New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

7 مگابایت آپدیته مابقی حجم برای آواتار هست.( و احتمالا یه سری جزئیات )
اگر توجه کرده باشید آپدیت اصلی هم اولش یه آپدیت کوچیک انجام میده بعد یه آپدیت سنگین 128 مگابایتی میاد.
ممنون از توضیحاتت
پس این اپدیتی که کردیم کامل.
ایا این 128 مگی که باسه اواتار هست توی بازیهای جدید قرار میگیره؟ منظورم اینه که ممکنه تو این بازیهای جدیدم مایکروسافت همین اپگرید 7مگی قرار بده بعد بگه هرکس اواتار میخواد از xbox live دانلود کنه ایا منبعی هست که گفته باشن این اپگرید 128 مگی توی بازیهای جدید قرار میدن؟

هنوزبازیی نیومده که اپدیت روش باشه؟

باید دید روی Sonic Unleashed نسخه PAL هست یا خیر.روی نسخه UC مثل این که نبوده.
احتمالا از امروز به بعد کل بازی هایی که وارد بازار میشن باید روشون باشه.

ممنون از توضیحاتت
پس این اپدیتی که کردیم کامل.
ایا این 128 مگی که باسه اواتار هست توی بازیهای جدید قرار میگیره؟ منظورم اینه که ممکنه تو این بازیهای جدیدم مایکروسافت همین اپگرید 7مگی قرار بده بعد بگه هرکس اواتار میخواد از xbox live دانلود کنه ایا منبعی هست که گفته باشن این اپگرید 128 مگی توی بازیهای جدید قرار میدن؟

بله ممکنه بگه آواتار باید از XBox Live بگیرید.اما احتمال داره توی بازی ها آپدیت کامل بگذارن.

اقا کسی میدونه مایکروسافت از WGA که نرم افزارای کپی رو تشخیص میده میتونه واسه شناسایی دستگاه ها کپی خور یا بازی کپی استفاده کنه؟؟
اخر همه بن میشیم:biggrin1:
تو این اپدیت wga هست؟

من یه سوال دارم این اپدیترو نصب کردم فیفا هم نصب کردم رو هارد ولی نه لودش سریع شده نه افت فریمش درست شده یهنی هنوز تو صحنه های شلوغ افت فریم داره پس این هاردش به چه درد میخوره

افت فریم هیچ ربطی به هارد دیسک و دی وی دی نداره ، مربوط به پردازنده ی گرافیکی دستگاه هست که کم میاره ، و یه دلیل دیگشم ممکنه به خاطر درست طراحی نشدن موتور گرافیکی بازی باشه .

می خوام برم یه بازی بخرم که اپدیت روش باشه من ریجنم pal هست هنوز بازیی نیست؟
اگه نیست همون لینک دانلود رو بدین.

از کسایی که Sonic Unleashed نسخه PAL گرفتن یه سوال کن شاید روش آپدیت باشه.چون دیرتر از نسخه UC اومد. ;)

چی شد بالاخره بازیی هست که آپدیت روش باشه؟
اگه نیست لا اقل لینک دانلودش رو بدینن یه خاکی تو سرم می کنم:(:(:(:(

دوست عزیز هنوز کسی نخریده و هنوز هم بازی درست حسابی نیومده که اعلام بشه رو بازی آپدیت هست یا نه.
شما می تونی چند صفحه عقب تر بری و آپدیتی که داخلش آواتار ها رو هم گذاشتم دانلود کنی.

جان هرکی دوست دارین اسم یه بازی بگین می خوام برم بگیرم کمک کنین!!!:(:(:(:(
شما دوست دارید یک بازی الکی نام برده بشه!!!;)
صبر کنید تا با اطمینال یک بازی برای آپدیت اعلام بشه...مطمئن باشید من خودم سریع در این تاپیک اعلام می کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or