Fu11 GAME
کاربر سایت
رفیق توام الکی پست نمیدادی بد نبودا
با تشکر:blushing:
رفیق من اگه میگم شما صفحات قبل رو میخوندی بد نبود .از روی دشمنی که نمیگم
اخه سوال شما رو قبلا در صفحات قبل خیلیها پرسیده بودند و جواب هم گرفته بودند
رفیق توام الکی پست نمیدادی بد نبودا
با تشکر:blushing:
من که به لایو وصل نیستممن نمی دونم دقیقا مشکل چندتا دوستی که مثل شما شدند چیه ولی به لایو وصل شو ببین چه اروری می ده.
من که به لایو وصل نیستم
در مورد این سوالسلام همگی
منم مشکل آواتار رو دارم.هر دو رو نصب کردم ولی الان اصلا چیزی به نام آواتار نمیشه ساخت.
چیکار کنم
وقتی هم رو اواتار میزنم میگه باید به لایو وصل شی و یه چیزی update کنی.
خواهشا یکی جواب بده.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.اشکال از isp یه شماست که حتما مال شما شاتله. باید ببرین با یه isp دیگه امتحان کنین
ّبله نیاز به دیسک هست وباید دیسک تو دستگاه باشهوقتی بازی رو تو هارد نصب می کنی دیگه لازم نیست دیسک رو داخلش بزاری تا بره تو بازی ( یعنی وقتی می ریزی دیسک هم باید داخل بزاری ولی از هارد بازی رو اجرا می کنه)؟
یه لینک برای دانلود داشبورد جدید می زارین . فقط راحت بشه دانلود کرد!!
اين آواتار چيه اگه مي شه كمي توضيح بدين و يه سوال ديگه اينكه وقتي داشبورد جديد رو مي ريزي سيوهاي بازي پاك مي شه يا نه ؟
لینک داشبورد جدید با اواترها. بتا نیاشه!!
من تا حالا با این مورد روبرو نشده بودم ولی غالبا باید بشه...! ولی اگر اینطوری باشه IP کنسول توی اون save بازی قرار می گیره و هر بار باید دوباره install کنی که احتمالش کمه.اين سوال و تو تاپيك ديگه كردم ولي كسي جواب منو نداد نمي دونم كسي تو سايت نيست كه جواب اين سوال و بدونه
من دو تا كنسول دارم يكي از كنسولها لنزش كمي ضعيف شده و من هارد اونو درآوردم گذاشتم روي دستگاه ديگه بعد بازي رو تو هاردش ريختم ولي وقتي هارد رو گذاشتم رو دستگاهي كه لنزش ضيفتره ولي بازي هارو از روي هارد نمي خونه و بازي رو از روي سي دي مي خونه و مي گه بايد بازي رو از هارد پاك كني بعد با همون دستگاه داخل هاردش بريزي .
مگه نمي شه هاردهاي كنسولها كه تو بازي ريختي رو باهم تعويض كرد مثلا من بيام هارد يه دستگاه رو تو دستگاه ديگه استفاده كنم