New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

ای بابا ما گذاشتیم آپدیت کنه آخراش ارور داد اینترنت هم سکته زد :sick::mad:
حالم دیگه داره از مایکرو سافت با این مسخره بازیاش بهم میخوره:((
90 مگابایت از حجمم تباه شد :((
حالا میشه بگید مشکل از کجاست؟:((

سلام
یک سوال فنی داشتم(چون هنوز خودم اپدایت نکردم میپرسم-منتظریم این سونیک بیاد ما هم اپدایت کنیم)
وقتی بازی رو ریختیم تو هارد دفعه بعد که خواستیم بازی کنیم بازی رو که داخل درایو گزاشتیم اتوماتیک از رو هارد اجرا میشه یا نه حتما باید Y رو بزنی از اونجا از هارد بازی رو اجرا کنی

دفعه بعد از روی هارد اجرا میشه.اگر دفعات بعد کلید Y بزنی می بینی که گزینه اول زده که از هارد بازی اجرا بشه... ;)

من هم ۴شنبه بعد از ظهر دانلود کردم اولش همون هفت مگیه دانلود شد بعد نوشت download failed و دستگاه خاموش شد وقتی روشن شد آپدیت جدید روش بود بعدش که با این داشبورد جدیده آنلاین شدم آپدیت صد و خورده ای مگابایت شروع شد
حالا سرعت لود شدن cod5 خیلی بالا رفته
ولی یه سوال داشتم: چرا وقتی میخوایم چیزی دانلود کنیم ارور میده؟

ماله من تا آخراش میره جلو ولی وقتی نوشته "حدودا یک دقیقه به پایان آپدیت" یدفعه گیر میکنه و بعد از چند دقیقه مینویسه نتوست آپدیت کنه و اگه مشکل ادامه پیدا کرد برم به xbox.com/support . ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه.

ماله من تا آخراش میره جلو ولی وقتی نوشته "حدودا یک دقیقه به پایان آپدیت" یدفعه گیر میکنه و بعد از چند دقیقه مینویسه نتوست آپدیت کنه و اگه مشکل ادامه پیدا کرد برم به xbox.com/support . ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه.
مودم را خاموش کنید و کنسول و PC هم همینطور...
بعد از 10 دقیقه مودم را روشن و کنسول را هم روشن کنید...
بعد از اون برو یک تست بگیر و از اونجا آپدیت کن...
چندبار انجام بدی رد می شه...

درسته منم به همین درد مبتلا شدم هر با که قطع و وصل هم میکنم باز تو اون قسمت گیر میکنه:sick::((

حالم دیگه داره از مایکرو سافت با این مسخره بازیاش بهم میخوره:((
بابا اینقدر به این شرکت ها و مايکروسافت و... فحش و ناسزا نگين . الان اونا حق دارن به ما فحش بدن نه ما به اونا. انتظار داری با این اینترنت آشغال بتونی راحت هم دانلود کنی؟ ديال آپی ها که کلا بيخييال شدن . کسايی هم که ADSL دارن با مشکل های فراوانی روبرو هستن. يکم فکر کنيم بد نيست. این حجم آپديت برای خارجی ها که اینترنتشون 60 برابر ما سرعت داره این حجم هارو در کمتر از 10 دقيقه دانلود ميکنن و هيچ مشکلی هم ندارن.
پس جای ناسزا گويی به شرکت هايی که کارشون واقعا درسته ، به شرکت های داخلی خودمون ناسزا بگيم که کارشون واقعا افتضاحه . همينه که وضعمون اصلا تغييری نميکنه. همين جهان سومی که بوديم هستيم . چون هميشه از بقيه انتظار داريم .! :sick::sick::sick:

بابا اینقدر به این شرکت ها و مايکروسافت و... فحش و ناسزا نگين . الان اونا حق دارن به ما فحش بدن نه ما به اونا. انتظار داری با این اینترنت آشغال بتونی راحت هم دانلود کنی؟ ديال آپی ها که کلا بيخييال شدن . کسايی هم که ADSL دارن با مشکل های فراوانی روبرو هستن. يکم فکر کنيم بد نيست. این حجم آپديت برای خارجی ها که اینترنتشون 60 برابر ما سرعت داره این حجم هارو در کمتر از 10 دقيقه دانلود ميکنن و هيچ مشکلی هم ندارن.
پس جای ناسزا گويی به شرکت هايی که کارشون واقعا درسته ، به شرکت های داخلی خودمون ناسزا بگيم که کارشون واقعا افتضاحه . همينه که وضعمون اصلا تغييری نميکنه. همين جهان سومی که بوديم هستيم . چون هميشه از بقيه انتظار داريم .! :sick::sick::sick:

موافقم. دوستانی که توی آپدیت مشکل دارن این مشکلشون از مایکروسافت چشمه نمی گیره. به خاطر سرویس دهی واقعا بد adsl و dial-up هست

اقایون خبری از این لینک دانلود نشود:confused:
دوستانی که هی میگن چرا لینک آپدیت توی سایت نمیاد :

اولندش که تا حالا همه ی آپدیت ها رو مایکروسافت توی سایت xbox نذاشته ... معلوم نیست این یکی رو بخواد بذاره یا نه
دومندش ، اون آپدیت هایی رو هم که گذاشته ، یکی دو ماه بعد از زمان قرار داده شدنشون توی Live بوده ...
پس منتظرش نباشید ..

بهترین کار اینه که دندون رو جیگر مبارک بذارین و از طریق یکی از بازیها آپدیت کنین
................

به خاطر سرویس دهی واقعا بد adsl و dia;-up هست
شک نکن درسته...

اصلا من به اینش کاری ندارم من میگم چرا این :-"مایکرو سافت :-" نمیاد آپدیت رو رو لینک هم عرضه کنه که همه راحت باشن الانم اصلا خود سروراش مشکل پیدا کردن که من وتعدادی دیگر از دوستان نمیتونیم راحت آپدیت کنیم الان همش تا آخراش میره بعد وای میسته نه اروری میده نه چیزه دیگه ای فقط دیگه عمل آپدیت انجام نمیشه:sick:

اصلا من به اینش کاری ندارم من میگم چرا ای :-"مایکرو سافت :-" نمیاد آپدیت رو رو لینک هم عرضه کنه که همه راحت باشن الانم اصلا خود سروراش مشکل پیدا کردن که من وتعدادی دیگر از دوستان نمیتونیم راحت آپدیت کنیم الان همش تا آخراش میره بعد وای میسته نه اروری میده نه چیزه دیگه ای فقط دیگه عمل آپدیت انجام نمیشه:sick:

مشکل نمی تونه فقط از سرور های اونا باشه.از خطوط اینترنت ایران هم هست.

مشکل نمی تونه فقط از سرور های اونا باشه.از خطوط اینترنت ایران هم هست.

نه آخه این تا آخراش میره بعد از اون دیگه هیچ ادامه ای نمیده عصاب خورد کنی شده :evil:حد اقل ارور نمیده ببینیم چشه نمیدونم چرا هر بار هم که میزنم دوباره آپدیت کنه از همونجا که ارتباط قطع میشه شروع میکنه یعنی قابلیت Resume پیدا کرده؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or