سلام
یک سوال فنی داشتم(چون هنوز خودم اپدایت نکردم میپرسم-منتظریم این سونیک بیاد ما هم اپدایت کنیم)
وقتی بازی رو ریختیم تو هارد دفعه بعد که خواستیم بازی کنیم بازی رو که داخل درایو گزاشتیم اتوماتیک از رو هارد اجرا میشه یا نه حتما باید Y رو بزنی از اونجا از هارد بازی رو اجرا کنی
مودم را خاموش کنید و کنسول و PC هم همینطور...ماله من تا آخراش میره جلو ولی وقتی نوشته "حدودا یک دقیقه به پایان آپدیت" یدفعه گیر میکنه و بعد از چند دقیقه مینویسه نتوست آپدیت کنه و اگه مشکل ادامه پیدا کرد برم به xbox.com/support . ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه.
ماله من تا آخراش میره جلو ولی وقتی نوشته "حدودا یک دقیقه به پایان آپدیت" یدفعه گیر میکنه و بعد از چند دقیقه مینویسه نتوست آپدیت کنه و اگه مشکل ادامه پیدا کرد برم به xbox.com/support . ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه.
حالم دیگه داره از مایکرو سافت با این مسخره بازیاش بهم میخوره
بابا اینقدر به این شرکت ها و مايکروسافت و... فحش و ناسزا نگين . الان اونا حق دارن به ما فحش بدن نه ما به اونا. انتظار داری با این اینترنت آشغال بتونی راحت هم دانلود کنی؟ ديال آپی ها که کلا بيخييال شدن . کسايی هم که ADSL دارن با مشکل های فراوانی روبرو هستن. يکم فکر کنيم بد نيست. این حجم آپديت برای خارجی ها که اینترنتشون 60 برابر ما سرعت داره این حجم هارو در کمتر از 10 دقيقه دانلود ميکنن و هيچ مشکلی هم ندارن.
پس جای ناسزا گويی به شرکت هايی که کارشون واقعا درسته ، به شرکت های داخلی خودمون ناسزا بگيم که کارشون واقعا افتضاحه . همينه که وضعمون اصلا تغييری نميکنه. همين جهان سومی که بوديم هستيم . چون هميشه از بقيه انتظار داريم .!
اقایون خبری از این لینک دانلود نشود:confused:
................دوستانی که هی میگن چرا لینک آپدیت توی سایت نمیاد :
اولندش که تا حالا همه ی آپدیت ها رو مایکروسافت توی سایت xbox نذاشته ... معلوم نیست این یکی رو بخواد بذاره یا نه
دومندش ، اون آپدیت هایی رو هم که گذاشته ، یکی دو ماه بعد از زمان قرار داده شدنشون توی Live بوده ...
پس منتظرش نباشید ..
بهترین کار اینه که دندون رو جیگر مبارک بذارین و از طریق یکی از بازیها آپدیت کنین
شک نکن درسته...به خاطر سرویس دهی واقعا بد adsl و dia;-up هست
بابا اینقدر به این شرکت ها و مايکروسافت و... فحش و ناسزا نگين . الان اونا حق دارن به ما فحش بدن نه ما به اونا. انتظار داری با این اینترنت آشغال بتونی راحت هم دانلود کنی؟ ديال آپی ها که کلا بيخييال شدن . کسايی هم که ADSL دارن با مشکل های فراوانی روبرو هستن. يکم فکر کنيم بد نيست. این حجم آپديت برای خارجی ها که اینترنتشون 60 برابر ما سرعت داره این حجم هارو در کمتر از 10 دقيقه دانلود ميکنن و هيچ مشکلی هم ندارن.
پس جای ناسزا گويی به شرکت هايی که کارشون واقعا درسته ، به شرکت های داخلی خودمون ناسزا بگيم که کارشون واقعا افتضاحه . همينه که وضعمون اصلا تغييری نميکنه. همين جهان سومی که بوديم هستيم . چون هميشه از بقيه انتظار داريم .!
اصلا من به اینش کاری ندارم من میگم چرا ای مایکرو سافت نمیاد آپدیت رو رو لینک هم عرضه کنه که همه راحت باشن الانم اصلا خود سروراش مشکل پیدا کردن که من وتعدادی دیگر از دوستان نمیتونیم راحت آپدیت کنیم الان همش تا آخراش میره بعد وای میسته نه اروری میده نه چیزه دیگه ای فقط دیگه عمل آپدیت انجام نمیشه
مشکل نمی تونه فقط از سرور های اونا باشه.از خطوط اینترنت ایران هم هست.