New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

سلام.من برخی بازی هارو(اکثرا)وقتی نصب میکنم و save تو بازی انجام میدم بعد از پاک کردن بازی سیو ها هم پاک میشن ولی دوستم این طوری نیست ایا مشکل از داشبوردمه(از یه سی دی واسه اپ استفاده کردیم و تاریخ کنسولامون دقیقا یکی هست:confused:)

شما ابتدا اشتباه کردید. داشبورد شامل دوتا آپدیت می شه یکی کوتاه و دیگری 83 مگ دانلود هستش که شما دومی را کنسل کردید. در این صورت فقط ظاهر داشبورد را داشتید و بعد هم دوباره قسمت دوم را ریختید و الان مشکلی نیست.

در مورد سوال دوم هم به تاپیک مربوط نمی شه.
عزیز من خودم گفتم که فوقوالعاده بی ربطه ولی دمت گرم خیالمو راهت کردی راستی این جدیده تاثیری تو بن شدن داره یا نه؟

با سلام
نمی دونم جای درستی هست یا نه ولی یه سوال داشتم:
من دسترسی به لایو ندارم ، میخاستم بپرسم آپدیت جدیدی ، چیز جدیدی مربوط به آواتارها یا یه چیزهایی توی همین مایه ها روی اینترنت اومده ؟
اگه اومده میشه از اینترنت بگیرم رو روی 360 نصب کنم ؟
ممنون

با سلام
نمی دونم جای درستی هست یا نه ولی یه سوال داشتم:
من دسترسی به لایو ندارم ، میخاستم بپرسم آپدیت جدیدی ، چیز جدیدی مربوط به آواتارها یا یه چیزهایی توی همین مایه ها روی اینترنت اومده ؟
اگه اومده میشه از اینترنت بگیرم رو روی 360 نصب کنم ؟
ممنون
الان اپدیت کامل که شامل اواتور ها هم میشه توی نت اومده و فقط کافیه رایتش کنی روی سی دی یا بریزیش تو فلش و نصبش کنی! لینک دانلودش از خوده سایت مایکروسافت تو همین تاپیک هست بگردی پیداش میکنی...

سلام
این آپدیت جدید رو کسی گرفته؟
همین که دیروز اومد
اگه آره کسی میدونه چه فرق هایی کرده؟

آپدیت جدید برای حل مشکل صدای HDMI بوده.
توی تاپیک همه چیز درباره ی XBox Live هم پرسیده شده بود که جواب با متن خبرش قرار داده شده.

درود:d
بچه‌ها من فایل 74mb را دانلود کردم و بعد هم اکسترکت کردم. فقط یه سوالی در مورد این عکسی که توی صفحات قبل بود دارم:

f_Untitledm_146cdcc.jpg

طبق این عکس من باید فایل‌هایی را که داخل اون پوشه هست، بیرون بیارم و کنارش کپی کنم درسته؟ در واقع اون پوشه خالیه؟

من داشبورد جدید که حجمش حدود 7 مگ هست رو از لایو گرفتم ولی حوصله نداشتم آواتارها را از لایو بگیرم!
از خود PC دانلودش کردم حدود 10 بار همه جوره گزاشتم روی DVD و CD چه با پوشه چه بی پوشه و حتی از کول دیسک هم استفاده کردم!!!
وقتی CD یا DVD را میزارم پیغام MIXED DISK رو می ده و هیچی نمیاد!!!
بچه ها راهنمایی فرمایید!;)

من داشبورد جدید که حجمش حدود 7 مگ هست رو از لایو گرفتم ولی حوصله نداشتم آواتارها را از لایو بگیرم!
از خود PC دانلودش کردم حدود 10 بار همه جوره گزاشتم روی DVD و CD چه با پوشه چه بی پوشه و حتی از کول دیسک هم استفاده کردم!!!
وقتی CD یا DVD را میزارم پیغام MIXED DISK رو می ده و هیچی نمیاد!!!
بچه ها راهنمایی فرمایید!;)
شما وقتی Cd رو میزاری کنسول رو رستارت کن ببین پیغام میده یا نه!

سلام
یه سئوال
میشه این داشبورد جدید رو رو ارکید (بدون هارد) نصب کرد ؟ (حالا بدون اواتار استفاده کرد)
یا اصلاً رو ارکید نصب نمیشه ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or