New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

سلام همگی...
یه سوال داشتم.
فکر کنم تقریبا همتون آپدیت جدید رو دانلود کرده باشین و نصب هم کرده باشین...
داشبردشم همون محیطشه دیگه...
بعد چرا هی میاین میگین یه بازی بیاد که توش آپدیت جدید باشه؟:confused:

سلام همگی...
یه سوال داشتم.
فکر کنم تقریبا همتون آپدیت جدید رو دانلود کرده باشین و نصب هم کرده باشین...
داشبردشم همون محیطشه دیگه...
بعد چرا هی میاین میگین یه بازی بیاد که توش آپدیت جدید باشه؟:confused:

بله به همون محیط نرم افزاری کنسول XBox 360 میگن داشبورد.
چون آپدیت رو روی بعضی بازی ها میذارن برای کسانی که به XBox Live وصل نمیشن تا بتونن آپدیت کنن به داشبورد جدید.

اقا یه چیزی میخواستم بگم اولا که اصلا کمکم نکردید بابا یکم بگردید.
دیروز به چند جا زنگ زدم هیچکی هیچی نمیدونست.
همه میگفتن جدید ترین بازی Left 4 Dead هست و احتمال داره روش باشه اما به یکی از بروبچ آشنا زنگ زدم اون گفت داریم sonic unleashed رو دانلود میکنیم گفتم آپدیت روش هست گفت اره گفتم مطمئنید؟ گفت خود کمپانیش گفته منتها باید فردا بیای منم دارم دعا میکنم امروز باز باشه.

ریجن دستگاه من pal هست.سونیک بهم میخوره؟

g

اگه توی L4D نبود به احتمال 90% توی Prince of Persia یا Banjo-Kazooie خواهد بود، بازم اگه توی این دوتا نبود توی Rise of the Argonauts به احتمال خییییییییلی زیاد میاد.

سلام
من اپدیت رو دانلود کردم بعد از دانلود وقتی می خواستم به لایو وصل بشم ایمیل و پسورد خوست دادم بهش نمی دونم چطور شد Gamertag منو ریکاوری کرد منم یه 3 ماهی بود وصل نشده بودم gs شده بود 15249 وسطاش که فهمیدم دسگاه رو خاموش کردم ولی بعد که روشن شد دیدم gs شده 10305 ولی هنوز سیو هام رو دارم می خوام بدونم راهی برای بازگردوندن gs از دست رفته هست؟ یا میشه یه کاری کرد برگرده به حالات قبل؟ مثلا من fable 2 رو آخرین سیوش رو لود کردم فقط 115 تا اچیومنت برگردوند در صورتی که من 665 تا گرفته بودم :(

مرسی

سلام
من اپدیت رو دانلود کردم بعد از دانلود وقتی می خواستم به لایو وصل بشم ایمیل و پسورد خوست دادم بهش نمی دونم چطور شد Gamertag منو ریکاوری کرد منم یه 3 ماهی بود وصل نشده بودم gs شده بود 15249 وسطاش که فهمیدم دسگاه رو خاموش کردم ولی بعد که روشن شد دیدم gs شده 10305 ولی هنوز سیو هام رو دارم می خوام بدونم راهی برای بازگردوندن gs از دست رفته هست؟ یا میشه یه کاری کرد برگرده به حالات قبل؟ مثلا من fable 2 رو آخرین سیوش رو لود کردم فقط 115 تا اچیومنت برگردوند در صورتی که من 665 تا گرفته بودم :(

مرسی

گاهی اوقات به هارد کنسول شک وارد میشه مثل این که.من 2-3 باری این بلا سرم اومده.نمونش همین دیشب بود که سیو یکی از بازیهای آرکیدم پریده بود.
شما یه بار دیگه ریکاور کن گیمرتگت رو اما اگر این ثبت شده باشه دیگه قبلی فکر نمی کنم قابل بازگشت باشه.

بالاخره تو سونیک آپدیت هست یا نیست؟
اگه نیست تو چه بازیی هست؟
ترو خدا کمکم کنید

نه تو سونیک نسخه UC ونه نسخهPAl اپدایت وجود نداره ;)(ولی این چیزی از ارزش بالای بازی سونیک کم نمیکنه-پیشنهاد میکنم امتحان کنی;))
تا همین الان که دارم این پست رو مینویسم هیچ بازیی که اپدایت جدید رو داشته باشه نیست تو بازار;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or