ALMAS PERSIA
کاربر سایت
یعنی شما هر دو رو دان کردید ولی هنوز هم نتونستید اواتار بسازید؟؟؟اون رو هم نصب كردم
مگه میشه همچین چیزی؟؟
یعنی شما هر دو رو دان کردید ولی هنوز هم نتونستید اواتار بسازید؟؟؟اون رو هم نصب كردم
نميدونم چرا اينجوري شده همون اپديت به دوستم دادم اون الان اواتار داره ولي من نمي تونم بسازم .یعنی شما هر دو رو دان کردید ولی هنوز هم نتونستید اواتار بسازید؟؟؟
مگه میشه همچین چیزی؟؟
سلام
کلا من 2 بار اپدیت کردم :
یکبار اوایل که نسخه 7 مگی بود و دمو بود
یکبار هم ار سایت نکس جن یک اپدیت دیگه گرفتم 7 مگ که به گفته خوده سایت کامل بود و فقط اواتار نداشت
ولی الان وقتی میخوام اپدیت کنم Mixed Media میاد و اصلا هیچ پیغامی مبنی بر اپدیت ندارم
من میخواستم بدونم میشه اپدیت رو دانگرید کرد
سلام
من فایل اپدیت که علامت $ بغلاشه دیگه ؟ خودم رایت نکردم از یکی گرفتم ولی مطمئنم سالمه
تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته
سلام
من فایل اپدیت که علامت $ بغلاشه دیگه ؟ خودم رایت نکردم از یکی گرفتم ولی مطمئنم سالمه
تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته
دوستان این اپدیت تویه چه بازیهایی هست?:blushing:
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip
دوستان این اپدیت تویه چه بازیهایی هست?:blushing:
رفیق توام الکی پست نمیدادی بد نبودارفیق اگه صفحات قبل رو هم میخوندی بد نبوداااااااا
خیلی از بچه ها این سوال شما رو پرسیده بودند و جواب هم گرفتند
رفیق توام الکی پست نمیدادی بد نبودا
یه سوال کوچیک دیگه
این اپدیت برا نصب از حجم مموری 256 استفاده میکنه؟
یعنی 74 مگ رو اشغال میکنه؟
خیلی ممنون دوستان
با تشکر:blushing:
من نمی دونم دقیقا مشکل چندتا دوستی که مثل شما شدند چیه ولی به لایو وصل شو ببین چه اروری می ده.سلام همگی
منم مشکل آواتار رو دارم.هر دو رو نصب کردم ولی الان اصلا چیزی به نام آواتار نمیشه ساخت.
چیکار کنم
وقتی هم رو اواتار میزنم میگه باید به لایو وصل شی و یه چیزی update کنی.
خواهشا یکی جواب بده.