ارور UNREADABLE میده.بعضی وقتها هم OPEN TRAY میده...
رفتی یک دستگاه دیگه خریدی بعد دوباره بازی ها رو نخوند..!!!

یا دیسک هات مشکل داره یا دیگه آخر بدشانسی هستی..
میگم نکنه درایو کنسول قبلیتو انداختی رویه این جدیده..؟ چی کار کردی راستشو بگو..؟
ارور UNREADABLE میده.بعضی وقتها هم OPEN TRAY میده...
نمیدونم والا.خودمم موندم:confused:کنسولو که خریدم بازیهارو نمی اوورد گفتم شاید بخاطر اینه که داشبردش قدیمیه.وصل کردم به لایو کامل اپدیت شد ولی بازم نیومد. جالب اینجاست که حتی دیسک اورجینال روی کنسول رو هم نیاورد. شاید لنزش تنظیم نیست.حالا قراره ببرم پیش فتحی ببینه چشه اخه دستگاه رو از اون گرفتم..با توکل به خدا.رفتی یک دستگاه دیگه خریدی بعد دوباره بازی ها رو نخوند..!!!
یا دیسک هات مشکل داره یا دیگه آخر بدشانسی هستی..
میگم نکنه درایو کنسول قبلیتو انداختی رویه این جدیده..؟ چی کار کردی راستشو بگو..؟
در کل من فکر میکنم علت بن شدن بعضی از دوستان اپدیت مستقیم بوده یعنی اون اپدیت 7 مگی رو هم به صورت انلاین گرفتن البته این نظر شخصی منه.
علت بن شدن اصلا به خاطر این آپدیت بتا نبوده. و سر آپدیت کسی بن نشده.در کل من فکر میکنم علت بن شدن بعضی از دوستان اپدیت مستقیم بوده یعنی اون اپدیت 7 مگی رو هم به صورت انلاین گرفتن البته این نظر شخصی منه.
terova عزیز چرا تند میری . شما اصلا پست من رو کامل نخوندی من گفتم که خودم با نسخه بتا قبلا اپدیت کرده بودم ولی محض اطمینان نسخه اصلی رو از لایو نگرفتم و با pc دانلود کردم و نصب کردم بعد به لایو وصل شدم و برای اواتارها اپدیت کردم.دیگه این از اون حرفا بودا .. کسی که نسخه دزدکی بتا رو قبلا ریخته احتمال بن شدن رو نداره اما اون بدبختی که می خواد به طور رسمی از لایو آپدیت کنه اون بن میشه..
گذاشتی سر کار ما رو...سلام
دوستان مثل اینکه نسخه نهایش برای دانلود امده رفتم سایت نکس جن اونجا گذاشته بودنش حتما یه سری بزنید ببینید جریانش چیه؟
www.nextgen.ir
ویرایش
(اما اینم که حجمش 7مگ پس فکر نکنم نهایی باشه؟)
من که آخری نفهمیدم چی گفتی .. فقط اینو می گم که آدم نباید تو مسائل لایو ریسک کنه..:biggrin1:terova عزیز چرا تند میری . شما اصلا پست من رو کامل نخوندی من گفتم که خودم با نسخه بتا قبلا اپدیت کرده بودم ولی محض اطمینان نسخه اصلی رو از لایو نگرفتم و با pc دانلود کردم و نصب کردم بعد به لایو وصل شدم و برای اواتارها اپدیت کردم.
ضمنا من که گفتم این نظر شخصیه منه .
سلامگذاشتی سر کار ما رو...![]()
سلام
چیه دوست عزیز باز کردن یه صفحه شده گذاشتن سرکار مگر کلمه ویرایش نمیبینی خودم گفتم که حجم این یکیم 7مگه
اینم باسه این گذاشتم که سایت نکسجن قبلا میرفتم فکر کنم نوشته بود نسخه بتا ولی امروز که رفتم دیدم نوشته نسخه نهایی برو بیبینش و بخونش حالا تغصیر من چیه عزیزم؟
doost aziz shoma chon bazi ro to hard install kardi -va disk kar nemikone-baraye hamin bad az bargasht be DASH BOARD ta disk rah andazi beshe 7-10 saniye mikeshe-آقا من از بازی که میخوام برگردم تو دشبورد خیلی طول میکشه
همه این مشکل رو دارن یا اشکال از دستگاه منه؟