنوز هستن!
البته این برای همه ی بازی های ژاپنی صدق میکنه برای همین میگم عمرا!