New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

بابا این یارو میگه تو سونیکش اپدیت هست چیکار کنم بگیرم؟
اگه امروز نگیرم میره تا هفته بعد توروخدا یه کمکی بکنید.
سلام دوست عزيز. :)
منم به شدت منتظر اين هستم که بتونم اپديت جديد رو از روي يه ديسک بازي نصب کنم .
خود ميکروسافت در سايت رسمي ايکس باکس اعلام کرده که پاييز امسال داشبورد رو فقط ميشه
از محيط لايو دريافت کرد .
پس فکر ميکنم بايد حداقل يکي دو ماهي صبر کرد .
ادرس اون صفحه هم که اين موضوع رو گفته اينه:
http://www.xbox.com/en-GB/live/NXE/faq.htm
موفق باشيد
فرزين

دوستان دیگه با این بحث هایی که شد دیگه سوال نکنید روی کدوم بازی آپدیت هست.اولین گزینه که احتمال وجود داشبورد توش زیاده Prince Of Persia هست.تا عرضه این بازی صبر کنید.

دوستان دیگه با این بحث هایی که شد دیگه سوال نکنید روی کدوم بازی آپدیت هست.اولین گزینه که احتمال وجود داشبورد توش زیاده Prince Of Persia هست.تا عرضه این بازی صبر کنید.
پدرام جان درست می گویند...لطفا یکم صبر کنید در اول وقت اعلام می شه که کدوم بازی آپدیت را داره;)

دوستان من یک سوال دارم کسی میدونه چرا توی لیست XboxLive سایت عکس بازی های من معلوم نیست. من چند وقت پیشم پرسیدم ولی کسی آدرس درست نداد. فقط هی میگفتن باید Enable ش کنی. میشه بگید باید چیکار کنم تا معلوم بشه.
ببین شما توی تنظیمات گیمرتگت از طریق کنسول یا xbox.com گزینه last played را frend only یا block کردی...حالا باید بری every کنی:biggrin1:
کار ساده ای هست توی setting گیمرتگ گزینه privecy setting ( املاش را مطمئن نیستم ) برو و درستش کن...

امكانش هست تو اين نسخه هاي دزدي كه قبل از تاريخ انتشار به نت مياد نباشه ؟

اون بازی هایی که قبل از تاریخ انتشار میاد همون بازی های اصلی هستن. ;)
نگران نباش.احتمال زیاد POP هم سر موقعش عرضه میشه.

پدرام جان گفتند 2 sep ولی نکته اینه که معلوم نیست آپدیت در این بازی باشه ولی احتمالش را می دند...
2 دسامبر:d
البته تا اونجایی که من می‌دونم 5 دسامبر عرضه میشه.

سلام من دیشب xbox رو زدم از طریق لایو آپدیت کردم ظاهرو با چند تا چیز دیگه عوض شد ولی دستگاه من divx و فرمت های دیگه را اجرا نمیکنه موقعه اجرا میگه باید media player رو آپدیت کنی.یکی کمک لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or